72
Heroes of Three Kingdoms
-
#72 üdv most leltem erre szépségre mmmohut-on de ahogy mennék a hivatalos oldalra csak a perfect world oldala jön be, a HoTK címet nem találom a játékaik közt. leállt a game vagy mi? -
kudi #71 Régen voltatok már itt de én nemtudok belépni sajna :S Megáll az update csík... Ha valaki tud megoldást írjon... -
Samhazai #70 Hali! Örömmel hallom, hogy magyar klán alakult csatlakoznék én is majd kereslek titeket ingame. Általában Samhazai néven vagyok megtalálható Realm 11-en. -
Monoton #69 Rád írtam, majd írj vissza ha leszel. Realm 9, Monoton néven -
Ryzox #68 Elkészült a magyar Klán! Solymok néven! Lvl 12 kell a belépéshez! Akit érdekel írjon rám ingame... Karinév: PlaZMa -
Ryzox #67 Valaki tudna segíteni, hogy taminghez mountot hol tudok venni, mert egyet találtam vendorba, de a többit sehol se találom, és még Artificerhez alapanyagokat honnan tudok szedni? főleg a relicek érdekelnének! -
Ryzox #66 Én már megtaláltam, sőt már valami külföldi ligába is akartak hívni, de a szerény angol tudásom miatt inkább visszautasítottam! Este fele leszek fennt a játékba! -
Monoton #65 Na azert vagyunk, egyebkent en meg azt sem talaltam akinel guildet lehet csinalni :D -
Ryzox #64 Sziasztok!
Én pár napja kezdtem a játékot, és nagyon bejött. Jelenleg egy 27-s Speares csákóval tolom! Akit érdekel keressen meg, mert tényleg jó lenne néha magyarral is találkozni! Kari nevem: PlaZMa, Realm 9-n tolom! -
Monoton #63 Hát akkor ideje egyet csinálni mert játékos az van bőven. -
Tomy Lee #62 Nem tudok én se guild-ről semmit és csak annyit tennék hozzá a dologhoz,hogy nagyon szivesen játszanék HOTK-al de megfelelő magyar társaság hiányában nem teszem mert nagyon unom már ezt az egyedül szintezést.
A magyar community a béka segge alatt van minden mmo-nál:(.. -
#61 és erős? sok van belőle? -
Monoton #60 Valaki talalkozott mar magyar guilddel? -
DAK3 #59 nekem eleve ez a graf nem is tetszik... -
#58 Így jártál!!! XD -
DAK3 #57 ez egy szr:D 4 napig troltam nekem nem teccik...:D -
#56 Valaki nem tudja megmondani hogy "romantic lock"-hoz hogy juthatok a játékban, láttam valamikor de már nem emlékszem hogy hol, és kellene a Xiligan-i inn-es cuccokhoz. -
Monoton #55 Most próbáltam ki én is, nem rossz még egy ideig el leszek vele. -
Kiado #54 hm?
:D -
DAK3 #53 megmerem kockáztatni hogy nemis lesz:D:D talán más kiadoval... de azért ob re.. oh általába már CB bevolt nekik..
meik birodalomba van sok magyar? -
Tomy Lee #52 Nincs még mindig EU szerver a francba:C -
DAK3 #51 meik szeron megik birodalomba toja sok magyar?? tettek be ezek a buk már eu szerot? -
kovalik #50 nekem nincs lag most ... 3 napja volt, amikor elkezdődött az egész, azóta jó -
Tomy Lee #49 Na én megvárom Európait mert már most van lag,mi lenne később??
Francba pedig Sabre-s csajszi karim már lvl13 -
Tomy Lee #48 Játszanak sokan mondjuk innen mennyien azt nem tudom(magyarból mindig kevés van mindenhol).
Jó lenne megtudni mikor jön EU szerver de sz.tem majd csak nyitásnál lesz OB végén.
A helyzet nekünk rossz mert pvp amcsik ellen nekik kedvező mert ott nincs akkora lag.
Vigort én nem kaptam még lehet majd csak Tier 2-be lesz.
-
kovalik #47 Játszik még vki ezzel a játékkal ?
Sok ingyenes mmo-t kipróbáltam mostanában, de eddig ez jött be a legjobban.Egy próbát megér tényleg.
Más: Vki nem tudja, hogy a Vigor pontok hogy működnek ? mikor kapom illetve, hogy lehet beváltani ? Csak azt vettem észre, hogy , ha leadtam egy küldit bónusz exp-t kaptam egy ideig, de nem tudom pontosan miért.
Köszi! -
kovalik #46 Magyar klánról tudtok ? -
#45 nekem nem is a laggal lenne gondom :D
hanem h az event időpontok nem lesznek jók az időeltérés miatt -
kovalik #44 nincs eu szerver, de lag sincs... még -
#43 nincs eu szerver -_-" -
kovalik #42 Elindult az OB ! -
#41 Szerintem is jobb a JD-nél. (kb fél órát játszottam vele és abbahagytam)
Az Open Beta végén törlik a karaktereket vagy az OB már a megjelent játék ? -
Tomy Lee #40 Nekem jobban tetszik Jade-nél
Valahogy jobban megfogott ez mint JD.. -
#39 Ez a játék sztem egy nagyon gyenge Jade Dinasty másolat :D -
Tomy Lee #38 Jövő hét,várom -
#37 Akit érdekel annak mondom hogy Július 27-én lesz Open Beta. -
#36 csak ki tudja még mikor lesz :D -
Tomy Lee #35 Én is akkor inkább majd OB-n leszek. -
#34 Szerintem lesz wipe... majdnem minden mmo-ban cb végén van
én is majd ob-n ásom bele jobban magam -
Tomy Lee #33 Lesz wipe cb végén?
Tetszik ez a game