10
Ravensdale
-
#10 A hírben szereplő Ravensgale lesz ez akkor?
Mert akkor ez az a pillanat ahol el is felejtem örökre :( -
#9 Mert tegnapelőtt jelentették be hivatalosan. Úgy tűnik, nem is RPG lesz, hanem "csak" valami akciójáték, ahol gőzmeghajtással lehet szupererőket kicsiholni a hősből, amivel szétrombolhat mindent. Kár érte! -
#8 Gamepodra most jutott el ez a videó!
"A fejlesztők pörgős játékmenetet ígérnek, melyben a környezet is lerombolható lesz, hála a Trinigy Vision Engine 8 integrált Havok Physx és nVidia PhysX technológiák támogatásának.
A Ravensdale PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra fog megjelenni, valamikor 2012-ben." -
#7 ez érdekes erről még nem hallottam :D -
#6 Tapasztalatuk szerint az USA-ban kelendőbb az Oblivionban látott "ragyogó", suvickolt grafika, míg Európában inkább a sötétebb, mocskosabb, lepusztultabb hangulatot preferálják. -
#5 (Pontosabban a Trinigy cég bemutatója, ami a Vision engine-t fejleszti.) -
#4 az EU/US színvilágot mire alapozzák, miért van?(tényleg puszta kíváncsiság) -
#3 Ez a videó a Trinigy motort (amire épül ez a 2 játék) fejlesztő cég prezentációja, nem hivatalos bejelentés. Ráadásul valami kőkorszaki laptopon futhatott, mert úgy szaggat, mint a fene. Legalábbis remélem, hogy ez volt az oka! -
#2 Vártam mikor nyit neki valaki!
Csak nem értem ilyen szinte nézhetetlen minőségbe minek pakolnak fel videót?
Amúgy a game így elsőre jónak tűnik.Igaz szinte semmit nem mutattak belőle.Remélem full más lesz mint a Gothic 4-nek csúfolt tákolmány!
-
#1 Hagyományos egyjátékos, hátulnézetes steampunk akció-RPG a Spellboundtól, akik emellett jelenleg az Arcaniát (szül. Gothic 4) kalapálják. A játékot még azelőtt kezdték elfejleszteni, hogy a JoWood megkörnyékezte volna őket a Gothic folytatásával, sőt valójában a Ravensdale-hez kifejlesztett technológiát látva döntöttek a Spellbound mellett. Egyelőre a cégnél a prioritást az Arcania élvezi, de amint elkészülnek (2010 tele várhatóan), teljes gőzzel a Ravensdale-t fogják csinálni.
Bemutató videó (a 10. perctől indul a lényeg)
Mint látható, egy az egyben az Arcaniás jellegzetességek köszönnek vissza, tócsában összegyűlő esővíz, állítható EU/US színvilág (az EU sötétebb, az US ragyogóbb), PC-re és Xboxra külön irányítás stb. Reméljük, jó kis játék lesz! :)