Csalánkiütés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lamase
ja nekem is melegbe, elég szar

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Atikah
nekem is hasonló van.. csak nekem valószínû mosószer allergia, ahol melegebb van, meg izzadok akkor elkezdek viszketni és valamikor kiütések is vannak a csuklómon, és könyök hajlatomnál.

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

w77d
hajajjj régi szép nyári emlékek... rövidujjúban árokbazuhanás m ajd 2 perc fetrengés után csalános észrevevés XXXXXXXXXD

lamase
Télen azért még elmegy, de nyáron? Nekem azóta van és tök gáz, tiszta pöttyös kézzel sétálgatni, strandolni

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

bulba
Csalánkiütés? Elég sokáig (évekig) volt nekem is, fõleg este.
Évekig nem tudtak vele mit kezdeni a kórházban, a gyógyszer csak ideig óráig hatott, és ráadásul olyan volt amit nem lehet rendszeresen szedni, mert tönkreteszi a testet. Allergiavizsgálat nem adott megoldást. Elkezdtünk ilyen-olyan természetgyógyászokhoz járni (nem párhuzamosan) és végül az egyik segített ("masszírozással" a talpon lévõ/végzõdõ idegeket piszkálta és az hatott. Pár alkalom (már nem emlékszem max 5-10 talán) után elmúltak a kiütések. Persze az is lehet, hogy egyszerûen kinõttem csak és ez pont egybeesett a masszírozással, nem tudom.
Azóta csak nagyon ritkán jön elõ, max ha nagyon legyengülök (betegség fertõzés stb) és olyan gyógyszert kell szednem ami "nem szimpatikus" az allergiámnak(?) akkor pár napra elõjön, de alig zavar, az alatt a pár év alatt megszoktam az érzést.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

ez meg újonnan is szar volt...

lamase
Köszönöm az építõ hozzászólásokat, többieknek meg csak a #23-as postban szereplõ szóviccet tudnám ajánlani.

Matthew Baker
20 éve bezárt szekrény... és benne van az anyósod <#eplus2>

Új logó by: berczely (Y)

elvan rakva a nagyi, nehezebb napokra😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

passatgt
nem szabad bebaszva a csalánosba fetrengeni, hidd el, tapasztalatból mondom😄

20 éve bezárva tartott szekrény az már bizarr...

pxxl
1000 éves poén és már akkoriban is szar volt 😄

am meg v1.2

All hail the double x!

Marci0115

Gladiator
Nekem is volt kiskoromban, nem tudtunk rájönni mi okozza, aztán kiderült, hogy a padlószõnyeg alatt be van penészesedve. Nézz utána te is, padlószõnyeg, tapéta, 20 éve bezárva tartott szekrény, stb.

Hegi90
:_ASD

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Super Saiyan
Nekem is volt, vagy 2 éve, 10 perc után elmúlt... ._.

>:C

5c0rp330n
ne maszkalj csalanban, az hatha segitene..

Viktor99
Nekem volt pár éve csalánkiütésem, de "hamar" elmúlt. Már sajna nem emlékszem milyen gyógyszert kaptam rá. A viszketésrõl annyit hogy ezt el kell viselni, nincs mese 😛. És ha a gyógyszer szerinted nem segít, akkor próbáld meg másik orvosnál vagy gyógyszertárban.
Hegi90
Így van, ahogy elõttem mondták sokan. A szteroidok nem vezetnek semmire, a helyedben én nem is engedtem volna magamnak beadatni. Kizárásos alapon vizsgáljátok át az egész környezeted.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

LeonSilver
míg nem = mígnem ( elnézést )

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Nekem gyerekként volt ilyen szarság.Jártunk minden hova míg nem rájöttünk, hogy a termékek okozzák.

Szóval nem hülyeség ám amit a többiek is mondanak, szûrd ki, hogy mi okozza !

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

n3whous3
de legalább jó nagy izmai lesznek <#bohoc>

púúúúú

pxxl
érdekes, mert páromnál is voltak kiütések, sebes is lett a sok vakargatástól, és látszólag véletlenszerûen jöttek elõ. elmentünk vettek vért, meg mittomén, és 1 héten belül mondták, hogy fém allergia, adtak rá kenõcsöt. azóta nem hord oylan dolgokat, amitõl kiütése lenne, vagy nagyon ritkán muszájból. szval nem tom mit kontárkodtak veled

All hail the double x!

Dzsini
de a szteroidoktól nem múlik el az allergiád, csak esetleg nagyobb dózistól jön ki (egy ideig) - és továbbra se tudod, hogy mitõl van, vagyis ugyanúgy bele fogsz futni - és akkor mihez kezdenek?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
zseniális - és azon kívül, hogy tönkreteszik a védelmi rendszeredet mikor próbálkoznak meg azzal, hogy esetleg megtalálják a tünetek forrását?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

lamase
most mentem el egy magánrendelésre, az a pali már komolyabbnak tûnik mint az összes orvos összesen a kórházba. úgy hallottam van vmi szteroid injekció ami 1-2 hét alatt megszünteti, szerintem a legegyszerûbb lenne, állítólag utána már nem jön elõ. na majd kiderül, köszi

lamase
ja bocsánat kimaradt hogy egy hétig feküdtem korházban nyomták a szteroidokat, ahogy kijöttem rá pár napra újra elõjött

lamase
nem értem miért nem mentél orvosnak, 6 hónap alatt ez is megvolt jelentem :]

Dzsini
kérj teljeskörû allergiavizsgálatot, azzal meg tudják találni... lehet amúgy bármi a levegõben is (por, szennyezõdés, légkondicionálóból valami), lehet a ruházatodon valami (akár a mosószer vagy az öblítõ, amivel a mosást csináljátok), lehet élõlény (atka, stb. - vagy valami állati hulladék, szõr, ilyesmi) - ha tényleg bárhol elõjöhet, akkor ki kell vizsgálni, nem szedni a tünetmentesítést, hanem megszabadulni a problémaforrástól (vagy minimalizálni)
menj el a háziorvosodhoz, hogy utaljon be bõrgyógyászatra - és ott mindenképp kérj allergiavizsgálatot, ne nyugodj bele abba, hogy felírnak valamit, ami csillapítja a tüneteket.

pxxl
talán el kéne mászni egy kivizsgálásra. hm? nem hülyeség mi? 😄

All hail the double x!

lamase
Orvos is ezt mondta, érted fél éve van! Annyi mindenre gondoltam, volt hogy egy hétig csak fõtt krumplit ettem. De amikor nagyon durván elõjön buli után, lehet a füst lehet a pia, bár inkább a füst. Megiszom 3-4 sört nemfüstös helyen elõ se jön. Viszont akkor meg miért jön elõ minden nap, nem sok füst száll rám. Annyi helyen jártam már, semmi se segített. Azért köszi a hszt .)

n3whous3
Ha ez naponta van és általában allergikus oka van, akkor talán nézz körül a környezetedben, hogy mi okozhatja és vágd ki, mint macskát szarni 😄

púúúúú

lamase
Volt már valakinek, hogyan kezelte, elmúlt? Nekem fél éve van, és lassan már megõrülök, Telfastot szedek az csillapitja, de szart se ér, tiszta pötty vagyok reggel és este. Ötlet, javaslat?😊 Akit érdekel a téma > link