14
-
Adr74 #14 Értem, én hogy pánik helyzet van.Viszont akkor döbbennek majd rá, amikor csődöt mond a cég? Hát ők tudják... -
bakagaijin #13 Egyszerű: az EA brutális nagy szarban van - növekvő kiadások, dollármilliárdos veszteségek - pénz kell. Minden szalmaszálba belekapaszkodnak, amit csak látnak maguk körül. S ilyenkor nem látnak se Istent se embert, csak a pénzt... -
Loverman #12 amúgy nem azért de ez nem a teljes jelenet. a boltból hazaviszik a játékot és még játszogatnak (és csámcsognak persze) rajta egy kicsit -
Adr74 #11 Nem értem az EA-t!A South Park mindig is olyan volt mint a Bagi-Nacsa páros.Kifiguráz semmi több!Általában mindig Bagi-Nacsa behívja az "áldozatot" és megkérdezik tőle, hogy "haragszol-e ezért??" És általában mindig pozitív a válasz.Semmilyen fennakadást nem láttam még eddig benne!Nem értem a gondolkodásmódját az EA-nek.Azt viszont állítom (most már én is), hogy csak a pénz érdekli...Hihetetlen, hogy egy jó játékcégből ilyen pénzvadász cég lett... -
winnie #10 huhh. komoly, hogy ilyen ostoba emberek is vannak? -
#9 buta fasz vagy röviden.
hosszan:
- a fejlesztők pedig biztos ingyen adják a programot az öltönyös úriembereknek, és nem %-ért
- a hozzád hasonló élősködők miatt került szarba a pc piac, jönnek a szarabbnál szarabb konzol portok, a gyökér védelmek, miattatok drágábbak a szoftverek
és még büszke is vagy magadra. gratulálok ostoba.
köszi nem kérek analfabéta válaszokat, hogy biztos nekem is van warez programom (játék mind eredeti - multit játszom csak, win eredeti - ingyen van, egyetemi), mert HA így is lenne, én legalább nem hirdetném a kreténségem büszkén. és tudnám, hogy a wareznak rengeteg negatív hatása is van, lásd fentebb, és az egyéb játékélményben jelentkező dolgokat nem is említettem. -
lammaer #8 Hát ebben tényleg nincs semmi, ha ez alapján bármiféle pert nyer az EA, akkor ismét bebizonyosodik hogy mit ér a jogrendszer... -
Fbn Lx #7 hát ez nagy :D meg is lessük a részt -
Loverman #6 így meg se őket nem támogatod sem a szoftverfejlesztőket. hurrá. -
Matt0123 #5 huhh, még jó, hogy nem veszek eredeti szoftvert, ilyen és ehhez hasonló fogyatékos-öltönyös-marketinges kiadókat támogatnék a szoftverfejlesztők helyett... -
Petys #4 Nemhogy örülnének az ingyen reklámnak! Ráadásul nem is állította be olyan rosszul a céget az epizód, marhajó kis akciódús, bunyós játékot csináltak a PGA Tournamentből... -
Zolivok #3 Háth SP sek adtak kötelet meg akasztófát meg magukat is meg még időpontot is, az ea meg elvállalja a hóhér szerepét nem is volt kétséges.. -
#2 Az EA bekaphatja tövig, nyomorék egy cég. -
mujahedin #1 és ezért az ea van felháborodva? LOL