Pandorum - Halálhajó 2?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Avatar ehhez képest sehol sincs. És egyébként Dennis Quaid rulez!😄
Meg mondjuk a "kijavítság" az "kijavítsák"...
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
Talán beültem volna a moziba úgy, hogy ott derüljön ki!
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
Mellesleg Avatarnál nekem ez jobban bejött....😊
De lehetett volna jobb is.
Egyedül ami nem tetszett, hogy nem értettem az elején a "zombik" a hajóban miért gyorsítva darabosan közlekednek, legalábbis így mutatják, mint egyes japán horrorokban a kitekert emberek, ez így olyan gagyis hatást ad neki, pedig szerintem elég jól meg lettek csinálva, hogy ezzel keljen a rossz maszkot javítani, a végén már normálisan mozognak.
A vége meg egészen másfelé terei a sztorit, új bolygó, új lehetõségek, ki tudja mennyien élték túl, stb...
Na és arra is még jól emlékszem, amikor a Kaptár elsõ részén összesen négyen ültünk a moziban, azt se tudtuk, mi lehet. Azóta már a 4. részt csinálják. Reklám nélkül lassan terjed a film híre, de még nincs veszve semmi!
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!
A jó mérnök bármilyen problémára tud megoldást találni. Azért mérnök. Aki SEMMILYEN problémára nem tud megoldást találni, az elmegy politikusnak.
Kara kánként folytatom tanításom.
Ezjó 😄
És máig sem értem hogy hogy áll 6,3 ponton az event horizon az imdb-n. szvsz a legjobb 5 sci-fi-ben bennevan... bár egy olyan világban ahol egy avatar nevû filmnél a színészi játéktól meg a történettõl vannak elájulva...
Eléggé bejött. Nem váltja meg a világot, de sci-fi kedvelõknek kötelezõ darab!
Nálam az Event Horizon, Sunshine, no meg a Moon a beszteszt ebben a témakörben /Alien részeket én már horror kategóriába teszem, szigorúan SZVSZ!/.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Lehet, hogy az volt a baj, hogy többre számítottam az alapján amit hallottam róla ismerõsöktõl.
Az igazság odaát van...
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
na ezt tudom minden szifi rajongónak ajánlani!
az elején összeszartam magam ,izgalmas,a story numera 1
(végre nem 30 oldalról mutatnak belasítva szétrobbanó fejeket)
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
Az a baj a Pandorummal, hogy tutira akartak menni, és két, teljesen eltérõ (pandorum-szál, menekülõs szál) megközelítést igénylõ ötletet erõszakoltak a filmbe, melyek alaposabban kidolgozva magukban is megállták volna a helyüket. Túl sokat akartak, túl kevés lett a vége.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."