36
  • NiGhTM4R3
    'minek gyengítsék magukat' - na igen, egy vérmes kislány-amazon, és egy kecskelábú négersrác óriási erősítést jelent Hádésszal szemben.

De ez a film nem ettől borzasztó. Hanem: unalmas, sablonos, ja és színészek sincsenek benne.

Torrentről letölteni megéri egyszer, de hogy ezért pénzt kiadjak egy moziban ,,,
  • Hoz_Hun
    Csak az élő húst változtatja kővé. A filmet nem láttam. Amúgy elborzaszt a gondolta, hogy az amerikaiak 99% mostantól azt fogja hinni, hogy ez a görög mitológia. Na de mit várjunk egy olyan országtól, akik azt hiszik az angolok tanulták a nyelvet tőlük, nem pedig fordítva.
  • Merces
    .......és a napszemüveg nem vállt kővé bakker
  • winnie
    mehettek volna, de minek gyengítsék magukat? végülis csak az alvilág urával kell szembeszállniuk. ráadásul, nem győzöm hangsúlyozni, hogy ők döntöttek jól, így lett sikeres a küldetés. ha ketten mennek vagy elmennek londonba a negyedik gyöngyért, már rég dúlna az istenek háborúja.

mindent meg lehet magyarázni, de ha még butaságnak is tartja a kollega a lépést (holott ugye csak ő nem gondolta át), akkor sem érthető, hogy miért elvárás, hogy egy filmben mindenki szép legyen és okosan cselekedjen. épp az az életszerű, ha valaki átlagos vagy csinál butaságot. pláne, ha a gimis életből belepottyan az istenek háborújába meg a világvége megakadályozásába.
  • newil
    Shiwo
    -"hát azért biztos ami biztos alapon mehettek volna ketten is."
    .
    OFF
    Ezt akartam írni én is még az előző hozzászolásomhoz,de gondoltam minek vannak itt olyan okos emberek akik értik majd. Tévedtem...Igen,mentek volna le ketten.Honnan tudhatták,hogy visszalehet jönni máshogy is?
    "Ja,hogy egy filmben szerepelünk.Óó hát akkor minden oké."

Abban viszont igazad volt,hogy nem én találtam fel a spanyol viaszt.
  • Shiwo
    hát azért biztos ami biztos alapon mehettek volna ketten is..
  • winnie
    ami miatt ez a komment hülyeség, hogy azt hiszed feltaláltad a spanyolviaszt. 3 kő volt amerikában. arról a 3-ról kaptak térképet. és azokat is csak éppen hogy össze tudták szedni, hogy beleférjenek az időben. inkább nem is mentél volna le? senki nem mondta, hogy másképp nem lehet onnan kijutni. ha láttad a filmet, akkor láthattad, hogy aki lent maradt, jé, az is megoldotta.
  • newil
    Ami miatt az egész film egy hülyeség,az az hogy -----SPOILER------ 3 kővel lemennek az alvilágba hárman,hogy felhozzanak egy 4.ik személyt...
  • Tetsuo
    Igazad van. En pl ezert nezek csak ritkan filmeket.. ezt a filmet, szerintem soha eletemben nem fogom latni, viszont a gorog mitologiat szeretem. ;)
    Egyszeruen te se nezd meg, ennyi.
  • who am I 7
    A filmet vállalta valaki, és ha csinálsz valamit, akkor vállald, h másnak is van véleménye róla..attól, h xy csinál filmet, miért is kellene tökéletesnek lennie?És miért kellene valakinek megváltania a világot ahhoz, h egy szarra azt merje mondani, h szar?(vagy akármilyen véleményt mondani..) Kritikusokat ismered?
    Eként gyerekfilm
  • Caine
    Micsoda? Rosario Dawson???
    Meg kell néznem!!!
  • cateran
    " leírják a görög mitológiát korrekten, mert a kutya nem nézné meg."
    Hat azert pedig de...pl Heraklesz 12 probajat vagy az argonautak utazasat jol megcsinalva...(es itt -horribile dictu- a latvanyra gondolok... a sztori adott...:D)
  • cateran
    Gorog mitologia modern korban..milyen hangulatot varsz te szerencsetlen? En inkabb azon rohogtem/szanakoztam hogy pajzsot meg kardot forgatnak csorikamek...na AZT mi a fasznak? Meg hogy ogorog "szoftver" van a csumesz fejeben, azert "dyslexias"..szoval volt hulyeseg boven,csak nem az amire te kikattantal...
  • roliika
    Egyrészt fantasy..másrészt meg ezt neúgy tessék már elképzelni, hogy leírják a görög mitológiát korrekten, mert a kutya nem nézné meg.

Hanem van egy könyv vagy ötlet...aztán ha kellőképp érdekesnek tűnik tele csillivillivel meg 3d-vel akkor kitalálják mennyi dollárt hozhat a konyhára....meg ha gém lesz belőle akkor mennyit, meg ha pólókat és egyéb szarokat eladnak akkor mennyit...aztán megvesznek olyan színészeket amire fussa..meg ami azért némi érdeklődést is kelthet...aztán hogy a görög isten hogy néz ki, meg holvan a minek a bejárata leszarják, mert az a lényeg, hogy sok Pistike megvegye a jegyet, nekik meg dőljön a kess.

Miért...az a zöldség...jaj mi is.. davinci kód...hát bakker annyi baromságot is nehéz összehozni, a csóka mégis keményen milliomos lett.
  • kalapos01
    Ne írj már ostobaságokat, csak magadat járatod le. Clash of The Titans? Tudod, te mi az a fantasy? Ez az. Egy jópofa gyerekfilm, amit a görög mitológiára alapoztak, így ismertetve meg azt azokkal, akik nem ismerik.

Fogd már fel, hogy te egy régi meséről (= görög mitológia) próbálod bizonygatni, hogy az valójában nem is úgy van, mint ebben a mesében. Elárulom: valójában sehogy sincs, mert az is, ez is mese. Vigyázz, mert nemsokára lesz film a Piroskáról is, aki autóval közlekedik és megint jönni fogsz, hogy leírd, hogy igazából Piroska nem is tudott vezetni.
  • G_ArchAngel #21
    Erre megy a vilag: a rendes vampirok es Drakula meg vert szivtak, a Twilight-ban meg f@szt...
  • napimester
    Na pont te vagy az, akinek fogalma sincsen arról, hogy miről beszéltem !! Lehet, hogy több könyvet olvastam az ókori görög mitológiával kapcsoaltban, nem kell bemutatnod, mire képes Medusa. Vagy csak ennyire nehéz a felfogásod és szeretsz másokat kioktatni. A "hangulaton" van a hangsúly, nem pedig a modern eszközökről ( iPOD-dal nézem Medusa tükörképét ). Miért nem adtak a kezébe egy Ak-47 est? "Túl egyszerű" ? :D
    Ez a film rombolja az ókori görög mitológiának a hangulatát. Egy bugyuta tinédzserfilmnek elmegy...

Clash of the Titan -t először nézd meg, majd próbáld felfedezni a hasonlóságokat ha képes vagy rá.
    És vegyél magyar billentyűzetet, kb. 1500 HUF.
  • kalapos01
    Ki mondta, hogy nem ilyen volt? Persze, hogy ilyen volt. A könyvet filmesítették meg.
  • daveyjones
    Itt bárki is olvasta a könyvet? Honnan tudjátok hogy az nem ilyen volt? Egyébként én sem várok sokat a filmtől, 80 millás költségvetés februári premier, ha komolyan gondolták volna az alkotók akkor annyi erőt feccöltek volna bele mint a potterbe, de láthatóan nem ezt tették.
  • asdasdasd
    15 alatt és 25 év felett nem ajánlott!
  • kalapos01
    Te komolyan ennyire setét vagy? Azt akarod mondani, hogy nem a Hollywood táblánál van a pokol lejárata? Mert szerinted hol?
  • cateran
    Azert lenyugoz,hogy egyesek meg ehhez a nem tul bonyolult filmhez is tokhulyek...
    " Medusa napszemüvegben (wtf?)"

Medusa -mint olyan- pillantasaval mindent kove valtoztat...ha nincs eltakarva a -levagott fejen- a szeme, folyamatosan minden kove valna amerre nez.A napszemuveg 1 alkalmas modernkori eszkoz volt erre a celra..

Clash of Titanhoz annyi koze van,hogy gorog mitologia mind2..amugy koszonoviszonyban sincsenek....(ez inkabb Harry Potter v2.0)
  • napimester
    Ez a film egy RETEK!!! Ez a görög mitológia kicsúfolása!!
    spoiler:

pl. Medusa napszemüvegben (wtf?)
    Ráadásul ettől az USA szindrómától hányingert kapok. Könyörgöm, a Hollywood felirat mögött van a pokol bejárata??? Az empire state buildingben pedig az Olümposz ??? MI EZ?? Szánalmas és nevetséges.

Mostanában már az SG sem hozza a régi színvonalat cikkírásban. Az avatarról képesek voltak lehúzó, gusztustalan cikket írni , meg felhozni, hogy mire hasonlít. Ezt a filmet pedig a Clash of the Titanról nyúlták 1 az 1ben.
    na mind1..
  • roliika
    Hát igen...szóval.
    Ugye ez egy film, ami részben megengedi a művészi szabadságot, és lehet nem volt a legobb ötlet mindent egy filmbe, és pláne nem egy ilyen rövid filmbe sűríteni.

