8
-
artschi2 #8 A srác jól játszotta a szerepét a Las Vegas-ban, de itt felejthető volt szvsz. Majd a következő részből kiderül... -
#7 Én végig néztem s nagyon rossz szájízzel jöttem ki a moziból, mert az első rész nekem nagyon-nagyon bejött annak ellenére, hogy sosem szerettem ezt a robotos sztorit. A harmadik részre biztos nem megyek már el moziba, inkább letöltöm, mert azért az első rész varázsa él még bennem. :) -
Spectrum #6 Az zavar, hogy transformers filmben nagyrészt egy 20 éves idióta baromkodásait láthatjuk robotok helyett, méghozzá annyira, hogy ő lesz főszereplő. Az animáció meg nem a rajzfilmet jelenti, értelemszerűen cgi-re gondoltam. De nyugodtan kötekedjél. -
kalapos01 #5 Aniomált Transformerst nézz a tévében, szüneidei matinéban. Azokat oda készítik. Komolyan az zavar, hogy nem egy jóval drágább filmet csinálnak, ami jóval kevesebb embert érdekelne? Így is fiataloknak szól a film, de ha rajzfilm, ha animációs film lenne belőle, akkor csak a 10 éven aluliak néznék meg. -
Spectrum #4 Kezdjük azzal, hogy mit keresnek embert megszemélyesítő színészek főszerepben. Jobb lenne, ha a transformereknek jutna a főszerep, ezáltal a szinkronszínészek lennének főszereplők. Jahogy ahhoz sok drága animáció kéne, meg kevesebb debilt lehetne moziba csalni.. -
pixx #3 Nem vártam sokat a 2. résztől, de sajnos annyira szar volt, hogy lekapcsoltam a 40. perc után, pedig én végig szoktam szenvedni a filmeket, de ezt nem bírtam... -
#2 Mintha a többinek olyan állati alakítása lett volna :) -
AZTA #1 3. főszereplő? és micsoda mondatai voltak meg komoly szerepe