7
  • Kerub
    Meglehetősen.

Ha egy 10-15 összejött volna akkor csak simán nem lenne siker ami majd dvd-n meg bluerayen behozza magát. Ahhoz hogy egy film igazán sikeres legyen minimum annyit össze kell szednie moziban mint a gyártási költség plusz még vagy 50%. Ez a 6 millás kezdés kb a futottak még kategória.

Aztán vannak ritka kívételek amik megbuknak moziban, majd videon kibaszott nagyot kaszálnak. Erre viszont nem lehet alapozni.
    Btw ilyen film volt anno a Fight Club (!) és a Ford Ferlaine is.
  • Etinger
    Ha 100 millából készült volna, nagyobb lenne :D Amúgy nem tudom, hogy ebben a 32-ben benne van-e a marketing kampány, vagy az még majd' ugyanennyi. Amúgy azt hittem az aláírásodban a buzz a googlenek a cucca, de látom nem. Na olvasgatok :D
  • pixx
    Bizony, nagyon jó film...
  • Silenzio
    Igazából azt gondolom, hogy manapság a netes "sajtó" hirtelen szokatlanul nagy tájékozottságra tett szert box office-ügyben. Persze szart se tudnak a témáról. Én filmszakon tanulok, de ilyesmit nem oktatnak. Szerintem produkciónként változnak az elvárások. Egyébként azt gondolom, hogy a film világviszonylatban jócskán nyereséges lehet, de mondjuk Az ember gyermeke c. KORSZAKOS REMEKMŰ (merthogy az bizony) bukásából kiindulva (http://www.the-numbers.com/movies/2006/CHLDM.php) kétséges lehet, hogy hazai pályán nyereséget termel.
  • avman
    félve kérdezem meg, de a 32 millás büdzsé mellett a 3 nap alatt összeszedett 6, valóban AKKORA bukásnak számít?
  • SRobert
    meg 'vóttmá'.
    Repo! The Genetic Opera
  • Silenzio
    Úgy látszik a 2000-es évek nem a sci-fiké, ahogy a '90-es években nem készült épkézláb horrorfilm sem. Mellesleg ez a Repo Men kb. annyira sci-fi, mint az I Robot, inkább akciófilm. Túl morbid az USA-nak (Monty Python: Az élet értelme befigyel), szarok a trükkök, a konfliktus meg 1000x látott dolog. Nem csoda a bukás.