21
Team Fortress 2 szerűség wastern környezetben
-
#21 ebből ma jött ki új verzió.
leand and goldból pedig ingyenes hétvége lesz a steamen. -
#20 Fistful of Frags-et próbáljátok ki ingyen van, és fps nézetű western. -
#19 A 14 euró eleve low budget játékot sejtet, én megvettem még megjelenéskor, szerintem se nagy durranás de néha pár órát simán el vagyok vele. -
Indigo #18 Kár, hogy nem FPS, és hogy folyton a képernyő közepén virít egy fehér plecsni... Egyébként nem olyan rossz ez, időnként elszórakozik vele az ember, de tényleg semmi több. Persze ezt is csak egy jó baráti társasággal érdemes játszani, taktikát megbeszélve, stb.
Kár hogy van néhány bosszantó dolog benne, mert amúgy ez a vadnyugati-rajzfilmes setting bejövős lenne. De így én sem adok érte pénzt. -
#17 Én ezért pénzt nem adnék, egy félóráig jó volt vele baromkodni.
-
Cat 02 #16 Tud valaki rendes szervereket ? Mert kb alig találok a keresőjével. -
#15 jeeeeeeee -
#14 free weekend mostantól -
Cat 02 #13 7.5 euró -
#12 Végre vannak dedikált szerverek...
Lead and Gold: Gangs of the Wild West Update Released
Product Update - Valve
11:15
Updates to Lead and Gold: Gangs of the Wild West have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The major changes include:
Lead and Gold: Gangs of the Wild West
* New dedicated servers support added. They contain many new features, including:
o Map-cycles can now be defined
o Games can be password protected
o Specify max ping allowed for entering a server
o Auto kick idle players added
o Friendly fire can be turned on/off
o Administrators specified with password or steam-id
o In-game console available for administrators. (kick/ban/change map cycle/list users)
o Players can be banned or kicked from server using steam-id
o Server stores log of actions happening in game, including chat messages
o New leader-boards have been added. (kill streak, most exp per match, matches won, matches lost)
o Message of the day shown when entering server
o Ping can now be seen in score-board
o Server name can now be seen in score board
o Server version can be seen in main menu
o Server browser shows some extra info on dedicated servers
o All servers are displayed in the server browser (full and empty)
o The dedicated exe runs without Lead and Gold client installed. No steam account needed to run
o The dedicated exe runs on machines without sound card or advanced graphics card -
#11 Most vettem meg és játszottam egy keveset, szerintem jó. Elriasztott egy kicsit a sok rinyálás a fórumjukon, de szerintem egész jó game. Graf az eléggé TF2-es, a TPS nézetet nehéz megszokni, asszem több féle játékmód van, 4 kaszt különböző fegyverekkel, nincs nagy gépigénye szvsz. 15 eurót megér és azt ígérték lesznek dedikált szerverek is.
Szóval ha TPS nézetet meg tudod szokni és szereted a vadnyugat világát akkor ajánlom, egyéb esetben lehet, hogy nem fog tetszeni. -
#10 ok:))
amúgy jó játék? én néztem gameplay videókat, de nem igazán győzött meg, maradok a TF2nél sztem. -
#9 Hirtelen nem tudtam mire írod,aztán észrevettem az alcímet.
Copy paste szóval nem én rontottam el én csak figyelmetlen voltam! -
#8 grebber, tudom, nem akarsz tudni angolul, de akkor is wEstern :D -
Árnyvadász #7 Igen. Korrekt kis játék ennyi pénzért. -
#6 beta-t valaki próbálta már? -
#5 Trailer! -
Dizson #4 Ez csak steam only lesz? :/ -
#3 +fav western környezet miatt -
#2 Jónak tűnik. -
#1 Lead and Gold megjelenési dátum!
Hamarosan indulhatunk nyugatra, egy kis vadnyugati hancúrozásra.
Magához tért a Fatshark, és úgy néz ki sikerült befejezniük a Lead and Gold munkálatait. Az ex-GRIN tagokból álló csapat játéka egy vérbeli multis lövölde, csak éppen a vadnyugaton.
A Lead and Gold nem fél a Red Dead Redemptiontől, hiszen teljesen más a célközönség. Valami Team Fortress 2 szerűséget kell elképzelni, wastern környezetben. Négyféle karakter, fejlődésrendszer, és ezer féle játékmód vár a reménybeli cowboyokra április 8-án. Aki esetleg előrendelné a Steamen, most 10% kedvezményt kap az amúgy is kedvező 14,99 dolláros árból.
info: Gamestar
Steam vásárlás + képek