11
-
winnie #11 nem kell másolni a játék történetét, ki lehet találni saját sztorit is. -
mester1987 #10 Ebben is jó lehetne szerintem a játék első rész alapján persze, mert a 2. rész elég gagyi lett. -
Aldo Moro #9 A Sakálban tök jó gyilkost játszott. -
bippo #8 A szemüveges-szakállas csókát én is jobban el tudom képzelni Willis-szel.
Amúgy melyik a Kane és melyik a Lynch? Mindig keverem. (a játékkal nem játszottam, a leírásokból meg sosem derül ki egyértelműen számomra.)
A szakállas shotgunos a Lynch, a kesztyűs töröttorrú meg a Kane? Vagy hogy?
Amúgy amit a játékról hallottam, a sztori és a jelenetek alapból elég filmszerűek, kb. 1-1-ben filmet lehetne belőle csinálni. -
Nazir #7 De ezt már ugye (sajnos) megszoktuk.
Jó ha a játékadaptációknak az 50 százaléka hordoz valamit magában a játékból,
teljes azonosság meg tán nem is volt még. (Nyugodtan kijavit6tok ha tudtok mégis ilyet).
-
krajcsovszkig #6 Nem az volt, hogy Willis lesz Lynch és Billy Bob Thornton meg Kane?
Egyébként ezt a filmet Tarantinonak kéne rendeznie :P -
#5 Másik fele, hogy Bruce Willisnek csak hajat kéne növeszteni(ott, ahol van neki még :D), meg szakállt, ráadni egy szemüveget, és abszolút tökéletes Lynch lenne.
Erre ő Kane lesz.
Ezek konkrétan hülyék, szerintem.
Vagy BW egy egoista fasz, és nem hajlandó elmebeteg gyilkost alakítani. Esetleg nem TUD... -
pixx #4 Csak itt nem ezen van a hangsúly, hanem egy fehér, jelentéktelen szemüveges hobóból helyett kapunk egy viszonylag jóképű fekete gyereket. -
Loverman #3 Willisnek korábbi filmjeiben is játszi könnyeddséggel csináltak hajat (lásd legutóbb: Surrogates)
-
pixx #2 Foxx fekete, Lynch meg fehér volt, vagy nem?
Willisnek, meg majd paróka kell, bár ha ennyire hűek az eredetihez, akkor valószínűleg semmi köze se lesz a játékhoz... -
#1 jóhogynem a szertáros rendezi, lol