Heroes of Three Kingdoms
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.
REAL MADRID
REAL MADRID
Én pár napja kezdtem a játékot, és nagyon bejött. Jelenleg egy 27-s Speares csákóval tolom! Akit érdekel keressen meg, mert tényleg jó lenne néha magyarral is találkozni! <#nevetes1>#nevetes1> Kari nevem: PlaZMa, Realm 9-n tolom!
REAL MADRID
A magyar community a béka segge alatt van minden mmo-nál:(..
★ 汤姆 李
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
REAL MADRID
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetõk érintése halálos.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetõk érintése halálos.
REAL MADRID
:D
meik birodalomba van sok magyar?
★ 汤姆 李
Francba pedig Sabre-s csajszi karim már lvl13<#gonosz3>#gonosz3>
★ 汤姆 李
Jó lenne megtudni mikor jön EU szerver de sz.tem majd csak nyitásnál lesz OB végén.
A helyzet nekünk rossz mert pvp amcsik ellen nekik kedvezõ mert ott nincs akkora lag.
Vigort én nem kaptam még lehet majd csak Tier 2-be lesz.
★ 汤姆 李
Sok ingyenes mmo-t kipróbáltam mostanában, de eddig ez jött be a legjobban.Egy próbát megér tényleg.
Más: Vki nem tudja, hogy a Vigor pontok hogy mûködnek ? mikor kapom illetve, hogy lehet beváltani ? Csak azt vettem észre, hogy , ha leadtam egy küldit bónusz exp-t kaptam egy ideig, de nem tudom pontosan miért.
Köszi!
hanem h az event idõpontok nem lesznek jók az idõeltérés miatt
Az Open Beta végén törlik a karaktereket vagy az OB már a megjelent játék ?
Valahogy jobban megfogott ez mint JD..
★ 汤姆 李
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
én is majd ob-n ásom bele jobban magam
Tetszik ez a game<#eljen>#eljen>
★ 汤姆 李
Ha jól tudom lesz ilyen battleground ahol 150 vs 150 (ha jól vettem a lapot)
Lesz nemzetek közti csata is.
Ha jobban érdekel a pvp nézd meg --->http://hotk-forum.perfectworld.com/forumdisplay.php?f=104
(nem vagyok nagy angolos)
Nem gond töltöm pár óra és lennt lesz
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Még a kezelõ felület is hajaz rá... na de ezt nem negatívumként mondom :):):)
ui: most ne nagyon próbáljatok játsszani mert a kezdõ területen legalább 100-200 embert láttam xD
Itt lehet letölteni --->http://hotk-forum.perfectworld.com/showthread.php?t=4041