23
  • AgentKis
    #23
    Eljön még az idő, amikor a szoptató nőket perbe fogják megrontás miatt...

    /Idióta törvények tömegével az élhető világ ellen egyesület./
  • Laxxus
    #22
    Na most akkor ha egy gyerekszépségversenyre elmennek a szülők és végignézik a többi gyereket is, akkor azok mind pedofilok és uzsgyi lehet őket vinni sittre......
    Azt nem mondom hogy megvetem a pedofilokat, és ugyanazt kívánom neki amit a gyerekekkel csinált, DE sokban nem különbözik attól hogy mostanság 12-13 éves lányt nem nagyon fogsz "érintetlenül" találni. Márpedig nem igazán tudja ilyen korban hogy mit csinál és az esetek 99%-ban ugyanakkora lelki trauma a gyereknek ez az aktus (szerintem). Akkor ezekkel a srácokkal is kellene kezdeni valamit nem? De természetesen fiatalkorú, és így nem lehet vele kezdeni semmit.....
  • Oláh Herkules
    #21
    kihagytad a fásisztáá náczyt avagy a jelenlegi hatalomtól másképpen gondolkodót. Mondjuk ezeket IS nevezik tenoristának.
  • B0nFire
    #20
    És még csodálkoznak egyesek, ha hónapszámra ki se teszem a lábam a házból! Miafasznak? Ebben a kurva nagy demokráciában lassan tényleg elég lesz ránézni egy gyerekre, hogy lerohanjanak. Jobb(?) esetben a zsandárok, rosszabb esetben a rokonyok, vascsővel, bottal, szamurájkarddal...
  • B0nFire
    #19
    Erről jut eszembe...

    Hétéves kislányt erőszakolt meg a rabbi
  • B0nFire
    #18
    csodálom, hogy ezt be merted verni a keresőbe; valahol már biztos eltárolták ezt az adatot, és majd egy éjjel jönnek a Darth Vader jelmezesek, rádtörik az ajtót, fejedre zsákot húznak, és jól elhurcolnak megvasalva! Aztán hajnalban a vár fokán nyilvánosan felpofoznak és kitoloncolnak a Zinternetről.
  • FoodLFG
    #17
    Baz, már egy 13 éves kiscsajra sem nézhetek rá, hogy ne legyek pedofil. xD
    Nehogy már ekkora nagy problémát jelentsen, hogy a gyerekek 56,7876%-át megrontják a világban. Megaztán, ha blokkolják, akkor biztos el fog tűnni ez a jelenség... haha :D

    És akkor még csodálkoznak, hogy megszaporodtak a rendszerellenes gondolkodású (terrorista) emberek.


    jameg nekem is mutathatna már valaki gyermekpornót, child pornra keresve a guglin, csak ilyen fontoskodó idióta szervezeteket találtam.
  • philcsy
    #16
    Kédés az hogy hogyan találják meg a letiltandó pedofil oldalakat.
    "Szintén büntetni rendeli a zaklatás új formáit, ... a gyermekpornográfia megtekintését fájlok letöltése nélkül" szerint maguk is bűnt követnek el, sőt akár még fizetnek is az oldal megtekintéséért. Azt is gyanítom hogy ezek közül a hivatalnokok közül néhányan rá fognak kapni a dologra.

    "Mindent meg kell tennünk, és meg is fogunk tenni e bűncselekmények ellen, ami az Uniónak módjában áll" Ebből lehetne egy jó karikatúra, ahogy a brüsszeli dolgozószoba szekrényében ott vannak a gyerekek.

  • philcsy
    #15
    "mivel rendkívüli nehézségekbe ütközik azok forrásnál való törlése, különösen ha a szerver az EU területén kívül található."
    Ez a rész nálatok nem olvasható?

    Látszik hogy még életetekben nem kellett hivatalos ügyet intéznetek. A legjobb esetben is hetes átfutási idő. Az oldalt átköltöztetni a föld másik felére meg 2 klikk. Az elkövetőt meg hogy találod meg amikor simán lehet bérelni servert anonym. Könnyű fikázni a döntéshozókat, de vagy szemethunynak a dolog felett vagy cenzúra. Bocsánat nem cenzúra mert az Kínába van, blokkolás.

    Bárki komolyan gondolja hogy bármi működhet szabályzás nélkül?
  • tmisi
    #14
    Emlékeztek arra a South Park részre, amikor minden gyerek azt mondta, molesztálják a szülei? A szülőket meg mind börtönbe zárták. Most én nem azt mondom hogy minden gyerek hazudik, de már sokszor egy 10 év alatti gyerek is többet tud a szexről mint kéne, mert a médiában ezt látja. Nagybátyámék kislányai is (6 és 8 éves) találtak már online flash játék oldalon szexuális tartalmú játékot csak úgy hogy semmi 18+ jel nem utalt rá. Még szerencsére az anyjuk időben észrevette...
  • Magiszter
    #13
    Boszorkányüldözés 2010. Bárkit sittre lehet vágni, tönkre lehet tenni egy életre egy mutatóujjal és két szó közül az egyikkel: Terrorista! Pedofil!
    Ugyan ez a két szó elég bármilyen törvény meghozatalára, vagy bármilyen új megfigyelési módszer bevezetésére.

