Filmélményekkel kell küzdeni a kalózkodás ellen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ajjaj, az a 800-1000 huf, hát még ha belegondolsz, hogy mennyi pénzt dobtak ki az elkészítésére a sok szarnak, akkor szomorodik csak el az ember igazán 😞

Régen (1995-2002 között) sokat jártam moziban, majdnem minden héten. Aztán jött a warez+egyre trébb filmeket is kezdtek gyártani, amikre már nem igazán érte meg költenem (persze kivétel mindig akadt). Aztán tavaly (némi nõi ráhatással) elkezdtem újra moziba járni, persze szigorúan csak a látványfilmek (pl Avatar) és az általam jó filmnek (pl Becstelen Brigantik, D9) reméltek miatt.

De másra is rájöttem így idõsebb fejjel. Ha sokan nézzük a filmet moziban az olyan plussz élményt nyújt (pl mikor együtt nevetsz másokkal), amit az otthoni magányos filmnézés nem tud pótolni. a közösség érzete. Meg ugye a látvány és hangtechnika 😊

Persze voltak olyan alkotások (Pandorum), amiket kénytelen voltam otthon megtekinteni, mivel a hazai forgalmazók b*sztak behozni idõben.

Persze fenntartom azon véleményemet, hogy 20 filmbõl szerintem max, ha 1 olyan van, amit érdemes moziban nézni, a többi pénzkidobás.
pont "leszarom" az avatart, még cameron papa top5 sincs nálam nemhogy amúgy (bár tetszett) DE ha valaki hülyeséget beszél azt nem szeretem, fõleg ha trollkodás végett
az a baj, hogy te vagy értelmi fogyatékos ha ezután a cikk után te ezt vontad le
"..Szóval Jim szerint a tanulság az, hogy ne törõdjünk a tartalommal - lényeg hogy minél látványosabb filmet készítsünk..."
Nem, Jim szerint a tanulság az innováció
bakker. jó filmeket kéne csinálni. több jó filmet.
akkor is letöltené az, aki eddig is letöltötte, csak lehet, hogy többen járnának moziba. ahol is 10-bõl 1, max 2 film olyan, hogy az ember nem csalódottan jön ki.
akkor meg mit várnak?

szóval részben igaza van Cameronnak, de ne csak a látványra gyúrjanak, hanem minden tekintetben emeljenek a jelenlegi minõségen.

persze, tudom, álmodik a nyomor...

Sandor nem kel egybõl ölni a másikat😄
Ráadásul 1Obi1 nem is fikázta az Avatart😄 hanem a cikkhez írt:d
Az aztán valóban háttérbe szorítaná a kalózkodást,ha csak moziban lennének filmek..ja..aztán nincs több bevétel,csak amennyit a mozi ad?😊..Amimeg utána megjelenik adathordozón,az mindig is hozni fogja a kalózkodást
õ mindig beszól az sg-n ha az avatart mered fikázni 😊

Neked is szép napot. Kedves Sándorom, ha te ennyire lesz*rod az "avatarfikázást", akkor miért vérpistikéskedsz itt?
"Az se baj ha a cikkhez semmi köze."
Mirõl írtam én ha nem a cikkrõl? Dzsízösz.
"Kérdem tõled, miért ha majd törödünk a tartalommal és nem a látványra megyünk, azokat nem fogják letölteni??? Akkor megáll a kalózkodás? "
Hahó, hahó, van itthon valaki? Mirõl beszélsz te most komolyan? Ki írt itt olyat hogy ha tartalmas filmet készítenek hálivúdban akkor azt nem fogják letölteni?
Kezdek attól félni hogy értelmi fogyatékos vagy, ezesetben persze szóljál és nem para a dolog.
Jrex
Vagy csak egyszerûen megtiltanák,hogy bevigyünk olyan cuccot a moziba amiben elfér 1 videókamera(táskák stb)....mondjuk lenne egy ilyen kabátmegörzõ vagy hasonló

hál istennek megint volt egy fas* (+1) aki ide tudott kommentelni egy marhaságot, mindegy csak avatarfikázzunk (amit lesza*ok). Az se baj ha a cikkhez semmi köze.
Kérdem tõled, miért ha majd törödünk a tartalommal és nem a látványra megyünk, azokat nem fogják letölteni??? Akkor megáll a kalózkodás? Csak hogy cikkrõl is értekezzünk.
Számomra azért érdekes mert ez a lerágott csont történet úgy lett elmesélve mintha még nem is lett volna hasonló film.
Magyarán mondva teljes mértékbe beletudtam magam élni a filmbe.
De szerencsére nem vaok egyedül.
Narxis
Hát ez tényleg érdekes.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Érdekes nekem az Avatar látványvilága mellett a történet is tetszett.
Narxis
<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Szóval Jim szerint a tanulság az, hogy ne törõdjünk a tartalommal - lényeg hogy minél látványosabb filmet készítsünk. Reméljük nem hallgatnak rá túlságosan..