Medal of Honor - az első benyomások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoyalPredator
KLIKK!
http://irevolutiondesign.wordpress.com/2010/10/15/medal-of-honor-2010-kritika/#more-162

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Értem.Hát kinek mi.Nálam nem jelentkeztek ilyen problémák a PA-ban.

\"Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat.\" (Albert Einstein)

Balumann
Szerintem mindegyik részben volt valami olyan, ami így feldobta rendesen az egész játékot, igen valahogy jöhettek volna így egyben.
A Pacific Assaultal csak 2-3 dologra emlékszem, a gyógyítási rendszer, az AI is hülyén "dolgozott2, a fegyverekkel/célzással is gondom volt, de már nem emlékszem hogy mi, meg úgy nem volt élvezetes nekem.

Igen a Terminátoros részt én se szerettem 😄 Viszont késõbbi a COD és lehet amiatt tetszik sok embernek...Tudjuk a technika sokat fejlõdik...A Pacific Assaultal nem tudom mi bajod volt, szerintem kellett egy ilyen Pearl Harbori rész a MOH családba.Az egész játékot megdobta egy kicsit 😊 Valahogy a COD részeknek is úgy kellett volna jönniük, hogy 1,3 (jöhetett volna PC-re is), 6(MW1-2 egybegyúrva).Így szerintem nem lett volna olyan lapos a dolog.

\"Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat.\" (Albert Einstein)

Balumann
Ezt a véleményt csak én érzem kicsit elfogultnak, MoH részek sokkal jobbak mint a CoD részek? :o Allied Assault még nagyon jó volt anno, mondhatni legenda, de a Call of Duty felülmúlta (persze mert késõbbi is) mindenben szerintem, a MoH Pacific Assault meg szerintem szörnyû volt, én egy percig sem tudtam élvezni. Airborn-t egy ideig (kb. 3. pályáig) élveztem, aztán amikor jöttek a terminátorok akkor uninstaláltam. CoD 1, 2, 4 szerintem mindent üt (legalább a maga idejében), a CoD 5 és 6 -ban mondjuk már én is találtam kifogásokat (5-ben a hibák, amikor így beszorítanak a társak egy helyre és nem elhet elmozdulni, és vissza kell menni a checkpointra azért igencsak kitud lökni a játék folyamatából, 6-ban meg a kihajlás kivétele), de még így is nagyon jók.

Még anno konzolon ismertem meg a sima Medal Of Honort.Azóta PC-n az összes rész megvan ami csak napvilágot látott.Reméljük ez is durranni fog! 😊 Én úgy vagyok vele, hogy sokkal de sokkal jobb mint a COD részek.Valahogy a COD 5. rész után már csak ismételgetést lát az ember (MW2)...

Balumann
Az a rész tényleg igencsak fail lett, de reméljük hogy tanultak belõle és nem követik el mégegyszer ugyanazokat a hibákat.
Ez nagyon jónak ígérkezik.

Nem tudom... én szkeptikus vagyok... az Airborne neken nagyon nemjött be, és ott is jött a reklámszöveg, hogy ilyen jó meg olyan jó. Olyan alapvetõ hibák voltak a játékban, ami rendesen hazavágta az élményt.

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Még mindig tolom kezd óta, az alap moh:aa multiba ha engedi az idõ. <#gun>
Codal régen nyomtam csak 1,2 az új részeket még nem próbáltam sajnos, de biztos jo. 😊
De medal.. medal of honor igen, várjuk. 😊

PAtr0n
Én várom. Bár jó játék lett a BC2 is, van hangulata, de mégis hiányzik belõle valami... talán ez majd megadja.
MW2 is tetszett, de az MW1 jobb volt a maga idejében, a sztori is jobban tetszett abban.

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"