Ámde. Ez a hosszúság és a sztori ugye általában az USA szellemi színvonalhoz van mérve, és, hogy a néző 80 percet már nehezen bír ki.

Ha a korhűség kell, akkor meg nem ezt kell megnézni, mert az olyan műfajt úgy hívják, hogy dokumentum film.
  • Inquisitor
    Nem igazán értem mit akartál mondani, de azért mert nem csinálok filmeket még elmondhatom, hogy szerintem (és nem csak szerintem) a film még az egyszer nézhető kategóriát sem üti meg? Hogy kb. annyira volt szórakoztató, mint egy igazán jó film közepén terpeszkedő 10 perces reklámblokk?
  • Loverman
    viszont tök jó hogy te már csomó dolgot letettél az asztalra életedben és tökéletes vagy a munkádban, csak valami véletlen folytán eshetett meg hogy még nem vagy híres és nem hallottunk rólad
  • Inquisitor
    Életem legnagyobb időpocsékolása volt ez a film. Igaz nem én vagyok a célkorosztály. Érezni lehetett a film közben, hogy a könyvben sok potenciál volt, amiből semmit vagy alig valamit sikerült betenni a filmben. A történet meg olyan volt, mint ha 1 héttel a bemutató előtt kivágtak volna belőle hirtelen 40-50 percnyi részt. A főszereplő srác színészi képességei konvergálnak a nullához, a vicces kötelező feka srác meg még valahogy csak eladta volna magát szatírnak, de baromira nem illett a hülye gettó dumája az egész történetbe.
    Az istenek meg sótlanok, unalmasok voltak, semmi fenséges nem volt bennük, és a történet alapján az intelligenciájuk is egy cipőtalpéval vetekedett. Azt meg nem mitológiai pontatlanságnak nevezném, hogy több-ezer éve halott arcok mit keresnek a filmben élve? Még Medúza is elég laposra sikeredett, bár a művésznőnek nem is sok ideje jutott a produkálásra. Az egyetlen értékelhető szereplő Pierce Brosnan (Kheirón) volt, ami azért elég meglepő.
  • Loverman
    szerintem is tökletes egyszeri nézésre. igen, kimondtam.
  • winnie
    tudom, csak arra akartam célozni, hogy ezt az "egyszer nézhető" titulust el kéne feledni, mert teljesen abszurd és csak elriasztja az embert a filmtől. a "nézhető" rövidebb és nem kontraproduktív:)
  • mynameisbence
    Medúza és az IphoneNem tom mér de ezen röhögtem
  • ProGabe #6
    nem írta, hogy objektív nyilatkozatot fog tenni, így egyértelműen a saját értékítéletét, szokásait figyelembe véve értette azt, amit írt. vagy akár azt is mondhatnám, hogy azokhoz szólt, akik igenis többször nézik meg a filmeket, de ez esetben ugyan olyan feltételezésbe bocsájtkoznék, mint Te :)

végigfutva pár külföldi kritikát, a kritikusok verdiktje nem más a filmmel kapcsolatban, mint az, hogy Rosario Dawson még mindig eszméletlenül dögös. azt hiszem ez mindent elmond a filmről :D
  • danianevem
    Nem rossz film, bár meg kell mondjam, jó pár mitológiai pontatlanság volt benne... Na meg hogy az Olümposz és a Pokol bejárata hol volt...
  • SRobert
    értem a logikádat, igazad is van, de attól az a mondat még nem önellentmondás. :)
  • winnie
    "egyszeri nézésre tökéletes!" - ez így önellentmondás.

a gáz az, hogy a legtöbb ember viszonylag kevés filmet néz és ők azok, akiknek az, hogy "egyszer nézhető", azt jelenti, hogy nem szabad megnézni, mert aki keveset filmezik, annak inkább a heti 1-2 kötelező filmet kell bevállalnia, nem az "egyszeri nézésre tökéleteset". minek olyasmira pazarolni az időt?
  • Tower Guard
    "győzikemónika" xd

De igazad van.

Egyébként nem volt rossz film, ajánlani tudom mindenkinek, egyszeri nézésre tökéletes!
  • gombabácsi
    "Annyit érdemes megjegyezni, hogy a könyvekben a főszereplők 12-13 évesek, így értelemszerűen a 4-5. kötetben jelenik meg először komolyabban közöttük (mármint az ellenkező neműek között) a szexuális feszültség. A filmben viszont 18, 24 és 26 éves színész alakítja a 16-17 éves középiskolásokat, így értelemszerűen azonnal megjelenik az egymás iránti vonzalom, a szexuális töltet."

Ezek nagyon fontosak. Szórakozás, csöcs, romantika, győzikemónika.