5
A House of Tales politikai thrillere
  • SötétBarom
    #5
    Megtekintésre fog kerülni :o)
  • grebber
    #4
    Tölthető: 15 Days-FLT 2.305GB
  • DIESEL DOG #3
    Jó lesz, érdemes rá várni, és grafikailag is szépnek tűnik! +fav! :)
  • SötétBarom
    #2
    Jónak tűnik :)
  • grebber
    #1
    A House of Tales legújabb, 15 Days címre keresztelt kalandjátéka!

    A House of Tales neve a Mistery of the Druids, a The Moment of Silence és az Overclocked: A History of Violence révén csenghet ismerősen a kalandjátékok rajongói körében. A Martin Ganteföhr vezette csapat jelenleg a 15 Days című politikai thriller tökéletesre csiszolásával fáradozik.

    A 15 Days cselekménye két szálon pörög, csak hogy egy ponton ezek találkozzanak, majd menthetetlenül összegubancolódjanak. Egyrészt adott egy háromtagú, politikai aktivistákból álló, anarchista nézeteket valló csapat. Cathryn, Mike és Bernard hármasa a világ legjobban őrzött múzeumaiba és képtáraiba tör be. Az eltulajdonított műtárgyak értékesítéséből befolyt összeget pedig a szegények megsegítésére fordítja. A játék kezdetén már két hét telt el legutóbbi akciójuk óta. Akkor egy fokvárosi kiállításról lovasították meg Rhodesia korábbi brit kormányzója, Cecil Rhodes portréját. A következő célpont a London Modern Museum féltve őrzött Winston Churchill festménye.

    A másik szálon Jack Stern különleges ügynök a brit külügyiminiszter, Henston halála ügyében nyomoz. Henston egyszer csak összeesett az asztalánál, miközben orrán és fülein vérezni kezdett. A kórházba szállítást követően nem sokkal életét vesztette. Miután a brit kormány tagjáról van szó, nem lehet kizárni a merénylet lehetőségét. Stern figyelmét felkelti egy feljegyzés a Rhodes kormányzó portréját illetően, s a nyomozás során eljut a három fiatalhoz. Négyen együtt pedig belekeverednek az intrika oly sűrűn szőtt hálójába, hogy talán sosem derül ki az igazság.

    A 15 Days megjelenésére 2010-ben kerül sor.
    A továbbfejlesztett Cougar (vadmacska/puma) grafikus motor a 2,5 D-s megjelenítést alkalmazza. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy előre renderelt hátterek előtt 3D-s karakterek mozognak. A valós időben történő bevilágításnak köszönhetően a szereplők és a díszletek élethű árnyékot vetnek.

    info: Gamestar

    Új képek
    Weboldal!