Másik csatornán folytatódhat a 24
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem meg lehetne meg belole.
Nekem a 7. evad nem tetszett, ez jobb annal...
Nekem a 7. evad nem tetszett, ez jobb annal...
Nem kell 9.évad. Fejezzék csak be, eléggé kitünik már az ötlethiány.
Én is úgy emlékszem, hogy azt nyilatkozta Kiefer, hogy a 24 sokat adott neki, cserébe õ is ad a 24nek, és addig vállalja a filmet, amíg a rajongókat érdekli.
Ettõl független ha ilyen lesz a 9es évad, mint a mostani, akkor lehet inkább nem kérek belõle. Ugyanazokat az idegesítõ dolgokat erõltetik újra amik eddig se tetszettek.
Ettõl független ha ilyen lesz a 9es évad, mint a mostani, akkor lehet inkább nem kérek belõle. Ugyanazokat az idegesítõ dolgokat erõltetik újra amik eddig se tetszettek.
Itt arról beszélnek, hogy senki se tart valószínûleg egy 9. szezont, és nem is gondolkodnak errõl. Amit megtalálom a másik nyilatkozatot ide bököm neked...
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselõje.
Várom a linket, hogy hol mondott ilyen baromságot.
ezt nem KS dönti el...
Tudok angolul, és nem kamuztam. 1 éve teljesen mást nyilatkozott, azért is kezdõdött az évad, ahogy kezdõdött. Õ mondta, hogy szerinte többet nem lehet kihozni a karakterbõl.
De most, hogy utána néztem finanszírozási problémák vannak, vagyis már túl sokat kérnek a készítõk, és a szereplõk, és még nem döntöttek a 9. évadról.
Lehet, hogy hype volt, hogy többen nézzék?
A 9. évad még minidig a levegõben lóg ettõl függetlenül lehet, hogy lesz, lehet, hogy nem...ezt KS dönti el, hanem a tv csatorna, valószínûleg ezért is akarja átvenni egy másik tévécsatorna, mert õk ölnének bele pénzt...
De most, hogy utána néztem finanszírozási problémák vannak, vagyis már túl sokat kérnek a készítõk, és a szereplõk, és még nem döntöttek a 9. évadról.
Lehet, hogy hype volt, hogy többen nézzék?
A 9. évad még minidig a levegõben lóg ettõl függetlenül lehet, hogy lesz, lehet, hogy nem...ezt KS dönti el, hanem a tv csatorna, valószínûleg ezért is akarja átvenni egy másik tévécsatorna, mert õk ölnének bele pénzt...
Ha tudsz angolul, akkor lefordíthatod. Ez januárban volt: "Sutherland told reporters at press tour this afternoon that he’s “absolutely open” to sticking around for a ninth season. “I’ve always said that as long as people wanted us to make it , and people were really interested in watching it, I would be interested,” he said. “There are a lot of components involved. Right now my focus is on finishing season 8.”"
Szóval nem kell kamuzni. Bár nem hiszem, hogy az NBC-nek lesz zséje arra, hogy átvegyen egy ilyen drága sorozatot.
Szóval nem kell kamuzni. Bár nem hiszem, hogy az NBC-nek lesz zséje arra, hogy átvegyen egy ilyen drága sorozatot.
Persze, LOL. Õ éppen azt mondta, hogy addig akarja csinálni, ameddig nézik a nézõk. Vicces lenne, ha úgy akarnák folytatni, hogy õ nem akarja.
egy sorozat általában addig megy amig van nézettsége, és ha még megvan neki a kellõ nézõ addig minek van szó egyáltalán arrol hogy vége legyen?
Lehet, hogy teljesen más szereplõgárdával és fõszereplõvel fogják folytatni, a Bauer-család-vonal meg kap egy jó kis lezárást.
Úgy volt, ez lesz az utolsó, de ezt már Kiefer is megerõsítette...