Minden idõk legdurvább filmes fõcíme
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kissebb rohamom volt
WoW ez psy! A zene is állat!
Minden idõk leghülyébb filmes cikke!
Erre kár volt pazarolni a biteket!
A fõcímhez meg annyit,h tutira túlnyomta a rendezõcsávó a speed-et amikor ez kipattant az agyából!
Erre kár volt pazarolni a biteket!
A fõcímhez meg annyit,h tutira túlnyomta a rendezõcsávó a speed-et amikor ez kipattant az agyából!
Irgum-burgum :)
Ez a cikk most valami vicc, vagy csak én nem értem, hogy ebben mi a különleges?
Elsõ reakcióm: *a'm*g mi ez a *z*r?!? "Minden idõk legdurvább filmes fõcíme"?!? hát lehet de inkább kreatív és egyedi mint durva. De ha azt írta volna a szerzõ(akinek van egy kis nagyzolási hobortja (szerintem)), hogy "Minden idõk legegyedibb filmes fõcíme" akkor fele ennyien se kattintottak volna ide. mond, hogy nincs igazam.
Aki nem tud értelmezni egy mondatot, az inkább ne írjon semmit, csak magát égeti :)
Ez a rendezõ meg nem százas. Irréversibleben is alkalmazott hasonló villódzást (nem fõcím) + ott a "zene" is elég durva volt.
Ez a rendezõ meg nem százas. Irréversibleben is alkalmazott hasonló villódzást (nem fõcím) + ott a "zene" is elég durva volt.
Mindig is rühelltem ezt a faszit. Van érzéke, de akkor is olcsó, hatásvadász... Életemben talán 10000 filmet is láttam, kisujjamban a filmtörténet, de olyan még nem volt, hogy valamitõl felfordult volna a gyomrom, a Visszafordíthatatlan c. alkotás elsõ 3 percének audiovizuális burjánzása után viszont ki kellett kapcsolnom, mert ide-oda liftezett: ezúton is gratulálnék az alkotónak.
Úgy látszik, tovább folytatja kisded mozgóképes játékait, amire persze a sok álértelmiségi fiatal igen-igen vevõ. Namármost, a szublimináris ingerek az '50-es-'60-as években képezték a mozgóképes tömegkultúra alapját, elõbbiben kísérleti-kereskedelmi céllal, utóbbiban a pop art pszichedéliáját támogatandó. Csak hozzá tenném, technikai kérdés, de nem hiszem, hogy az 1969-es Vad Banda óta létezett gyorsabban snittezett film, átlagos snitthossza a mai videoklipekét is felülmúlja (2.6 másodperc per vágás). Ez így öncélú, idegesítõ, ráadásul 40 éve lejárt lemez, amit újra felfedezett valaki. És?!
Úgy látszik, tovább folytatja kisded mozgóképes játékait, amire persze a sok álértelmiségi fiatal igen-igen vevõ. Namármost, a szublimináris ingerek az '50-es-'60-as években képezték a mozgóképes tömegkultúra alapját, elõbbiben kísérleti-kereskedelmi céllal, utóbbiban a pop art pszichedéliáját támogatandó. Csak hozzá tenném, technikai kérdés, de nem hiszem, hogy az 1969-es Vad Banda óta létezett gyorsabban snittezett film, átlagos snitthossza a mai videoklipekét is felülmúlja (2.6 másodperc per vágás). Ez így öncélú, idegesítõ, ráadásul 40 éve lejárt lemez, amit újra felfedezett valaki. És?!
Nem tudom, van-e alatta zene , de a képi látvány:
- szokatlan
- idegesítõ
- értelmetlen zagyvaságnak tûnõ,
de a hatást bizonyosan eléri... sajnos, alig látok tõle, mert a fehér alapú oldalon is a színes betûformákat látom !
Szerencsére, nem vagyok epilepsziás. De, már látom lelki szemeim elõtt, amint a hatalmas vásznak elõtt sorra kapkodják elõ a zacskókat a nézõk...
- szokatlan
- idegesítõ
- értelmetlen zagyvaságnak tûnõ,
de a hatást bizonyosan eléri... sajnos, alig látok tõle, mert a fehér alapú oldalon is a színes betûformákat látom
Szerencsére, nem vagyok epilepsziás. De, már látom lelki szemeim elõtt, amint a hatalmas vásznak elõtt sorra kapkodják elõ a zacskókat a nézõk...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
áááá, beleégett a retinámba! :)
(Senki sehol nem mondta, hogy jó is, azt írta, hogy legdurvább, ami az eddigi tapasztalataim szerint igaz is.)
(Senki sehol nem mondta, hogy jó is, azt írta, hogy legdurvább, ami az eddigi tapasztalataim szerint igaz is.)
el se hiszem, hogy ez egy cikket megért ha szar ha nem
olvassátok újra kicsit figyelmesebben.
aztán írjátok le, hogy hol mondja azt a cikkíró, hogy ez jó? :)
aztán írjátok le, hogy hol mondja azt a cikkíró, hogy ez jó? :)
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
" Minden idõk legdurvább filmes fõcíme"
Sirva rohogok..Nem igazan tisztelt cikkiro! Anyukad tudja hogy itt vagy? Gyogyszeredet rendesen szeded? Egyaltalan..van papirod arrol,hogy kiseret nelkul elcsatangolj hazulrol?
Sirva rohogok..Nem igazan tisztelt cikkiro! Anyukad tudja hogy itt vagy? Gyogyszeredet rendesen szeded? Egyaltalan..van papirod arrol,hogy kiseret nelkul elcsatangolj hazulrol?
sok sz@r villódzó betû..30 éve is uncsi lett volna, manapság meg??? ez lófax..nem fõcím, nulla..ettõl ájult el a cikkíró???
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
Neked kedves cikkíró lehet minden idõk legjobbja, de szerintem a 10 legrosszabb között benne van...ha valaki nem epilepsziás, majd a bemutató után az lesz.
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselõje.