36
-
zsellerm #36 én ezt a filmet élveztem legjobban mostanában... -
Gauge #35 Egyetértek!!! Nem voltak nagy elvárásaim, mikor bementem megnézni, de én még ennyire nem élveztem filmet az utóbbi 3-6 hónapban. Szerintem mindenkinek jó szívvel ajánlható, aki szereti/szerette a Descent-tet. Utoljára a District 9-tetszett ennyire.
Az Avatar ehhez képest sehol sincs. És egyébként Dennis Quaid rulez!:D -
Nos #34 Jó kis film tényleg. Semmi nagyon extrát nem kell várni, de teljesen élvezhető. -
#33 Ráadásul a "poén" sem ez.Lesz ott még meglepi -
winnie #32 nem lőtt le semmit, ő is írja, hogy már az egész film úgy kezdődik, hogy azt mondják az űrhajósoknak, hogy ők az utolsó reménység. -
Doktor Kotász #31 "mered = merül :)"
Meg mondjuk a "kijavítság" az "kijavítsák"... -
Doktor Kotász #30 És te mi a faszért lőtted le most vazzeg?
Talán beültem volna a moziba úgy, hogy ott derüljön ki! -
#29 Tehát igaz.....Az avatarral is egyébként pont ugyan így vélekedek...Totál középfilm...Csak ott még adalék a hatalmas hype és a 3d.
Mellesleg Avatarnál nekem ez jobban bejött....:)
De lehetett volna jobb is. -
kriszwells #28 Nah jó, másodjára már nem tűnt olyan furának a mozgásuk. Szerintem is jó film. -
Oláh Herkules #27 nem igaz... az avatar is egy egyveleg, a rosszabbik fajtából, még is milyenek a kritikák... a reklám MINDEN! -
KP27 #26 Szerintem jó volt a film. Pontosan azt hozza, amiért készítették. -
worship the sun #25 érdekes, amikor kijött a halálhajó, ugyanúgy fikkantották, hogy innen lopás, onnan lopás, milyen zavaros szar, igazából még egy igazán jó kritikát sem olvastam róla, leszámítva persze a stílus rajongóitól származókat, csak évek múltán lett kvltfilm. persze amúgy halálhajó alap, de a pandorum van olyan jó, sőt, sztm az elmúlt évek legjobb sci-fi filmje olyan hangulattal amire már régóta áhítottam. egy-két gagyi harcjelenetet leszámítva szinte tökéletes élmény volt. -
kriszwells #24 mered = merül :) -
kriszwells #23 Hi! Nekem tetszett. Látvány, hangulat, zene, még sztori is. Egynek mindenkép jó, scifi rajongóknak pláne. Én azt sajnálom, hogy egy egy triológiának induló film ha bukik vagy nem hozza a várt eredményt feledésbe mered, pedig egy 2. 3. rész pont hogy lehetőség, hogy a hibákat kijavítság és a triológia egy komplett kis korrekt sztorit eredményezzen.
Egyedül ami nem tetszett, hogy nem értettem az elején a "zombik" a hajóban miért gyorsítva darabosan közlekednek, legalábbis így mutatják, mint egyes japán horrorokban a kitekert emberek, ez így olyan gagyis hatást ad neki, pedig szerintem elég jól meg lettek csinálva, hogy ezzel keljen a rossz maszkot javítani, a végén már normálisan mozognak.
A vége meg egészen másfelé terei a sztorit, új bolygó, új lehetőségek, ki tudja mennyien élték túl, stb... -
lcee #22 Nem csak annyi a közös bennük, mert a Pandorum producere (Paul W.S. Anderson) a Halálhajó rendezője :)
-
#21 Egy kis halálhajó,egy kis Dead space és egy is Barlang...És kész a Pandorum. Nem rossz,de sajnosaz ilyen egyvelegeknek mindig az az ára hogy nem sikerült közepesnél jobbra a film...Ez sem sikerüolt...Nem rossz,de semmi kiemelkedő,és egyik "adalék" szintjét sem hozza. -
TBS #20 Nem értem miért kell egy jó filmet ennyire lehúzni,) Kíváncsi volnék a cikk írójának top 10es filmlistájára:))Az enyémbe tuti belekerült most ez a kis remekmű. Szvsz azért mostanába nem igazán készült ilyen kategoriában ennyire jó kis mozi. Más kérdés hogy a bevételek szempontjábol állitolag bukott. De mi nézők mindenképp jól jártunk vele ha a studió nem is. Csak azt sajnálom hogy nem lesz folytatása mert azt mindenképp megnéztem volna...bár még azért reménykedek benne:)) Resident folyatást meg én is várom. -
Prof William #19 Nekem nagyon tetszett a film. A hangulata nagyon jó volt bár én kicsit többet vártam magától Pandorum száltól de talán jó hogy nem bontották ki a dolgot mert akkor lehet hogy elcseszték volna a végét valami "Képzeltük az egészet" dologgal.
