DRM gondok miatt ingyenes játék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a 10000Ft hogy jött ki? A felajánlott kártérítés értéke 5-9 font között van, tehát mondjuk 2500Ft alatt. Nem mondom ez még mindig gálánsabb mint a T kártérítése... De DRM-mentesítés azért jobban jött volna szerintem nekik, hiszen õk már tutira megvették a játékot... Összehasonlításképp: AC2 jelenlegi ára 16 font.
Ugy erted dicseretes,hogy eladnak vmit ami nem mukodik es utana adnak vmit gratsz? Ettol kellene az agyam eldobnom? Hat pajtas ez a kibaszott MINIMUM....
ennek nagyon sok értelme volt😉 fõleg úgy hogy az enyémre válaszolsz tehát valahogy ahhoz kellene kapcsolódnia? ahhoz hogy azt mondtam hogy milyen durva hogy az Ubi "szinte" új játékokat ad ingyen? na mind1...
ja és...
Nem kell válaszolnod, igazam van.
ja és...
Magára vessen, mégis egyetlen nap kellemetlenségért ~10.000 Ft-nyi ajándékot kaptak (AC2 DLC-k, + ingyen játék)
[merlinw.org]
Én soha nem vennék olyan játékot amit nem lehet offline játszani.
Aki megvette magára vessen!!!
Uff.
Aki megvette magára vessen!!!
Uff.
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
Érti õ, csak leszarja 😊
Tom Clancy's HAWX, Prince of Persia
Errõl a kettõröl biztosan tudom, hogy nincs rajta védelem, magyarul DVD nélkül is mennek, szóval könnyû dolguk volt vele, csak egy UltraISO és már mehet is a netre.
Errõl a kettõröl biztosan tudom, hogy nincs rajta védelem, magyarul DVD nélkül is mennek, szóval könnyû dolguk volt vele, csak egy UltraISO és már mehet is a netre.
Nekem megérkezett a levél valóban.
Nem vagyok érdekelt az ügyben, de mi lenne, ha inkább egy DRM nélküli AC2/SH5 kérnének az érintettek...
ac2-höz is adtak extra tartalmakat <#smile>#smile><#finom>#finom><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
ez azért kicsit durva mert nem 10 éves játékokról van szó...