83
megjelenés: szeptember 25
-
#43 Anyud hogy van? -
gyepesjoint #42 takarodó
NAGYON BEJÖVŐS!!!! :PP várós lesz az biztos,és nekemis elsőre a gumik koszolódása jön be,remélem ennek lesz fizikailag is hatása,ergó nehezebben irányítható tőle az autó! -
#41 Ja, vagy más játékokban lesz kevesebb hülye, relatív.
#39: (ha tetszene se venném meg, blame me) -
#40 Egyet mutass, ami jó volt.
(nem csak a szűk réteg szerint) -
barcames #39 pár videóból megállapítottad... gratulálok
(nem kötelező majd megvenni) -
Laceee #38 Nem baj, legalább kevesebb lesz a hülye online. -
#37 egy rakás szar lesz ami csak egy nagyon szűk rétegnek fog bejönni. -
barcames #36 azért azt is vegyétek figyelembe, hogy a videók telefonnal lettek készítve!!! meg a játék még messze nincsen kész jóó lesz ez. -
RYO21 #35 De az lesz. najó nem 13fps lesz hanem 40.
A videókon pedig szimulációra votl állítva az irányítás és korménnyal játszották. -
barcames #34 biztosan nem -
GPx8 #33 Remélem, ez nem egy konzol játék lesz 0 fizikával, amit majd PC-re is átportolnak szarul, hogy legalább 13 FPS -el fusson... -
#32 Mondjuk azt meg kell hagyni, hogy kecijól fog kinézni. Bár nekem az így felvett muvik mindig szebbnek tűnnek, mintha csak 1 kijelzőn nézném. -
#31 Nem is a vezetéssel volt a baj, hanem azza, hogy olyan mint amikor NFS első részei közben valami fikadarab ráesett a jobb/bal nyilra billeden, és az autó derékszögben fordult.
magyarul; #11 -
#30 gumik koszolódása tetszik -
#29 Szépnek szép lesz, de engem a fizika sokkal jobban érdekel, mint a grafika. -
barcames #28 telefonnal lettek fényképezve azért ilyenek
-
barcames #27
-
barcames #26
http://f1.2009.gamedroid.hu/wp-content/gallery/opsm/psmagazin2.jpg
-
barcames #25 -
barcames #24 videókat nézve idióták próbálhatták ki és olvastam, hogy a fékezés még nem a véglegesre volt állítva. -
#23 Hát nem tudom, én bekapcsolom a gépem, előveszem a kormányom, és játszom, már évek óta. Sehol egy gond. -
#22 semmi se lehet tökéletes, de még mindig kevesebb vele a macera -
#21 csak az a helyzet, hogy veri majd a pelyhes mellkasát, hogy ő nyitotta a topikot. berakott 2 youtube linket, és mint aki jól végezte dolgát, itt sincs...
majd jönnek a vérpistik, hogy ki milyen időt autózik, meg mennyire hűdejójáték....
nemértem én az embereket... :/
-
Laceee #20 Nekem a GT5p online megakadt már egy párszor, HR-hez is csinálják a patchet a fagyások miatt. -
#19 Ugyan, kontrollerrel rendkívül precízen vezethető az autó, a kormányomat le is cserélem mindjárt a francba. -
#18 de, csak nem olyan gyakran:D -
Laceee #17 Itt arról lesz majd értekezlet, hogy ki kit lökött ki. -
#16 Itt meg semmiről, az sokkal jobb... -
Laceee #15 Gondolom még nem halottál a PS3-as játékok fagyásáról ? -
#14 azért kell a 2 topic mert a konzolosba a játékról fognak beszélni a pc-sbe meg a gépigényről és a hw gondokról XD -
#13 aztán marha értelmes nyitni két topikot akettőnek, mikor ugyanarról van szó, csupán az irányitás lesz más, de pc-n is játszhatod kontrollerel, szal még az se:C -
Laceee #12 Lehet, hogy gamepadon tolták, Arcade módban lehetett csak kipróbálni.
Nem a játék tehet róla, hogy az ember most ismerkedik a pályával.
-
tom235 #11 Árkád szar lesz ez is. -
#10 Az irányítás egy jó nagy rakás szarnak tűnik. Kb olyan mintha bill-en játszanák, sehol egy finom puha ív. -
Laceee #9 Multiplatform, a nevét miért nem lehet megjegyezni ? -
#8 Ez konzolos.... -
Laceee #7 Beírsz a topikjába a játéknak, utána meg nyitsz neki még egyet -
#6 A 2009-es autók csak tesztre vannak. A végleges a 2010-es autókat fogja tartalmazni. -
#5 Hát igencsak de jó játéknak mutatja magát:) -
#4 Ebbű meg hun a KERS?!