MotoGP 09/10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SBK

crazyclone
Ennek a soundtrack-jével ha valaki megdobna az egy nagy ajándék lenne...
Egyébként valami értelmesebb szimulátorosabb hasonló játékot találok?

pxxl
mostmár...

All hail the double x!

baaka
Mit helyesel? Ha nem vennéd észre a Konzolos topikba van!szvsz!

ez igaz

Mikiller
Egyáltalán mi a rákért kellett ezt a topikot ide rakni a PC-s rovatba, ha csak konzolos lesz?<#csodalk>

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

pxxl
hát még jó hogy más...

All hail the double x!

jó nagyon a 125 és a királykategória között félelmetes a különbség más a fékezés a kigyorsítás jó nagyon.

ez kuka,árkád fos,Superbike viszont bejövõs lesz,ezt a homályos dolgot meg felejtsék már el,fps-be bejön,de verseny játékokban ne erõltessék,este szétmegy a szemem ezektõl...mósön blûr faszom

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Hülye kérdés, de valaki tud Vajdaságban versenypályát?
Akármilyen. Csak aszfalt legyen! :D

pxxl
jó még a rába ring is, cask azt lestoppolták az év 365 napjára az osztrákok :D valamit tudnak :)

All hail the double x!

baaka
Pár kép a játékból ízelítõnek:

baaka
Rendben nem kell gyõzködni, de ami azt illeti nekem mindkét játék bejön és el lehet velük lenne egy ideig.

Ronda:

Szép:

baaka
Sajnos! Pedig nem ártana már egy rendes versenypálya a Hungaroringen kívül. És jó lenne már megnézni egy Motogp-s futamot kis hazánkban is.

baaka
A ronda graf-ot nem mondanám!Jó persze nem egy Crysis grafika, de nagyon jól ellehet lesz vele játszani! multi részére pedig kíváncsi leszek.

pxxl
lehet :D nem kevés homályos dolog van már most a ring körül :D

All hail the double x!

Konzol only, + ronda grafika + egy sárga effekt (nem a codemasters féle)
Én már az SBK X-et várom.

baaka
csak formalitás!<#nevetes1>

JohnnyNapalm
nem is lesz

pxxl
nincs is még balatonring <#conf><#nevetes2>

All hail the double x!

balatonring, lol :DDD meg sem fog épülni... :D
baaka
Március 19-én érkezik a MotoGP 09/10, amihez ingyenes DLC-kbe csomagolva kapjuk majd meg a 2010-es évadot.

A Capcom bejelentette, hogy a MotoGP 09/10 március 19-én érkezik Európába PS3 és Xbox 360 konzolokra. A rendhagyó 09/10 jelölés arra utal, hogy bár a játék lemezére csak a 2009-es évad versenyei kerülnek fel, késõbb az idei versenyeket is le lehet majd letölteni DLC-ként, miután azok a valóságban már lezajlottak.

Az elsõ csomag a 800-as motorokat, és a 2010-es évad két új versenypályáját, az angliai Silverstone-t, és a magyar Balatonringet, a második kiegészítõ pedig a 600 és a 125 ccm-es gépeket tartalmazza majd. A frissítések nem sokkal a játék boltokba kerülése után elérhetõek lesznek, méghozzá - meglepõen korrekt módon - ingyenesen. A MotoGP 09/10-ben újdonság, hogy online versenyekre is lehetõség van, ahol megszavazhatjuk a soron következõ futam beállításait, és a globális éremtáblázatba is bekerülhetünk.