16
  • Inquisitor
    #16
    Ruszkik most vagy 3-4 3d/CGI animációt dobtak ki egyszerre, ezek között volt sok éve halódó projekt is, még nagyon messze vannak ettől a színvonaltól, de jönnek fel mint a talajvíz. Jah, hogy itt úgy se hallunk róluk? Ez van.

    Azért az "Így neveld ..." film 97%-os Rottenes értékelése, és az erre hajazó többi oldal értékelése nekem azt mutatja, hogy jól sikerült.
  • Utokverek
    #15
    hát, őszinte leszek, nekem a wall-e, a fel és az így neveld a sárkányodat hárman együtt nem érnek fel ehhez.
    Igaz, szeretem a darkosabb és elborultabb dolgokat.

    #6 Egyébként mi számít hozzáértésnek animációs filmeknél? Megnézem, nem tetszik, vagy tetszik, meg is tudom fogalmazni, hogy mi igen és mi nem. Mellesleg, teljesen szubjektív a dolog, kicsit nyers voltam igaz, de a véleményem ez marad :)

    Tim Burton filmeket meg alapból szeretem, inkább a jégkorszak/up/wall-e és hasonlóakkal voltak problémáim. Mondjuk disney/pixar.
  • beef
    #14
    Felhoztad a Fel-t, na azt mai napig nem értem, hogy kerülhetett egyáltalán Oszkár közelbe.
  • Zoltanius
    #13
    Én a 6 éves kisfiammal néztem és neki is, és nekem is nagyon tetszett. Való igaz: nem egy sodró amerikai akciófilm. Ezzel szemben csodálatos látványvilág, érdekes, különleges zene, megkapó történet.
  • winona
    #12
    Sajnos az európaiak továbbra sem tudnak TÖRTÉNETET írni. Anélkül pedig semmit nem ér a csili-vili grafika, a különleges világ. Alig több mint egy órás ez a film, de kínszenvedés volt végigülni. Csak az tartott úgy-ahogy ébren, hogy hátha jobb lesz. De nem lett.
    Idegesítő karakterek, 0 cselekmény, és csak szöveg és szöveg és szöveg. Érzelmeket nem így kell kelteni.

    Jellemző, hogy a trailerben szereplő egyetlen poén - "Meneküljünk, hogy jól kifárasszuk." -, nem került bele a filmbe. (Legalábbis abban nem volt, amit én láttam.)

    Az IMDB szerint 11 millió eurót elköltöttek erre a filmre - hát igazán hozzátehettek volna még 500 ezret és szerződtethettek volna egy profi forgatókönyvírót.
  • Loverman
    #11
    1: látom valakinek még mindig magas rájönnie hogy az egyéni vélemény az teljesen szubjektív, és mivel 1 a 6,7 milliárdból, kb semmit sem jelent.. de nem baj
    2: azért a Fel-t, a Wall-E-t és a hozzájuk hasonló filmeket mind lefikázni egy mondatban elég szép teljesítmény :P hol is van a Sárkányvadászok Oscar díja?
  • djstefi
    #10
    szuper ! a kep es a hang efektek... nem semmi! viszont szerintem a 12 evnel fiatalab lurkok bepisalnak ejjel anyira sotet es ijeszto (nekuk) par jelenet.
  • beef
    #9
    Nagyon jó összhatás, színek, hátterek, karakterek, anmimációk.
    Az egyetlen gyengéje a történet, de az megbocsájtható :)

    A Futuricon-nak a korábbi mini sorozatai is kiválóak (Minuscule).
  • csiber
    #7
    Mind 2 filmet megnéztem normálban, és szerintem az Igy neveld a sárkányodat jobb volt :D Az Avatart nem unják még? Én már igen.
  • obe
    #6
    .."a sok hülye lufis, méhekcse meg bogárfiús, és hasonlóan silány társaik meg maradjanak a kicsiknek vagy az igényteleneknek"...

    nana, ha nem ertesz hozzä miert fikäzol?..az addig ok, hogy trendi amerika szapuläs reszben jogos, de sok dologban vilägelsök, többek közt animäcios filmekben, amik nem csak lätvänyban erösek, pl: tul a sövenyen, hihetetlen csaläs, toy storik, tim burton animäcok, stb...ezek pedig igenytelennek nevezni igenytelenseg, hozzänem ertes tanubizonysäga, mär megbocsäjs
  • p00h
    #5
    senkinek nem tűnt fel, hogy a másik sárkányos mese sárkányait ebből a meséből lopták?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    gondolok itt a piros behemótot alkotó kis sárkányokra... ugyanúgy néznek ki a másik sárkányai a bemutató posztereken

    Ez nem gáz?
  • csuszi
    #4
    ha úgy szavazok, hogy nincs "pipálva" semmi, akkor beadja az állást. de azért ez nem egyértelmű.
  • csuszi
    #3
    szavazás állása gomb miért nincs kedves cikkíró?
  • Utokverek
    #2
    A látványvilága szerintem fenomenális :)
  • Utokverek
    #1
    Nyuszik!!!!!!!!!!

    Mellesleg, király volt a film, kb 1.5 éve néztem meg franciául, de azóta a kedvenc animációs filmem, a sok hülye lufis, méhekcse meg bogárfiús, és hasonlóan silány társaik meg maradjanak a kicsiknek vagy az igényteleneknek!

    Na további szép estét!