Pandorum - Halálhajó 2?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én ezt a filmet élveztem legjobban mostanában...
Egyetértek!!! Nem voltak nagy elvárásaim, mikor bementem megnézni, de én még ennyire nem élveztem filmet az utóbbi 3-6 hónapban. Szerintem mindenkinek jó szívvel ajánlható, aki szereti/szerette a Descent-tet. Utoljára a District 9-tetszett ennyire.

Az Avatar ehhez képest sehol sincs. És egyébként Dennis Quaid rulez!😄
Jó kis film tényleg. Semmi nagyon extrát nem kell várni, de teljesen élvezhetõ.
Seth
Ráadásul a "poén" sem ez.Lesz ott még meglepi

PSN ID.: Beegabor

nem lõtt le semmit, õ is írja, hogy már az egész film úgy kezdõdik, hogy azt mondják az ûrhajósoknak, hogy õk az utolsó reménység.
"mered = merül 😊"

Meg mondjuk a "kijavítság" az "kijavítsák"...

Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!

És te mi a faszért lõtted le most vazzeg?
Talán beültem volna a moziba úgy, hogy ott derüljön ki!

Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!

Skynet
Tehát igaz.....Az avatarral is egyébként pont ugyan így vélekedek...Totál középfilm...Csak ott még adalék a hatalmas hype és a 3d.

Mellesleg Avatarnál nekem ez jobban bejött....😊
De lehetett volna jobb is.
Nah jó, másodjára már nem tûnt olyan furának a mozgásuk. Szerintem is jó film.
nem igaz... az avatar is egy egyveleg, a rosszabbik fajtából, még is milyenek a kritikák... a reklám MINDEN!

Szerintem jó volt a film. Pontosan azt hozza, amiért készítették.

érdekes, amikor kijött a halálhajó, ugyanúgy fikkantották, hogy innen lopás, onnan lopás, milyen zavaros szar, igazából még egy igazán jó kritikát sem olvastam róla, leszámítva persze a stílus rajongóitól származókat, csak évek múltán lett kvltfilm. persze amúgy halálhajó alap, de a pandorum van olyan jó, sõt, sztm az elmúlt évek legjobb sci-fi filmje olyan hangulattal amire már régóta áhítottam. egy-két gagyi harcjelenetet leszámítva szinte tökéletes élmény volt.
mered = merül 😊
Hi! Nekem tetszett. Látvány, hangulat, zene, még sztori is. Egynek mindenkép jó, scifi rajongóknak pláne. Én azt sajnálom, hogy egy egy triológiának induló film ha bukik vagy nem hozza a várt eredményt feledésbe mered, pedig egy 2. 3. rész pont hogy lehetõség, hogy a hibákat kijavítság és a triológia egy komplett kis korrekt sztorit eredményezzen.
Egyedül ami nem tetszett, hogy nem értettem az elején a "zombik" a hajóban miért gyorsítva darabosan közlekednek, legalábbis így mutatják, mint egyes japán horrorokban a kitekert emberek, ez így olyan gagyis hatást ad neki, pedig szerintem elég jól meg lettek csinálva, hogy ezzel keljen a rossz maszkot javítani, a végén már normálisan mozognak.
A vége meg egészen másfelé terei a sztorit, új bolygó, új lehetõségek, ki tudja mennyien élték túl, stb...
Nem csak annyi a közös bennük, mert a Pandorum producere (Paul W.S. Anderson) a Halálhajó rendezõje 😊

Skynet
Egy kis halálhajó,egy kis Dead space és egy is Barlang...És kész a Pandorum. Nem rossz,de sajnosaz ilyen egyvelegeknek mindig az az ára hogy nem sikerült közepesnél jobbra a film...Ez sem sikerüolt...Nem rossz,de semmi kiemelkedõ,és egyik "adalék" szintjét sem hozza.
Nem értem miért kell egy jó filmet ennyire lehúzni,) Kíváncsi volnék a cikk írójának top 10es filmlistájára😊)Az enyémbe tuti belekerült most ez a kis remekmû. Szvsz azért mostanába nem igazán készült ilyen kategoriában ennyire jó kis mozi. Más kérdés hogy a bevételek szempontjábol állitolag bukott. De mi nézõk mindenképp jól jártunk vele ha a studió nem is. Csak azt sajnálom hogy nem lesz folytatása mert azt mindenképp megnéztem volna...bár még azért reménykedek benne😊) Resident folyatást meg én is várom.

