A Prison Break sztárja az új Stargate-ben zsiványkodik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha te mondod, biztos úgy is van. lol.
Ide inkabb uj irok kellenenek....û
Mert eddig egy fos az egesz....
Mert eddig egy fos az egesz....
kukorica maffia :-DDDDD
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
pontosan ez a jó benne...
az SG1-ben nagyon birtam Lucian-nos pofakat.igazi bad boy csavok voltak, kukorica maffia galaktikus szinten <#nyes>#nyes><#nevetes1>#nevetes1><#nyes>#nyes>
Take care to get what you like - or you will be forced to like what you get!
Szerintem meg jó lett ez a csillagkapu is, és egyre jobb lesz.Ha már a Lucian szövetséget is bevonják komolyabban ( a pilotban mondjuk szerepeltek ) akkor bizony lesznek itt még érdekes fordulatok.
+Az új elõzetes sem rossz.
reszcsi: Én örülök, hogy nem ugyanazt adták eddig mint a másik két sorozatban.
Mind kettõ nagy kedvenc és ezért örülök, hogy ez más. A star trekben is jó volt a Ds9-es újítás. Azt sem szerették az elején. 😊
+Az új elõzetes sem rossz.
reszcsi: Én örülök, hogy nem ugyanazt adták eddig mint a másik két sorozatban.
Mind kettõ nagy kedvenc és ezért örülök, hogy ez más. A star trekben is jó volt a Ds9-es újítás. Azt sem szerették az elején. 😊
Azért a Hõsökben sikerült alakítania valamit, igen fontos karakter volt a 4. évadban. Persze itt is rosszfiú. <#gonosz2>#gonosz2>
Nothing to say
a heroesba is próbált egy kis színt vinni, de ugebár egy fecske nem csinál nyarat 😄
stargate universe mint közönségkedvenc sorozat? Nahiszen 😊
Nagy SG fan vagyok, de ezt a Universe egyszerûen borzalom, azok kívül hogy van benne is egy csillagkapu az égvilágon semmi köze nincs semmihez, amit a két eddigi sorozat képviselt. IMHO.
Nagy SG fan vagyok, de ezt a Universe egyszerûen borzalom, azok kívül hogy van benne is egy csillagkapu az égvilágon semmi köze nincs semmihez, amit a két eddigi sorozat képviselt. IMHO.