9
-
Nazir #9 Erre csak egy olyat tudok kinyögni h köszönjük Emese.
Értsd jól. -
bippo #8 A mostani Heti hetes különösen jó volt.
Hajdú Péter. no comment. -
NiGhTM4R3 #7 'Itt az okosok megmonnyák meik film jó azt azokat megnézem.' - ez azért az igénytelenség egy elég magas foka.
Nincs saját ízlésed? érdeklődési köröd? ha itt a kis pista azt mondja ez jó film, akkor te elhiszed és megnézed?
Vagy winnie szavára adsz? egyre rosszabb. :D
Én szeretem a Heti Hetest, én tudok nevetni pl. Hajós beszólásain, ez van. Nem veszem komolyan a műsort, a politizálás kb. annyira érdekel mint ahogy a műsorban jelen van. Ennek ellenére egyetértek AZTA-val, abban a tekintetben, hogy nagyon sokszor megjátsza magát a Hernádi, mintha a színházban lenne. A hanglejtése, a vonyításai engem is sokszor irritálnak. -
Vanek úr #6 Még jó, hogy hozzáírtad, hogy szerinted; mert a valóság nem egyezik a véleményeddel. :D
Egyébként meg Hernádi sok 30-as nőt megszégyenít a kinézetével; és messze nem beképzelt (mint ahogy a többiek sem). Szórakoznak, és szórakoztatnak (tudod: színészek). Ennyi. -
Nazir #5 Nem is irok semmit felesleges. :)
Tv műsorok pfujj.
Másfél éve ingyen jön a digi kb 40 csatornája nem nézek egyet sem.
Itt az okosok megmonnyák meik film jó azt azokat megnézem.
Végeztünk.
Ha akarnának sem tudnának a "gigászok" jó műsort csinálni, de nem is akarnak mer a Ildikó néninek a fődszinten tuti jó a Mááóóónika sóó meg a Bazsi gyerek. Rajtuk kivűl nem ér rá tvzni ugyse senki.
-
AZTA #4 Főleg mikor ott van a Hernádi vénlánynak, és azt hiszi hogy még mindig 20éves holott közelebb van már a 100hoz sztem :D -
#3 -
#2 a heti hetesben meg 7 bekepzelt majom ül. -
Aldo Moro #1 Mekkora egy beképzelt majom az a Hajdu Péter. Már csak ezért sem nézem.