Nekem nagyon tetszett a film. A hangulata nagyon jó volt bár én kicsit többet vártam magától Pandorum száltól de talán jó hogy nem bontották ki a dolgot mert akkor lehet hogy elcseszték volna a végét valami "Képzeltük az egészet" dologgal.

Szerintem is nagyon jó film.

Na és arra is még jól emlékszem, amikor a Kaptár elsõ részén összesen négyen ültünk a moziban, azt se tudtuk, mi lehet. Azóta már a 4. részt csinálják. Reklám nélkül lassan terjed a film híre, de még nincs veszve semmi!
Teljesen korrekt, nagyon jól átjön a hangulat, abszolút nézhetõ.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

a fostaliga befejezés miatt áll 6.3-on szvsz.
Ja és nekem nagyon bejött csak kár, hogy rögtön az elején lelõtték a poént (Föld pusztulása ti vagytok az utolsó reménység).

A hangulata teljesen a Barlang-é volt. Szerintem. Szûk, kausztrofób helyek, emberevõ mutáns emberek stb.

Én elmúlt 10 évben nem sok jó horror filmet láttam <#szomoru1> de lehet csak velem van a baj<#wow3>

Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!

Ez "elõzõ érás" pocskodiázós és fröcskölõs cikkeikhez képest, az utóbbi idõben meglehetõsen olvasható az sg. film. rovata. vagy személyi váltás volt, vagy magábaszállás. mindenesetre jót tett az ARC visszavétele.
És igen! Egy teljesen negatív hangvételû cikk után is a Pandorum az sg olvasói szerint is olyan eredményt ért el a "Hogy tetszett"-szavazáson, mint az agyondicsõített, legjobbnak kikiáltott és ráadásul szélesebb rétegekhez szóló Egek ura. Pedig az nyilvánvaló, hogy az ilyen cikkek mennyire képesek befolyásolni a tömegek véleményét, általában csak kevesek mernek ilyenkor kiállni a saját véleményükért (lásd Totalcar cikkeinek végén a hasonló szavazások), vagyis az emberek, befolyásolás nélkül valszeg sokkal többre értékelnék a Pandorumot az utóbbi filmhez képest. Ebbõl is látszik, hogy ideje lenne végre lecserélni az itt dolgozó (khmm) "kritikusokat"...

A jó mérnök bármilyen problémára tud megoldást találni. Azért mérnök. Aki SEMMILYEN problémára nem tud megoldást találni, az elmegy politikusnak.

Mijaza a hent?

Kara kánként folytatom tanításom.

Mit tennél, ha egy üres ûrhajóban ébrednél és semmire sem emlékeznél? Utánanéznél, mi okozza a furcsa neszezést? Vagy magzatpózban a sarokba kucorodnál?

Ezjó 😄
jó film ez is, a halálhajó tök másról szól, az "filozófiaibb", kb csak az a közös hogy ûrhajón játszódnak.

És máig sem értem hogy hogy áll 6,3 ponton az event horizon az imdb-n. szvsz a legjobb 5 sci-fi-ben bennevan... bár egy olyan világban ahol egy avatar nevû filmnél a színészi játéktól meg a történettõl vannak elájulva...

Tinman
Még tavaly láttam úgy, hogy semmit nem tudtam róla...
Eléggé bejött. Nem váltja meg a világot, de sci-fi kedvelõknek kötelezõ darab!

Nálam az Event Horizon, Sunshine, no meg a Moon a beszteszt ebben a témakörben /Alien részeket én már horror kategóriába teszem, szigorúan SZVSZ!/.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

dizájnja kurva jó a filmnek, lopkodott de fajin akkor is :-) érdemes megnézni
Közepes film, írtam róla egy rövidebb véleményt a blogomon: http://evocation.hu/blog/pandorum/
Lehet, hogy az volt a baj, hogy többre számítottam az alapján amit hallottam róla ismerõsöktõl.

Az igazság odaát van...

jaspercry
(horror?)na azt azért ne

COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.

jaspercry
a halálhajó az ténleg más,az is jó kis film

jaspercry
Nálam BEST film!!!!!
na ezt tudom minden szifi rajongónak ajánlani!
az elején összeszartam magam ,izgalmas,a story numera 1
(végre nem 30 oldalról mutatnak belasítva szétrobbanó fejeket)

Azért ne túlozzunk, a Halálhajónak a nyomába sem ér.

Az a baj a Pandorummal, hogy tutira akartak menni, és két, teljesen eltérõ (pandorum-szál, menekülõs szál) megközelítést igénylõ ötletet erõszakoltak a filmbe, melyek alaposabban kidolgozva magukban is megállták volna a helyüket. Túl sokat akartak, túl kevés lett a vége.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."