17
-
extrem10 #17 És vajon kifogy a jelzőkből karácsonyig?
A titánok harcától félek, hogy elcseszik a Vasemberben jobban bízok. -
Zoliz #16 Eddig meglepően sokan kíváncsiak a Vasember 2-re, holott a Titánok harca sokkal spectacularabb film lesz a bemutatója alapján. Lesz benn Kraken meg ilyenek... -
#15 az útra kíváncsi leszek, könyvben ott volt a topon! -
god25 #14 Hihi. :D Ott a pont! -
Inquisitor #13 Micmacs-ot várjuk szeretettel. A Kick-Ass nem áprilisban jön? Vagy már vetítik itthon? -
Segal #12 Ezek egy része a többségnek megint márciusi bemutató volt...
Mi lenne ha törekednének végre a világpremierre??
Amúgy szerintem is felejtős lett a REC2 az 1 sokkal jobb volt. Persze ezt még nem tudhatom hisz nem is adta a hazai mozi... -
Etinger #11 # Remek mozis április vár ránk (2010. március 30.)
# Március mozifilmek: ez azért már sok! (2010. február 28.)
# Kegyetlen lesz a mozis február (2010. január 30.)
# Januárban minden nap mozizni fogunk (2010. január 5.)
Hát Viktor, akkor ez egy eszetlenül bombasztikusan csodálatosan remek kegyetlenül durván jó évünk lesz, ugye???? :):) Ha már mindegyik hónap eddig ennyire ászüm..................... -
czyi #10 A - még véletlenül sem a Mónika Show alapján készült, pusztán a kibeszélő show-t mint formát használó! - Czukor Show; valamint a Filmszemlén a legjobb első film díját megszerző Team building remek filmek! Feltétlenül érdemes megnézni őket! -
#9 Egyik sem érdekel annyira, hogy moziba menjek. -
god25 #8 Hát, nekem meg pont bejött a REC folytatása. :D -
podimester #7 A 9 című kis animációs mozit tudom ajánlani mindenkinek. Szerintem ahhoz képest, hogy nem kapott nagy visszhangot, nagyon jó. -
flimo #6 Ez a remek? Valahogy egyik se ér meg nekem egy mozijegyet. Az viszont örvendetes, hogy a titánok harca trailert nem kell még egyszer végigszenvednem moziban. -
pixx #5 "Exférj újratöltve (The Bounty Hunter)" ezen behaltam, hogy lehet ilyen címet adni... -
#4 emelje fol a kezet aki mar latta a Brooklyn's Finest dvd minosegben! olykor nagyon megkesnek a premierek magyar honban. -
TM #3 A májusi StreetDance 3D nem azonos a Step Up 3D-vel, aminek világpremierje is csak augusztusban lesz. E korábbi egy brit darab, ami egyébként elég hamar ér ide hozzánk, hiszen otthonában is májusi premier. A Budapest Film ügyes húzása. -
Al Ashrad #2 A Daybreakers elég gyenge lett. Vámpír filmnek nem mondanám. Inkább dögunalom filmnek sok sok klisével és baromsággal. -
#1 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát a rec folytatása hanyagolható...