12
-
pixx #12 Mert anélkül nem találnak meg szerinted...hidd el nekem, azok az emberek sokkal gyanúsabbak, akik nincsenek közösségi portálon, rólak azt hiszik van mit rejtegetniük... -
hauptkapitany #11 Nem kell közösségi portálokon jelen lenni. Jó ideje nem vagyok, és mégsem állt meg velem a világ, sőt még bele sem haltam. Mindenkinek ezt javaslom.
-
billxxx #10 Ez mióta hír?????????Ennek nincs hírértéke,egyértelmű hogy minden hivatalos szerv folyamatosan látogatja ezeket a közösségi portálokat,abban a reményben hogy igaz információt találnak az adott illetőről,de bárki kiadhatja magát bárkinek,így az ő módszerük bukott,akinek meg van félni valója az tuti nincs fent egyiken sem,,,,,,,,,,,,,,,,,,amúgy is semmi sem az aminek látszik,bár ők azt hiszik igen.........ennyi -
#9 Én sem értem miért van meglepődve bárki.
Akkor lennének hülyék ha nem használnák.
Street Fiter: ehhez nem kell zsidónak lenni, elég ha van egy kevés JÓZAN PARASZTI ESZED! -
#8 Ez nem hír. A hír az lenne, ha kiderülne, hogy a titkosszolgálatok egyáltalán nem használják a közösségi site-okat infószerzés céljából. -
willcox #7 Ezt a világon mindenhol így csinálják (nálunk is), nemcsak usákiában. -
Utokverek #6 Aki nekiáll lopni/csalni/hazudni, az vagy menjen politikusnak, vagy ne legyen fent közösségi oldalakon.
Ezt eddig is tudtuk :D -
pixx #5 Azért jó, hogy 5 év után fény derült arra, amit nálunk már jó ideje mondogatnak... -
Amergin #4 Áááá! Ez csak "összeesküvés elmélet"! Még hogy az efbíály ilyeneket tenne? Ez biztosan csak "primitív elmék torz agyszüleménye"... -
debut12 #3 Szerintem ők azért sejtik hogy mi tudjuk azt, hogy ők tuják, hogy mi tudjuk, hogy ez az egész egy nagy globális felügyelés. Persze majd lenyomják a jó öreg bevált *.*. elleni harc miatt van erre szükség dumát.
-
#2 Na, hány fasiszta és/vagy jobbik fórumról kaparnak engme össze? ;) -
Street Fiter #1 és ezek a titkosszolgálatosok még csak véletlenül sem zsidók.