30
-
#30 Rohadt csiterek, én személy szerint utálom azt aki csal. De ez azért kicsit durva. Miért nem verte a fejét 1x az asztalba és jóvan:D -
Adr74 #29 Egyetértek! Honnan veszed, hogy nincs már Hardware ban? Attól függetlenül van, hogy nem írnak róla napi/heti vagy évi szinten... Hidd el még sok dolog létezik ami régen is, csak nem beszélnek róla vagy titkolják...A PunkBuster könnyen kikerülhető.De például a Steam egy olyan eljárást használ ami beválik.Van egy profilod, oda beregisztrálod a játékod és így játszol online.Vannak tört szerverek és én még csak azon láttam csalókat.De aki nem veszi észre az konkrétan vak!Nem lehet lelőni a delikvenst, 5x gyorsabban fut mint mindenki más, és még sorolhatnám...De hát ki az a hülye aki felmegy eredeti játékkal tört szerverre??Na és ha onnan kitiltják akkor az E-mail címe bant kap + az accountja is.Egyetértek azzal, hogy a becsületesek szívnak!Régen még minden más volt (Quake 3 idején).Kb 2003-tól jöttek elő a csalók egyre több játékban.Vicc az egészben az, hogy másra nem "jók", csak hogy bosszantsák a becsületes játékost, accountokat lopjanak.Mert még a Hackereket meg lehet érteni, hiszen azoknak van céljuk, de a csalóknak semmi!De végül is van amit felsoroltam, de ez nem indok!Inkább lehet őket nézni "Script kiddieknek", csak mást csinálnak mint az igaziak, de majdnem egy és ugyan az! Lényegében igen minden a hazugságról és a lopásról szól, de azért még vannak olyan emberek akik nem így gondolják és cselekednek!Biztos vagyok benne, hogy lesz még olyan a jövőben egyszer amikor majd mi fogjuk a csalókat a szerverről elüldözni... -
#28 ui.: Mindig a becsületesek szívnak. Minden egyes alkalommal... -
#27 Régóta nincs már hardware ban, a pb, meg az összes anti-cheat program egy vicc. A játékgyártók is csak arra mennek rá, hogy a csalóknak új játékot kelljen venni, ami cd-kulcs ban után általában meg is történik. Nagyon régen elkészült az az anti-cheat program, ami még a privát cuccokat is detektálja, de valamiért kitiltották még a clanbaseről is. A válasz egyszerű, az oldal menne a levesbe, ha az összes csalót kiszúrnák, nem lenne hirdetés mivel nem lenne látogatottság és ennyi volt pár ember megélhetése, vagy fizetéskiegészítése. Itt már semmi sem a tiszta játékról szól. Lehet nagyon nagy szavak amiket írok most, de szerintem az emberiség úgy elzüllött, hogy megérett a pusztulásra. Mindenhol csalás lopás hazugság... Ebből áll a mai világ. -
#26 egy oldalról ez csak egy játék. de ha belegondolunk az olimpia is egy játék... lehet hogy komoly volt ezért meg tudom érteni HOGY FELDÜHÖDÖTT. elvégre ez is egy megméredtetés. na de ez azért durva.
ha a sakkparti lenne a divat akkor sakkparti közben böknék meg egymást. -
Adr74 #25 Én gondolom? Szerintem nem... Ismerem amiket leírtál és értek a "lovakhoz"!Figyelj, van olyan is hogy Hardware ban.Ez miből áll??Abból, hogy minden alkatrészednek van egyedi azonosítója.Ha ezt bannolják akkor már te a büdös életbe nem fogsz azzal az alkatrésszel online játszani!Ha veszel egy új alkatrészt akkor igen.Ezt kiszúrni, hogy melyik alkatrészt bannolták, Hackernek kell lenned... Ugyan már, Te sem gondolod komolyan, hogy minden csaló milliomos.Ha letiltanak egy Corei7-es processzort (200-300 ezer forint felett van) akkor kétlem, hogy egy könnyed válrántással azonnal szalad a PC-s boltba venni egy újat... -
#24 Lehet én vagyok radikális gondolkodású, de igen az adócsalók és a doppingolók fejébe is kést kéne állítani és ha ezt a büntetést módszeresen be lehetne tartani, elég hamar eltűnnének a bűncselekmények a földről. Aki nem érti, hogy egyesek, mint pl én, miért írjuk, hogy megérdemelte, az még nem játszott komolyan ilyennel. De képzelje el magát olyan helyzetben, amikor versenyszerűen űzi azt amit csinál. Mit érezne például egy futó ha valaki robogóval teljesítené a maratont és így nyerne előtte, vagy teszem azt egy horgászversenyt nyerek boltból vásárolt hallal... Ez pont ugyanez. -
jahola #23 más oldalon pont most akadtam erre a cikkre, de ott mást írnak hogy miért kapta a fejébe a kést
de azért ez elszomorító és felháborító hogy milyen emberek vannak.
kellene valami szigorítást hozni mert legközelebb mi lesz, bumm a fejbe golyóval vagy mi??? -
faber #22 Nem semmi beírások azért...megérdemelte...huh...ja igen, csalt, akkor végezzük ki...
