Medal of Honor - az első benyomások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://irevolutiondesign.wordpress.com/2010/10/15/medal-of-honor-2010-kritika/#more-162
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
\"Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat.\" (Albert Einstein)
A Pacific Assaultal csak 2-3 dologra emlékszem, a gyógyítási rendszer, az AI is hülyén "dolgozott2, a fegyverekkel/célzással is gondom volt, de már nem emlékszem hogy mi, meg úgy nem volt élvezetes nekem.
\"Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat.\" (Albert Einstein)
Ez nagyon jónak ígérkezik.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Codal régen nyomtam csak 1,2 az új részeket még nem próbáltam sajnos, de biztos jo. 😊
De medal.. medal of honor igen, várjuk. 😊
MW2 is tetszett, de az MW1 jobb volt a maga idejében, a sztori is jobban tetszett abban.
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"