8
  • dyra
    Narxis jó sok mindent leszűrtél egy mondatból :) Nagyon okos ember lehetsz. Kár neked bármit is mondani.
  • narumon
    Az a baj, hogy kína egyelőre azt hiszi neki bármit szabad, olyan mint izrael. Szerencsére most a google talán mutat egy kis fityiszt, de ennek nyilván max gesztusértéke van. Azért ebben az esetben hajrá google.
  • Tetsuo
    te meg gondolom olyan "nyominger" vagy, aki RTLK-n meg index.hu-n nevelkedett..
  • Narxis
    jajaja, gondolom te ilyen szeptember11etisamerikaszerveztemeg összeesküvés hívő nyominger vagy. Nézzük már meg, hogy ebben a konkrét esetben ki kezdte a másik szopatását. Bizony Kína kezdte, azzal, hogy nem volt neki elég a cenzúrázott kereső, feltörték a Google rendszerét is, aztán azt hitték nem fog majd borulni a bili mert nekik mindent szabad.
  • ADAMEX9
    Tudom, hogy nem nagy érvágás. Már a Google keresőjét is leklónozták maguknak:Kínai Google
    Cenzúrát sem szeretik, azok a buta "kínaiakok" még meg is támadták nemrég, ezért sértődött be végül a Google, nem?
  • dyra
    Képmutatás netovábbja amit ezek csinálnak. Adatokat adnak át az amerikai kormánynak közben meg rinyálnak a Kínai cenzura miatt. Nem mellesleg én úgy tudom a fejlett nyugati országok is vagy alkalmaznak cenzurát vagy tervezik azt.
  • Skynet85
    Hűűűű, ezt jól megmondtad, de megsúgom nem Kínának érvágás, hogy nincs többé GG. Ha pedig elolvastad a cikket akkor az is világos, hogy nem hagyja ott az arany tojást tojó tyúkot GG, csak az amúgy is korlátozott kereső motorját állítja le, a reklám piacon és egyéb érdekeltségekben továbbra is a piacon marad... még...:D
  • ADAMEX9
    Ideje volt, hogy valaki megunja China szopatását!