15
  • Tower Guard
    Jajj te Szerencsétlen idióta.
  • Tower Guard
    Elég gyengére sikerült, nem ajánlom...
  • Loverman
    "Ne higyj a mainstream médiának, ismerd meg személyesen a Jobbikot!
    Teljesen más véleményed lesz róla.
    Szebb jövőt!"

ROFLMFAO
  • archkoven
    Bad Lieutenant. Az egyik kedvenc filmem még jó régről. Akkoriban nagyon tetszett. Letöltöttem egy kb egy éve de még nem néztem meg, itt az ideje.
    Kétségeim vannak, hogy az eredetit felül lehet múlni.
  • Tetsuo
    Gondolom az egyik ok, Nicolas Cage.
    De aki nem nez meg minden szart, annak nem kell magyarazni, az vagja, hogy ilyen szinesz mire kepes ill eleve milyen kornyezetben mozog..
  • winnie
    mégis kinek másnak a véleménye lenne? de így aki infót akar, meg van lőve, hiszen aki nem látta a filmet, azt az érdekli, hogy miért jó vagy sz-r.
  • Koxminator
    évek óta ilyen szart még nem láttam.szintén saját vélemény.
  • azirafael
    Szerintem szar volt. Ez persze egyéni véleményem.
  • chuky123
    Ja az első rész nagyon komoly nem rég adta a film+ Perzse sztem kell egy értettség hogy megértsék az a részt. Ezt még nem láttam kiváncsi leszek rá.
  • Warpig
    Egy közepes film. Az eredeti (vagy első rész?) sokkal jobb, Harvey lejátsza Cage-et. Az első film sokkal brutálisabb, hangulatosabb, mint ez. Könnyed lötyögés New Orleans (csodaszép) díszleteti között. Ennyi.
  • bakvarnyu
    nem értetted meg amit akarnak, mindenképpen jobb mint az első ,a kérdés csak az folytatás-e vagy feldolgozás
  • IQ Light
    Meg jo, hogy a kis kepekre kattintva valami FPS jatek kepeit hozza be nagy felbontasban... :)
  • Narxis
    Gondolkodtam, hogy a közepesre vagy tetszettre szavazzak, végül a tetszettre nyomtam, tegnap láttam, szóval viszonylag friss az élmény. Alapvetően úgy ültem a gép elé, hogy nagyon bírom Nicolas Cage-t, szinte az összes filmje tetszett. Azonban a film elején éreztem, hogy ez nem az a szokásos, lövöldözős, nyomozós, jó zsarus film, elég egyedi az egész, a humora az ami nagyon tetszett. Én csak ajánlani tudom, talán nem az év filmje de érdemes megnézni.
  • astrobal
    így hirtelen a kezdő mondatok értelmetlennek tűnnek, illetve mintha ugyanazt jelentenék:

"Ismét egy olyan folytatás, ami jobb, mint az elődje? Vagy ezúttal egy feldolgozás múlta felül az eredeti filmet?"

az első mondat nem így lenne inkább helyes: "Ismét egy olyan folytatás, ami rosszabb, mint az elődje?"