17
  • fawcet
    http://www.moddb.com/mods/cc-generals-evolution
    erre kíváncsi lennék.
  • Gauge
    Fogalmazzunk egyszerűen: EZ EGY RAKÁS SZAR!
  • Gauge
    Hasonló, de nem jobb! Vistán nem megy, ha jól emlékszem. Ha jókat akarsz játszani, akkor szerintem Company of Heroes-szal próbálkozz, és imádkozz, hogy legyen valami programozó proféta, aki végre alkot egy rendes RTS gamát.
  • fawcet
    Tegnap kiprobáltam a Tiberium Warst, nem tetszik.
    Generals:Zero Hour jobban bejön egységei gazdagságával, taktikáival. (contra 07, shockwave modok)
    Tudsz Zero Hour a játéknak méltó utódot? Act of War-ról olvastam hogy hasonló rá, de adhatnátok tippet hogy tényleg ez vagy más a jobb.
  • amitakartok
    Az már 2004-ben sem számított. Amikor a Valve kiadta a Half-Life 2-t, rengeteg kritika érte mert a Steam miatt ha nem volt neted, gyakorlatilag kidobtad a pénzed az ablakon.
  • Adr74
    Hát elhiszem, hogy a játék se nagy durranás.De ha ilyen védelem lesz mostantól az összes játékon, akkor nagy viták lesznek még itt.

Én azért kipróbálnám kíváncsi vagyok mit sikerül összehozniuk!
  • a_n_d_r_e_w
    Olvasd tovabb, csak egy troll volt, nem kell bedolni az elso kommentnek :P
  • kissssss
    nem inkább sehogy sem halad? mintha azt olvastam volna lent a kommentek között hogy halott a mod nem csinálják tovább.
  • a_n_d_r_e_w
    Ez igazi CnC
    A gond az, hogy pont annyira nehezkesen halad mint a black mesa :(
  • KP27
    már a red alert legújabb része is kritikán aluli lett.
  • NEOreg3
    ha még csak a másolásvédelemmel lenne gond... de állítólag a játék is nagyon gyenge lett
  • Adr74
    Na hát gratulálok az EA-nak! Úgy látom nem tanult az Ubisoft hibájából!Hát gyerekek én csak annyit mondok, hogy ez is bukta lesz és megint DRM vita lesz dögivel...
  • IMYke2.0.0.0
    Ezt azért ne tedd fel fogadásra...
  • M0RN1NGST4R
    ez már gyakorlatilag egy teljesen kiherélt c&c. gondolom az eredeti vonal alkotói mennyire verhetik a fejüket a falba látván, hogy az ea mit művelt.
  • FoodLFG
    looooooool
    Most megnéztem a játékot a gametrailersen és hát ez elképesztő...
    A "stratégiára" rpg elemeket építettek és ezt akarják eladni valamilyen elkorcsosult C&C formába öltve. Ez egy vicc.
    Kb úgy a második részig voltak képben, de ezt azért mégsem vártam volna.

Na most akkor a feladat, hogy megfogják az eredeti C&C 1-es koncepciót, megcsinálják mai technikai színvonalon az első részt, aztán a másodikat és készítenek hozzá egy normális, harmadik lezáró részt.

http://www.gametrailers.com/game/command-conquer-4-tiberian/11759
    Ingyen se kéne.
  • Cat 02 #2
    Nem sokat.
  • portable
    És mi van azzal akinek nincs netje? Nemtudom igy mennyi vevőt veszitenek