11
Xsyon Prelude - Postapocalyptikus MMORPG
-
Ricsi1986GX #11 Játszik még ezzel valaki ? ha igen pls irjon
-
#10 Ha valakit érdekelne : kis társaságunk most nekiesett a játéknak , 8 fővel meg is alakítottuk a saját törzsünket. Éppen a saját területünket építjük be. -
#9 amiből most lett március 18 :)
csak meg kéne majd kukkantani milyen lett. -
#8 Hát ezt nem kapkodták el.
"The release date is 1st of March, 2011." -
#7 nna most látom hogy eltolták 1 hónappal viszont kiraktak 1 valag videót itten lehet kuksizni . -
#6 nna gyorsba átfutottam a ficsör listát. nem rossz de azért egy videót megnéznék hogy mégis milyen csak hát nem találtam róla semmit ( youtubeon csak 2 van 1ik screenshot gyűjtemény másik meg szimpla kari genereálás :( ). -
Morinad #5 Most úgy tűnik, hogy mától szépen-lassan beengedik a preordereseket. A tervek szerint május 1-re teljesen elkészülnek azokkal a dolgokkal, amiket terveztek. Akkor lesz egy wipe, és onnan indul a játék.
A sztori, hogy egy 2012-es nagy atomháború után vagyunk nem sokkal. A civilizáció elpusztult, az államok összeomlottak. A pár túlélő egyike vagy.
A föld nagy részét radioaktív felhők és ködök borítják, ezért azok a területek megközelíthetetlenek. A játék a lakható részeken játszódik. A későbbi fejlesztések pedig as köd elvonultával felszabaduló területekkel kerülnek a játékba.
Nagyon nem olvastam utána, mert jobb szeretem kipróbálni, de úgy tűnik nem lesz mágia, hanem mutációk lesznek, amik a sima fizikai képességeket színesítik. -
Morinad #4 Igen, megvettem a preordert. Nem túl drága, meg támogatom a lelkes fejlesztőket :) -
#3 nna csak nem benevezel rá ? nézegettem ezt is de vhogy nagyon nem fogott meg. -
Cat 02 #2 Kipróbálnám, csak hát fizetős :) -
Morinad #1 Hamarosan (tervek szerint április 1-én) indul a játék. Jelenleg már előrendelni lehet itt:
Xsyon hivatalos weboldal.
Még nem indult a preorder hozzáférés. Lehetőség szerint majd küldök ide információkat.