Én nem (nagyon nem) vagyok a szigorú büntetés ellen, de azért, mert valaki a nyomorékságát próbálja csalással leplezni, talán fejbeszúrni még nem kéne...banhammerrel lecsapni, azt igen....de ez túlzás...
Egyébként meg ne áltassa magát senki, hogy az emberek csak a játékban csalnak...ilyen a természetünk, keressük a kiskapukat, előnyöket...ezt keresi az, aki dopingol az olimpián (szúrjuk fejbe?), adót csal (őt is?), meg még sokan mások...nyilván meg nem kell dícsérni, büntetést érdemel...de azért ésszel, az életét elvenni valakinek csak jogos indokkal szabad szvsz...ha valaki megölv alakit (és nem balesetre gondolok), akkor lógjon...de egy sz*ros online játékért ne már... -
#21 Mondjuk nagy észcsomag lehetett ő is, ha LAN-on csal, ahol még a hülye is látja a monitorát. -
#20 Hja, ha ilyenekért oszogatnánk a halálbüntetéseket, az megoldaná a népesedési gondokat, de annak talán van békésebb módja is... -
zserrbo #19 Egyetértek. -
#18 Elhisszük,de ezt csak te GONDOLOD. Aki pénzért vett undetected csalást annak nem jelent gondot venni több cdkulcsot sem...Új cdkulcs új ip...És hooppp nincs ban.
Jogos volt az a kés,kár hogy nem döglött bele a hülyegyerek,aki egy játékban sem képes normálisan játszani az az ember a való életben egy hulladék,csak népesítik a földet,de senki hasznára nem vállnak. -
Adr74 #17 Ha már egy bajnokságon veszek részt akkor a számítógéphez még hozzá sem nyúlhatok, mert "repülök" a helyszínről...Nem tudom hogyan gondolta ezeket... Egyébként meg ha csaláson kap valaki valakit akkor azt jelenteni kell és nem kést vágni a fejébe -.- Legalább is ahol én jártam ott mindenütt úgy volt. Én erre a csalókra már csak annyi dolgot tudok: 1, Jelenteni az illetőt a szerver adminisztrátornál. 2, Nagyobb csalóellenes fórumokon jelenteni, na és persze a PunkBuster adminnak írni egy levelet.Ezzel kész is van! És higgyétek el én már így sok embert küldtem a "másvilágra"! -
#16 Egy csíterrel kevesebb! -
#15 Itthon is bevezetnem hivatalos buntetesi formanak a csalok ellen, nem erdemelnek mast -
#14 Meg egy-két itteni hozzászólás sem kevésbé beteges... -
#13 Úristen, ezek beteg játékok, beteg emberek akik ezekkel játszanak, ezt eddig is tudtam, de nem hittem volna hogy ennyire hülyék is vannak... -
#12 Szörnyű eset?
Aki egy online játékban csal,az egy életképtelen káros szardarab valóéletben,megérdemli a kést a fejébe. -
#11 kemény... -
Purga #10 Így járt a kiskancsó! -
#9 Csalók megérdemlik :D -
amitakartok #8 Szerinted nálunk nem ez van? Legutóbb voltam Vácon a mátrixban, egyik CS-ző srác folyamatosan nyavalygott mire a másik nekiesett és szarrá verte de egyiküket sem dobták ki. -
#7 Az ilyenek meg is érdemlik. Bocs a nyers szavakért, de a Cod1 scenet is az ilyen rohadékok tették tönkre. Több ezer ember szórakozása ilyen szarjankók miatt vész a semmibe. -
Loverman #6 Miért is lenne aimbotja? Az volt a célja hogy megölje a másikat, illetve minél nagyobb sérülést okozzon nem? (Bár ki tudja mi az ember célja ilyenkor begőzölve, ugye.) Szóval inkább failbot-ja van -
Zolivok #5 Aki meg fejbeszúrta annak simán Aimbot Royale 2010 e van elkerült minden ütőeret. -
#4 Betiltani! :D -
#3 izé elbaktam -
#2 HEADSHOT!!! -
#1 hát ja, ezek a gonosz internetkávézók arra kényszerítik az embert, hogy kést állítsanak a másik fejébe