5
-
slickboy #5 Úgy sorolták fel, hogy tele van szemét kajával a konyha/ebédlő, mintha ez lenne a jó munkahelyi légkör garanciája. Az ingyenpizza a slusszpoén. Mintha a Google-nél is ez lenne a divat, vagyis mintha ilyesmit olvastam volna egyszer de lehet tévedek. Biztos az én táplálkozási szokásaim furcsák, hogy ezeket szemét kajáknak tartom és igyekszem elkerülni őket. -
kvp #4 Ez a ceg abbol el, hogy felvesz cikk megrendeleseket, ezeket kiadja olcson dolgozo szabaduszo ujsagiroknak, majd a cikkekert penzt vagy reklambevetel reszesedest ker a cikkeket megjelenito oldalaktol. Hasonlo a mukodese mint nallunk az mti-nek, csak ez egy profitorientalt maganceg, bar annyiban hasonloak, hogy ok sem ellenorzik a hirek valosagtartalmat.
Azert azt hozzatennem, hogy a legtobb cikkuk csak bulvar jellegu lehet, mert a szabaduszok 20 dollarert nem igazan fogjak az eletuket kockaztatni, vagy kitarto munkaval egy tamanak utannajarni. Arrol nem beszelve, hogy csak a lopast ellenorzik, a valosagtartalmat nem, tehat elvileg barmilyen manipulalt vagy egyszeruen hamis anyag lehet a kinalatukban.
A meglepo, hogy az embereket nem erdekli az, hogy mennyire megbizhato hirforrasokat hasznalnak, bar ez valoszinuleg azert van mert a szinvonalasabbak is egyre tobb teves hirt kozolnek.
Egyebkent igen, ok az ujsagiras gyorsetterme, viszont ahogy a gyorsettermek sem szoritottak ki a tobbi etkezesi lehetoseget, ugy ok sem fogjak kiszoritani a valodi nagy cegeket. Vagy ha igen, az azt jelenti, hogy mar senkit sem erdekel az igazsag. -
okosan gyerekek #3 Mi van, mi nem tetszik? Van xbox-od? Édességen meg energiaitalon, olykor gyors grillekkel töltöd újra az elemet, hogy az életed célját beteljesítsd, ti. játsz? Jah, baszd meg, műanyag vagy! -
#2 Aki Xboxal játszik, grillezik, édességeket eszik és energiaitalt iszik az műanyag!
Mi van? -
slickboy #1 Nem értem. Tartalmat szerintem nem lehet ilyen módon "gyártani". Nekem ez inkább töltelékgyártásnak tűnik. Xbox, grill, édességek, energiaitalok, minden pénteken ingyen pizza. Megtestesíti a műanyag emberek műanyag világát.