20
  • bigjoe
    #20
    Jaja illetve, hogy az ember kipróbálja, hogy kell-e...
  • FoodLFG
    #19
    frencsájz
  • pitiless
    #18
    A demónak nem az volna a lényege hogy minél szélesebb körben elterjedjen? Esetleg a trailerekért nem akarnak pénzt kérni?
  • Adr74
    #17
    Na erről beszélek! Valamilyen védelem akkor is lesz rajta, mert ha nem akkor mindenki használná!Ahogy megjelenne a teljes verzió úgy meg le lehetne Warezolni a többi fájlt...


    A GOTY verziókat én is szeretem! :) Az Obliviont én is külföldről vettem meg és van minden hozzá ami szem szájnak ingere.
  • Hoz_Hun
    #16
    És a demókon lesz védelem? DRM esetleg? Csak mert szarul érezném magam, ha más ingyen hozzájutna és nem kéne várnia a törésre.

    ... nagy az isten álatkertje. Mondjuk én nem vagyok demo fan, ez akkor is pofátlanság. Kiváncsi vagyok hányan fizetenk majd demokért.
  • qwas
    #15
    A GOTY editionre várást én is alkalmazom. Mindennel tud játszani olcsón az ember csak van benne pár év csúszás. :) Legszebb példa az Oblivion volt amit 12 euróért vettem újonnan.
  • bakagaijin
    #14
    Blikk! Előszöris nincs megerősítve a hír - innentől kezdve bármi lehet. Másrészt nem a mostani demo-król (bár egyre kevesebb játékról adnak ki demo-t egyáltalán) van szó, hanem valahol félúton a régi demo és a dobozos játék között. Tehát kb a mostani dobozos játékot jól félbevágják (tehát hosszabb lesz mint egy klasszikus demo), az elejét kiadják 10-15 dollárért és a vége majd jön mint fizetős DLC, vagy ezek sorozata.

    Ötletnek nem rossz, mert új árban egy dobozos játék 40-50 dollár ami egészen arcpirító, ehhez képest a 10-15 baráti, csak ugye a játékélményhez kell a sok-sok DLC, amivel ugyanezt az összeget többször is beszedik.

    Én inkább azt a stratégiát követem, hogy kivárok, jó másfél-két évet, addigra kijön a GOTY edition, és annak is az ára lemegy a felére-harmadára, pláne használtan. Tehát az egész hóbelevanc elérhető 5-20 dollárért, csak ki kell várni.
  • mujahedin
    #13
    aztakurva ez nem semmi. Melyik zsírostestű mánáger beteg szar agyából tört fel a fosforrás?
  • Pretorian
    #12
    Ez valami vicc? Mi van, minden kiadó agyfaszt kap mostanában?
  • Adr74
    #11
    Neked befellegzett EA! Szerintem ez a megoldás nem fog bejönni!Egy demo akkor is demo lesz, ezen hogy változtatnának?? Sehogy.Ne nevettessék már ki magukat! Megnézi mindenki a régi játékdemokat azon minden megmutatkozik, miért is demo egy demo játék.A grafikai beállításoknál csak 1-2 dolog változtatható.A fizika és mint mondtam a grafika, hangok butítva vannak!Ergo sokkal szebben fut mint a teljes változata.Ti még nem tapasztaltátok soha??Mert kétlem hogy nem...Lehetséges hogy már az újabb demók nem butítottak, de ha egy pár évvel ezelőtti játékdemot megnézünk ott bizony látni a különbséget!Nem tudok vélekedni az új demokról, mert már 2 éve feleslegessé vált számomra a több giga letöltése 10 esetleg fél óra játék miatt... Ezt maximum úgy bírnák kivitelezni, hogy nem butítanak, de amikor megjelenik egy játék akkor egy bizonyos szerverről elkezdi letölteni a hiányzó (több gigabyte-nyi) adatot.Viszont ez vicc, mert körülbelül ugyan ott vagyunk mint a digitális vásárlás na meg persze a jó friss és ropogós DRM-nél.Mivel ugye egy szerverről tölt le fájlokat és vissza.Ezzel én úgy vagyok, hogy csak magukat járatják le és dollármilliók megint repülnek az ablakon!
  • cateran
    #10
    Ez annyira abszurd hogy akar igaz is lehet...De tenyleg,mintha az Activision-Blizzard,EA,Ubisoft versenyt rendezett volna,hogy "ki tudja jobban szopatni a vasarlokat avagy hogyan veszitsunk el rengeteg vevot 100 nap alatt"
    Ritka ostoba emberek lehetnek ott a managementben,mert bar -az o szemszogukbol- lepeseket kell tenni a warez ellen,novelni a bevetelt,stb,EZ tuti vesztes befuto (DRM detto)
  • galocza
    #9
    mintha nem a játékosok kegyeiért, hanem a melyik-kiadót-rühellik-legjobban-a-vásárlók verseny első helyéért folyna a küzdelem.
    naaa? ea? activision? titkos befutó? lehet tippelni!
    és mégis warezol a nép - mijafene...
  • koschwarz
    #8
  • Bogyi007
    #7
    Az Bad Company 2 játék feliratán szereplő kis logo egyik eleme.
  • ffxi
    #6
    Itt az ideje lewarezolni a demókat is :D
  • Eriongtk
    #5
    Követleni fogom, hogy már az oldal megnyitásakor kérjék tőlem a bankkártyámat, mert nem fogom magam jól érezni, hogy én itt koptatom a szerverüket.
    Na most jött el a pillanat, amikor "többet én EA terméket nem veszek"
    Először a DRM, aztán meg ez? Tapsot nekik.
    Könyörgöm, a demónak semmi köze a teljes játékhoz. NFS pro street demója is teljesen más volt, mint a végleges termék: irányítás, legfőképp.
    Meg most mi van akkor, ha nekem nem tetszik az amit látok, akkor kidobtam az ablakon a pénzt.
    Bár... azt azért zárójelbe jegyzem meg, hogy shareware, esetleg demót itthon hivatalosan nem lenne szabad pénzért adni, főképp, hogy rá is van a legtöbbre írva "demonstration purposes only, cannot be rent or sold"
    Nem tudom, hogy láttatok e már olyan cd-t, esetleg dvd-t, amin "rengeteg" játék van. Aztán persze telepítéskor derül ki, hogy ugyanaz a demo, amit esetleg innen onnan le tudsz tölteni.
  • Gascan #4
    árazási politikának nem egy elvetendő ötlet... mondjuk kipróbálom a demót 10 dolcsiért.. akkor a végleges játék már 80%-on hozzáférhetővé válik számomra... ha meg nem tetszik akkor 20 dolcsit fizet nekem az EA :D :D :D
  • Julius Caesar
    #3
    Reklámokért mikor fizethetek? Mondjuk vehetek 2 órányi reklámot dvd-n!
  • Zolivok
    #2
    ott a kibiztosítón kis smile nak a szemeit átfotoshoppozhatnátok 2 dollárjelre
  • koschwarz
    #1
    ez az ötlet annyira abszurd, hogy további kommentelésnek nincs is értelme.

    persze ha a demoért leszurkolt összeg beleszámít a végső árba...