E.on Kft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na el ne magyarázd már hogy 5%.kb.
Narxis
ejnyeeeeee 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

mivan sándor sándorovics,nem megy a csapatnak? 😛

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

n3whous3
😄DDDD

púúúúú

te meg egy büdös szarházi vagy

n3whous3
amúgy mindenhol van ilyen, tehát démász is elõszeretettel túlárazza az átalánydíjat, ha hagyod és ÁLLÍTÓLAG a korábbi fogyasztás alapján. Ha azt nézzük, hogy mennyit fogyasztottunk tavaly, akkor nem annyit kéne adniuk, mint amiket régebben küldtek átalánynak. Azóta bejelentjük minden hónapban az állást inkább.

púúúúú

bocs mester

n3whous3
És ki a rákot érdekel ez? Szarunk rá, hogy ki dolgozik ott, összes áramszolgáltató egy nagy geci, nem az olyan dolgozókon múlik, mint a kedves édesanyád.

púúúúú

Szerintem mindenki tudja, hogy villamos fogyasztásmérõ, de ez idõtlen idõkig villanyóra lesz. Még a szakiknak is. Egyedül a hivatalos papírokon nem. Meg a kukacoskodóknak <#idiota>
(lásd példakén a flex esetét😊))) )

aha,5% kedvezményt kapnak muterék...(külön élek)

flashpointer
>>>>>Olyan nincs hogy villanyóra! (meg gázóra és társai)

Amúgy meg ha nem jelzed a fogyasztást, akkor honnan tudnák mennyit kell számlázni? Ha ez van átalányba megy vagy becsülésre.
Nem kész rablás csak te vagy béna.

Emancipate yourself from mental slavement!

tobias88
az az egész cég, mert gázszolgáltató is
Lacee
ahogy a többiek is írták, válts át saját mérésre, és nem lesz többet ilyen félreértés.

Amúgy E.on Hungária Zrt, nem? 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

dartonita
Nem veletlenek a tulszamlazasok,senkinek ne legyenek illuzioi.Se az eonnal se mas szolgaltatonal.

persze, mert lopják...
passatgt
akkor már inkább a netes, biztos hívogatni fogok majd meg várni fél órát mire benyomkodtam 25 gombot😄

Zsolek123
mi is jártunk így, csak mi 600+-os villanyszámlával... nem kicsit pilláztam

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

Narxis
akkor nektek ingyen van az energia?😄D

Narxis
😄DDDDDD

ScarY MAN
akkor te az én húgom vagy?

...

Zomil
valóban a havi bediktálos a nyerö, elötte nekünk is küldtek furcsa csekkeket, de miota havonta bediktáljuk nincs ilyen gond 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Super Saiyan
És ez mégis kit érdekel? Ennyi erõvel az én apám meg Chuck Norris...

>:C

tobias88
Most néztem, hogy az éjszakai óránál számoltak 6000el többet, nonszensz...
okosan öcsém,muter ott részleg vezetõ 😊

Bucser
Akkor megfogalmazható, hogy megintcsak az User error tipikus jelenségével állunk szembe...

Topic zárható.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

passatgt
és be is tudod állítani mennyit fogyasztasz, így nem õk fognak tippelni

Dzsini
válaszd a havi bediktálós módszert, és ne hagyd, hogy õk tippeljék meg a fogyasztásod (akkor az elõzõ évek átlagos fogyasztása alapján becsülnek, és évente egyszer kerekítik ki). havi bediktálással annyit fizetsz, amennyit bediktálsz, akár többet mondasz, akár kevesebbet.

("szerintük a villanyórám 27764en állt, miközben én lejegyeztem az adatokat, és az alapján március 1én 27944en ált, ez még nem is akkora eltérés, csak +200al számláznak többet") - 200-al kevesebbet számláztak, ha az történt, amit írtál - és akkor ez is az elõzõ évi fogyasztás alapján becslés miatt volt.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

passatgt
jelentkezz be neten és megtudod nézni mi mennyi

motyodlee
köszi higy felhívtad a figyelmet, otthon én is ránézek ezekre a dolgokra!

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

tobias88
Azért nyitottam ezt a topikot, mert már nem az elsõ eset, hogy "kisebb" problémám akadt az alábbi céggel!

A mostani problémám alapján nyitottam ezt a témát a többi ember becsapásának elkerülése végett! Már tavaly volt velük egy olyan problémám, hogy az év végén +100ezres számlát küldtek ki, nem valós adatokkal, hogy fizessem be, és a magyarázatuk a végén az volt, hogy véletlen felcserélõdtek az adatok. Elhittem nagy nehezen nekik!

De az, hogy idén megint megcsinálják, és most már + 135ezret számláznak ki, az már vicces...

2009.03.15én szerintük a villanyórám 27764en állt, miközben én lejegyeztem az adatokat, és az alapján március 1én 27944en ált, ez még nem is akkora eltérés, csak +200al számláznak többet, de

2010.03.12én szerintük már 36620on állt, miközben most, az üzenet írásának pillanatában se éri el a 31ezret...

Ismétlem! Ez már nem az elsõ eset, és egy elég érdekes számlával még sikerült is nekik kb 20 percre bekavarni, és elhitetni, hogy fizetnem kell, aztán meg majd ültek volna a pénzen, ahogy minden cég szokta (gázszámlánál 50ezer +ban vagyok...)

Nem tudom, hogy most kap e mindenki év összefoglalót, de nagyon figyeljenek oda, mert kész rablás ez...