Száznál több autót bénított meg a távolból egy hacker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ekkora egy fasz gyereket. Ha ilyen szinten képes hackerkedni, és ennyire ért az IT-hez, akkor nemigaz hogy nem talált volna 1 nap alatt 100 jobb állást, mint rabszolgázni egy fos autokereskedésben... Meg is érdemli hogy kivot néger falloszok anális áldozata legyen a sitten. Köcsög...
Amerikában már rég nincs szabadság, csak a szabadság illúziója. Valójában sokkal durvábban ellenõrzés alatt tartják az embereket, mint néhány klasszikus diktatúrában. Az amerikai demokrácia lényegében a diktatúra 2.0: úgy tartják kontroll alatt az embereket, hogy azok tapsikolnak hozzá, és örülnek neki. 9/11 óta elég kemény törvényeket fogadtak el, és nyomják a folyamatos félelemben tartást nagyon durván. Érdemes megnézni a The End of America címû dokumentumfilmet, tanulságos.
Hehe... Hát már én is hekker lennék, mert tudom a párom jelszavát a gépéhez, és be tudok lépni? Szerintem is túl van definiálva a történet. Az pedig, hogy lopez kölyök megtette ezt nekem hasznos, mert így megtudtam, hogy ámérikában ilyen letiltós dolgok is vannak. A következõ lépcsõ mi lesz? Rendõrbácsi bilinccsel odaköti magát az emberhez, mert ha egyszer majd elkövet valamit, akkor rögtön meg lehet rángatni a karját, ha véghez is viszi rendesen, akkor egybõl le is lehet csukni? Nekem a szabadságról valahogy más elképzeléseim vannak. Szép dolog a technika, de nem így....
Ez a lopez kölök nem a volt cégével cseszett ki elsõsorban, hanem az autók használóival. Én a helyében csak a cég rendszerében bújtattam volna el, olyan kódokat, melyek használatával a klienseket nem tudták volna blokkolni a jövõben.(Már ha értett volna eléggé a sz.rendszerekhez) Ez csak a céget károsította volna, na meg a bankot... De õket sem kell félteni 😊
Azért, valahogy nem érzem jogosnak azt, hiába a social hacking, hogy valakit, aki belép egy jelszóval, és kattint párat, hackernek kellene hívni vagy hangsúlyozni, hogy mennyire ért a gépekhez....

De ez az én bajom, gondolom.

Mekkora divat itt a configra verni...

Sirály