23
MotoGP 09/10
  • RYO21
    SBK
  • crazyclone
    Ennek a soundtrack-jével ha valaki megdobna az egy nagy ajándék lenne...
    Egyébként valami értelmesebb szimulátorosabb hasonló játékot találok?
  • pxxl
    mostmár...
  • baaka
    Mit helyesel? Ha nem vennéd észre a Konzolos topikba van!szvsz!
  • barcames
    ez igaz
  • Mikiller
    Egyáltalán mi a rákért kellett ezt a topikot ide rakni a PC-s rovatba, ha csak konzolos lesz?
  • pxxl
    hát még jó hogy más...
  • barcames
    jó nagyon a 125 és a királykategória között félelmetes a különbség más a fékezés a kigyorsítás jó nagyon.
  • gyepesjoint
    ez kuka,árkád fos,Superbike viszont bejövős lesz,ezt a homályos dolgot meg felejtsék már el,fps-be bejön,de verseny játékokban ne erőltessék,este szétmegy a szemem ezektől...mósön blűr faszom
  • RYO21
    Hülye kérdés, de valaki tud Vajdaságban versenypályát?
    Akármilyen. Csak aszfalt legyen! :D
  • pxxl
    jó még a rába ring is, cask azt lestoppolták az év 365 napjára az osztrákok :D valamit tudnak :)
  • baaka
    Pár kép a játékból ízelítőnek:

• baaka
    Rendben nem kell győzködni, de ami azt illeti nekem mindkét játék bejön és el lehet velük lenne egy ideig.
  • RYO21
    Ronda:

Szép:
  • baaka
    Sajnos! Pedig nem ártana már egy rendes versenypálya a Hungaroringen kívül. És jó lenne már megnézni egy Motogp-s futamot kis hazánkban is.
  • baaka
    A ronda graf-ot nem mondanám!Jó persze nem egy Crysis grafika, de nagyon jól ellehet lesz vele játszani! multi részére pedig kíváncsi leszek.
  • pxxl
    lehet :D nem kevés homályos dolog van már most a ring körül :D
  • RYO21
    Konzol only, + ronda grafika + egy sárga effekt (nem a codemasters féle)
    Én már az SBK X-et várom.
  • baaka
    csak formalitás!
  • JohnnyNapalm
    nem is lesz
  • pxxl
    nincs is még balatonring
  • geo91
    balatonring, lol :DDD meg sem fog épülni... :D
  • baaka
    [b]Március 19-én érkezik a MotoGP 09/10, amihez ingyenes DLC-kbe csomagolva kapjuk majd meg a 2010-es évadot.

A Capcom bejelentette, hogy a MotoGP 09/10 március 19-én érkezik Európába PS3 és Xbox 360 konzolokra. A rendhagyó 09/10 jelölés arra utal, hogy bár a játék lemezére csak a 2009-es évad versenyei kerülnek fel, később az idei versenyeket is le lehet majd letölteni DLC-ként, miután azok a valóságban már lezajlottak.

Az első csomag a 800-as motorokat, és a 2010-es évad két új versenypályáját, az angliai Silverstone-t, és a magyar Balatonringet, a második kiegészítő pedig a 600 és a 125 ccm-es gépeket tartalmazza majd. A frissítések nem sokkal a játék boltokba kerülése után elérhetőek lesznek, méghozzá - meglepően korrekt módon - ingyenesen. A MotoGP 09/10-ben újdonság, hogy online versenyekre is lehetőség van, ahol megszavazhatjuk a soron következő futam beállításait, és a globális éremtáblázatba is bekerülhetünk.[b]