-
Zolthen #18 Szerintem is nagyon jó film.
Na és arra is még jól emlékszem, amikor a Kaptár első részén összesen négyen ültünk a moziban, azt se tudtuk, mi lehet. Azóta már a 4. részt csinálják. Reklám nélkül lassan terjed a film híre, de még nincs veszve semmi! -
Jimmyke #17 Teljesen korrekt, nagyon jól átjön a hangulat, abszolút nézhető. -
falselight #16 a fostaliga befejezés miatt áll 6.3-on szvsz. -
ddt500 #15 Ja és nekem nagyon bejött csak kár, hogy rögtön az elején lelőtték a poént (Föld pusztulása ti vagytok az utolsó reménység). -
ddt500 #14 A hangulata teljesen a Barlang-é volt. Szerintem. Szűk, kausztrofób helyek, emberevő mutáns emberek stb. -
RecoPhile #13 Én elmúlt 10 évben nem sok jó horror filmet láttam de lehet csak velem van a baj -
Dakkon #12 Ez "előző érás" pocskodiázós és fröcskölős cikkeikhez képest, az utóbbi időben meglehetősen olvasható az sg. film. rovata. vagy személyi váltás volt, vagy magábaszállás. mindenesetre jót tett az ARC visszavétele. -
toflehi #11 És igen! Egy teljesen negatív hangvételű cikk után is a Pandorum az sg olvasói szerint is olyan eredményt ért el a "Hogy tetszett"-szavazáson, mint az agyondicsőített, legjobbnak kikiáltott és ráadásul szélesebb rétegekhez szóló Egek ura. Pedig az nyilvánvaló, hogy az ilyen cikkek mennyire képesek befolyásolni a tömegek véleményét, általában csak kevesek mernek ilyenkor kiállni a saját véleményükért (lásd Totalcar cikkeinek végén a hasonló szavazások), vagyis az emberek, befolyásolás nélkül valszeg sokkal többre értékelnék a Pandorumot az utóbbi filmhez képest. Ebből is látszik, hogy ideje lenne végre lecserélni az itt dolgozó (khmm) "kritikusokat"... -
Epikurosz #10 Mijaza a hent? -
AZTA #9 Mit tennél, ha egy üres űrhajóban ébrednél és semmire sem emlékeznél? Utánanéznél, mi okozza a furcsa neszezést? Vagy magzatpózban a sarokba kucorodnál?
Ezjó :D -
Oláh Herkules #8 jó film ez is, a halálhajó tök másról szól, az "filozófiaibb", kb csak az a közös hogy űrhajón játszódnak.
És máig sem értem hogy hogy áll 6,3 ponton az event horizon az imdb-n. szvsz a legjobb 5 sci-fi-ben bennevan... bár egy olyan világban ahol egy avatar nevű filmnél a színészi játéktól meg a történettől vannak elájulva... -
#7 Még tavaly láttam úgy, hogy semmit nem tudtam róla...
Eléggé bejött. Nem váltja meg a világot, de sci-fi kedvelőknek kötelező darab!
Nálam az Event Horizon, Sunshine, no meg a Moon a beszteszt ebben a témakörben /Alien részeket én már horror kategóriába teszem, szigorúan SZVSZ!/. -
sandor8206 #6 dizájnja kurva jó a filmnek, lopkodott de fajin akkor is :-) érdemes megnézni -
gyussz7 #5 Közepes film, írtam róla egy rövidebb véleményt a blogomon: http://evocation.hu/blog/pandorum/
Lehet, hogy az volt a baj, hogy többre számítottam az alapján amit hallottam róla ismerősöktől. -
#4 (horror?)na azt azért ne -
#3 a halálhajó az ténleg más,az is jó kis film -
#2 Nálam BEST film!!!!!
na ezt tudom minden szifi rajongónak ajánlani!
az elején összeszartam magam ,izgalmas,a story numera 1
(végre nem 30 oldalról mutatnak belasítva szétrobbanó fejeket) -
Garfield #1 Azért ne túlozzunk, a Halálhajónak a nyomába sem ér.
Az a baj a Pandorummal, hogy tutira akartak menni, és két, teljesen eltérő (pandorum-szál, menekülős szál) megközelítést igénylő ötletet erőszakoltak a filmbe, melyek alaposabban kidolgozva magukban is megállták volna a helyüket. Túl sokat akartak, túl kevés lett a vége.