Kezdődhet a Hobbit forgatása

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó lesz az a Perlman gyerek, én birom, az ilyen szerepek jól állnak neki. Csak bele ne vegyék valamelyik újdonsült sztárnak nevezett jószágot, monjuk a lebüfföt, meg társait.
Narxis
*semmi bajom vele

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
/köp 😄

Beorn az aki medvévé tudott változni, egyedül élt, tudott az állatokkal beszélni és szállást biztosított Bilboéknak útjuk során. A könyvben magas, izmos embernek írják le, szvsz Ron Perlman jó választás lenne.

Most lehet köpködni, de ki az a Beorn?
Ron Perlman lesz Beorn.
Szerintem az lenne jó ha Frodo lenne Bilbó 😄 mármint Elijah Wood.
Csak tudnám ezt az idióta Ron Perlman-t mi a francnak kellett beletenni a filmbe.
Narxis
Jaja, semmi bajom, nagyon jó színész, de itt már nem lehet trükközni a fiatalítással sajnos.

Hát, igen... Ian Holm már nem egy mai srác (78 éves), úgyhogy sajna kell egy fiatalabb színész, pedig õ biztos, hogy jól alakítaná.
Na mindegy most várunk és majd meglátjuk.
Narxis
99% hogy új, fiatalabb színész lesz. A Gyûrûk Ura filmben pár másodpercig mutatták fiatalabbnak, itt viszont folyamatosan õ lesz a középpontban, X-Men-ben használtak valamilyen számítógépes fiatalítást Patrick Stewart-on, ott is pár másodpercig mutatták, de állítólag elég macerás és drága technológia.

Vajon ki lessz bilbó? Ha van egy kis eszük megtartják az erdeti színészt hiszen már anno az elsõ részben is sikerült fiatalabbnak maszkírozni amikor megtaláta gyûrût. + a könyv szerint olyan 50 éves volt amikor elindult az útra szóval nem kellene sokat fiatalítani.
Darth Sith
visszaszámolok 😊

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Tower Guard
Nah végre, elérkezett ez az idõ is! 😊

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Narxis
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, legszívesebben hibernáltatnám magam amíg mozikba nem kerül a film.

Végre valami jó hír! 😊