Wi-Fi a mobiltelefonok egynegyedén
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Márpedig egyelõre hagyják. Legalábbis én teljesen kényelmesen skypeolok a telómról. (Tmobil)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
De itt a Wifi internet elérésrõl van szó mobil alkalmazásokban, nem pedig a Voip-ról. A Voipmajd csak esetleges következménye lesz a Wifinek, ha persze ezt a szolgáltatói érdekek hagyják (márpedig nem lesz érdek egy darabig az biztos).
Azért mert az átlag "paraszt" megkérdezi erre, hogy én most ezzel akkor fel tudom ingyen hívni a Béla vezetékes telefonját és beszélgetni tudok vele?
A válasz erre a nem, nem olyan egyszerû. Teljesen át kell ugorni a vezetékes rendszert és mind 2 (vagy több) félnek neten kell lennie, és akkor tud gond nélkül, szabadon mûködni a dolog.
De ekkor már csóválják a fejüket hogy ááá, ez akkor már túl komplikált. Inkább fizetik õk a havi borsos számlát és használják a jóól megszokott technológiákat, pötyögtetik a számokat, minthogy kicsit utánatanuljanak a friss megoldásoknak és sokkal lazábban, kényelmesen és értelemszerûen dolgozzonak, velük.
A válasz erre a nem, nem olyan egyszerû. Teljesen át kell ugorni a vezetékes rendszert és mind 2 (vagy több) félnek neten kell lennie, és akkor tud gond nélkül, szabadon mûködni a dolog.
De ekkor már csóválják a fejüket hogy ááá, ez akkor már túl komplikált. Inkább fizetik õk a havi borsos számlát és használják a jóól megszokott technológiákat, pötyögtetik a számokat, minthogy kicsit utánatanuljanak a friss megoldásoknak és sokkal lazábban, kényelmesen és értelemszerûen dolgozzonak, velük.
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Inkabb az a kerdes hogy ezidaig miert nem volt elterjedt