14
  • winnie
    a kérdés, hogy ki tudja jobban: te vagy ők? anélkül nem lehetne írni, hogy nem tudnák. de neked is azt ajánlom, hogy akkor olvasd el a könyvet, ha nem tudják.
  • hypno
    Ez megint egy Twin Peaks szerű sorozat. A végén már a forgatókönyvíró és a rendező se tudja majd, hogy hol tart.
  • kutakita
    Szerintem elég unalmas lett, pedig az elején jónak indult.
  • azirafael
    Kár érte, volt benne potenciál.
  • csimmasz
    Tudom türelmetlen tipus vagyok! :)
  • karit
    A Lost kétségkívül a türelmes emberek sportja, de szerencsére a folyton idő előtt válaszokért sírók "betegségére" is van szexológiai kifejezés: ejaculatio praecox.

Aki pedig megteheti, hogy a Lostot CSUPÁN "a 40 perc heti szórakozásért nézi", és a vége nem izgatja, az szintén kétféle ember lehet csak: az egyiket Damon Lindelofnak hívják, a másikat Carlton Cusenak.
  • kriszwells
    És akkor most tegnap AXN miért nem volt FF? Mikor lesz a következő rész rajta?
    Meg a csütörtöki dupla rész gondolom amerikára vonatkozik nem idehaza.
  • winnie
    a könyv, amiből a sorozat készült. robert j. sawyer regénye.
  • NintendoGC
    Milyen könyv?
  • winnie
    amúgy ott a könyv, most jelent meg magyarul, olvasd el:)
  • winnie
    jé, bármilyen sorozatról van szó, a lostra lyukadunk ki:))

"Ki bir éveket várni valami történetre. "

a lost ezért volt erős, mert minden résznek volt/van saját története, gondolj a flashbackekre.

de igazából kétféle ember van: van, aki a sorozatokat azért a 40 perc heti szórakozásért nézi, és van, aki azért, hogy megtudja, mi a vége. (én speciel nem lapozok előre a könyvben, hogy megtudjam, ki a gyilkos és, ha jó egy sorozat, akkor inkább minél később akarok a végéhez érni.)

erre van szexanalógia is. van, akinek maga, a hosszan tartó aktus tetszik, másnak meg az, amikor a végén..., ööö... kikapcs.
  • dahooker
    Hát a hardcore junkie-k.
  • csimmasz
    Ja én sem birom már nézni kusza az egész.
    A lost is érdekes volt az elején aztán sosem derült ki semmi,csak egyre zavarosabb lett.
    Ki bir éveket várni valami történetre.
  • ALDO
    Én a 8. résznél "tettem el télire". Majd, ha kijön a teljes évad, ledarálom.