    Ilyen világot élünk, ahol a félelmeinkre alapozva irányítanak minket. Bármit meg tudnak etetni velünk az "Önök/gyermekeik biztonsága érdekében" szöveggel.
  • Crane
    #12
    Ha egy weboldalnak pedofil a tartalma, akkor nem blokkolni kell, hanem a szolgáltató kötelezni az azonnali törlésre. Elfogni a weboldal tulajdonosát, és börtönbe vágni, majd megvárni amíg rárohad a műanyag lakat.
    Ezen mit kell szabályozni?

    Ez olyan mintha az életbe egy gyilkost nem bíróság elé állítanának, hanem paravánnal eltakarnának. :D "Ami nem látszik az nincs is!"
  • Katlan
    #11
    Folyamatosan terelnek, hátulról mellbedumákkal, pedig mindannyian tudjuk mire megy ki a játék:

    a blokkolási rendszer jól jönne egy-két szolgáltatónak, mivel így az infrastruktúra közvetlen bővítése nélkül tudnának nagyobb haszonra szert tenni, a HADOPI törvény a franciáknál pl. kimondja, hogy az előfizetőnek a blokkolási idő alatt is fizetnie kell az internet előfizetést, miközben a hálózati infrastruktrát nem használhatja, így sávszélt sem fog.

    Igen. Én is egyetértek azzal, hogy a szerveroldalról kell törölni az illegális állományokat, fájlokat és ez pedig a hatóság feladata.

    Nekik pedig sok sikert kívánok mind a 23487634867234893878976734689789763489789 szeptillió illegális fálj megkereséséhez és betiltásához !

    [apro]És akkor a gnutelláról az Opera Uniteról és az I2P webszerverről, valamint a TOR-hálózatról (mely technológiákat pontosan az internetcenzúrák ellehetetlenítése // mind szerver, mind kliensoldalról // céljából hoztak létre ) nem is beszéltünk !
  • DeviloftheHell
    #10
    mutassák már meg azokat az oldalakat mert kb 7 év alatt egyet sem találtam :)
  • AgentKis
    #9
    "Mindent meg kell tennünk, és meg is fogunk tenni e bűncselekmények ellen, ami az Uniónak módjában áll"

    Nos akkor azzal kellene kezdeni, hogy szabályozzuk kinek lehet gyermeke. A gyermekekre sokkal jobban vigyázunk, figyelünk és sokkal többre becsüljük őket. Amelyik szülő/gondozó nem képes vigyázni a gyermekére azt súlyosan megbüntetjük. Hasonlóan súlyosan mint az elkapott pedofilokat. És gondoskodunk róla, hogy többé gyermek közelébe se kerülhessen (nem úgy mint a papok...)
  • tomcsa4
    #8
    Jól érzed. Az ember azt gondolná, hogy úton-útfélen a neten pedofil tartalmakra bukkan, pedig nem. Túl van hájpolva az egész.
  • GabiWong
    #7
    Nem barmok, csak lyukas a zsebük.
  • mad mind
    #6
    Miért érzem úgy, hogy az Európai Bizottságban csak barmok ülnek?
  • htmm
    #5
    "Felmerült annak a lehetősége is, hogy az egész Európai Unióra kiterjesztenék a hozzáférés-blokkolásokat az illegális tartalmak esetében."
    Én értem csak úgy ezt (egyszerűsítve), hogy a pedofilokra hivatkozva akarják blokkolni a torrentezőket?
  • Griphons
    #4
    Ez is csak arra irányul, hogy mondvacsinált ürüggyel lehessen internetblokkolást elérni bárkinél. Nem a pedofilián van itt a hangsúly hanem a netblokkon!
  • cateran
    #3
    " hogy Európában a gyermekek 10-20 százalékát érheti valamilyen formájú szexuális zaklatás gyermekkoruk során. "

    Valahogy nem erzem hihetonek az adatot...

    " "Amennyiben nem cselekszünk, akkor a felhasználók egy idő után teljesen normális dolognak tekintik majd, hogy ilyen képeket is láthatnak az interneten""

    Valaki arulja mar el,hogy a picsaba lehet pedofil oldalakat hirolvasas es youtube nezegetes kozben talalni...
  • Tetsuo
    #2
    A pedofilia kielegiteset eddig is buntettek, ezutan is fogjak..

    Szexturizmus? Fel Nyugat-Europa azert megy Azsiaba, hogy "szorakozzon" v feleseget hozzon maganak..
  • amitakartok
    #1
    Szerintem csak túljátsszák az agyukat, hogy felzúdulást keltsenek. Volt már ilyen. Teljesen mindegy, mekkora az internet, ennyi anyagot szinte lehetetlen lenne elrejteni, ergo: hamis adatokat állítanak.