26
-
gyussz7 #26 Tudnám minek jártok fel sg.hu-ra ha csak fikázni tudjátok a cikkeket. Ennyire nincs semmi dolgotok? -
JASON13 #25 Hírérték = 0 -
solikka11 #24 Vadbarom cikkíró XD
Milyen cím ez? Úgy írod mintha most jelent volna meg és már nincs benne a legjobb 10-ben, közben meg majdnem minden rekordot megdöntött amit csak lehetséges. Mekkora szégyen hogy 3 és fél hónap után már nincs benne a legjobb 10-ben. Komolyan eláshatja magát Cameron...
Továbbá,
Kedves cikkíró, egy 10 évesben több logika van mint benned!
"A konkurencia nélkül az Avatar még mindig dobogós lehetne"
Egy kérdés: Ha egyedül indulsz egy versenyen, akkor hanyadik lehetsz? Második? Harmadik? Netán negyedik? Nem talált...bármilyen meglepő, csakis első. Ennél nyilvánvalóbb dolgot nehéz lett volna leírnod!
Köszi ha elolvastad a kommentem, legalább ma is tanultál valamit. -
bitbandita #23 Szegény, december óta készült, hogy ezt leírhassa... -
winnie #22 "Nalunk nem "lecsengett" hanem levettek a vaszonrol."
nálkunk nem csengett le, itthon még mindig dobogós.
"IMAX.ban nem lehet bejutni arra az 1-2 idopontra sem amit hagytak..."
jelenleg 70%-os az imax-előadások kihasználtsága. csökkent a premier ideji 90-95%-ról. -
laziga #21 Ekkora marhaságot! Ha én írtam volna akkor én se vállalnám a nevem. -
bmw #20 Nalunk nem "lecsengett" hanem levettek a vaszonrol.
IMAX.ban nem lehet bejutni arra az 1-2 idopontra sem amit hagytak...
Lattam mar de elmennek megegyszer megnezni.:))
Csak beraktak helyette a fos alice-t....... -
hitman08 #19 Milyen gáz már, hogy a cikkírók jó ideje a nevüket sem vállaják?!? -
kérődző #18 Viktorkának muszáj néha kiírni magából az Avatar fóbiáját. Dehát elég szánalmas próbálkozás ez is. Az összes az elmúlt hónapokban kiköhögött ezzel kapcsolatos cikke?? egy abszolút elfogult, újságírónak még véletlenül sem nevezhető IGAZI SZELLEMI VÉGLÉNY ámokfutásának tekinthető. SG.HU!!!! Miért nem válogatjátok meg a munkatársaitokat??????? -
mujahedin #17 háde az legalább jó film volt :) -
#16 Mekkora gáz cikk:D "A konkurencia nélkül az Avatar még mindig dobogós lehetne" Konkurencia nélkül elég sok film dobogós lehetne még mindig:D -
Aldo Moro #15 Affene, megint nagyon vulgáris lehettem. -
#14 ebből is jól látszik, hogy az avatar bukás, hiszen minden valamire való film 1-2 évig a top10-ben van -
barcames #13 cikkíró kajak idióta -
brueni #12 na majd az avatar2 4D betelefonálós interaktív szagos előadás, na majd az aztán... -
sugarman #11 igen, csakis a cikk közepén lévő reklám miatt olvashatjuk ezen felesleges sorokat... -
Segal #10 Fizetett hírdetésünket olvashatták...
Ok jó film volt az Avatar köszönjük de nem kell még évek múlva is erről cikkezni. -
wobdj338 #9 jaja, van elég sok Avatar hír, de a cím akkor is brutális, én is csatlakozok az előttem szólókhoz... -
hitman08 #8 Látom valamivel mindenképp ki kell tölteni az űrt, ha már valódi ötlet nincsen. Napi Avatar hír, szánalom... -
#7 nem normális, öreg!!!! -
ddt500 #6 Arról nem beszélve, hogy 3-4 hónap múlva újra bemutatják. -
bigjoe #5 És sem ért ezt a fanyalgást. Tudtommal a film többszörösen is behozta az árát. -
#4 és amikor naponta jöttek a dark knight hírek ?!
vagy ha nem naponta, hát 2 naponta...
itt az ilyesmi teljesen normális. -
#3 Szerintem lassan lehetne már hanyagolni az Avatar-ról szóló (semmitmondó) cikkeket. Aki meg akarta nézni annak volt rá majdnem 4 hónapja, és valóban ahogy a cikk is rávilágít, azok vannak jóval kevesebben akik még nem látták és csak most szánták rá magukat, hogy moziban megnézzék. Kit érdekel? Jövő héten és az azt követőeken is kapunk majd infót a film aktuális bevételéről? Mi lesz veled kedves cikkíró, ha leveszik a filmet a műsorról, miről fogsz írni? :) -
Kindred Blades #2 Teljesen egyetértek. Ez talán inkább a hype lecsengése egyébként. -
#1 Ez meg milyen hülye cikk. Valaki azt hitte, hogy most akkor 3 évig avatart fogunk nézni vagy mi? :o