10
  • RoyalPredator
    #10
    KLIKK!
    http://irevolutiondesign.wordpress.com/2010/10/15/medal-of-honor-2010-kritika/#more-162
  • Adr74
    #9
    Értem.Hát kinek mi.Nálam nem jelentkeztek ilyen problémák a PA-ban.
  • Balumann
    #8
    Szerintem mindegyik részben volt valami olyan, ami így feldobta rendesen az egész játékot, igen valahogy jöhettek volna így egyben.
    A Pacific Assaultal csak 2-3 dologra emlékszem, a gyógyítási rendszer, az AI is hülyén "dolgozott2, a fegyverekkel/célzással is gondom volt, de már nem emlékszem hogy mi, meg úgy nem volt élvezetes nekem.
  • Adr74
    #7
    Igen a Terminátoros részt én se szerettem :D Viszont későbbi a COD és lehet amiatt tetszik sok embernek...Tudjuk a technika sokat fejlődik...A Pacific Assaultal nem tudom mi bajod volt, szerintem kellett egy ilyen Pearl Harbori rész a MOH családba.Az egész játékot megdobta egy kicsit :) Valahogy a COD részeknek is úgy kellett volna jönniük, hogy 1,3 (jöhetett volna PC-re is), 6(MW1-2 egybegyúrva).Így szerintem nem lett volna olyan lapos a dolog.
  • Balumann
    #6
    Ezt a véleményt csak én érzem kicsit elfogultnak, MoH részek sokkal jobbak mint a CoD részek? :o Allied Assault még nagyon jó volt anno, mondhatni legenda, de a Call of Duty felülmúlta (persze mert későbbi is) mindenben szerintem, a MoH Pacific Assault meg szerintem szörnyű volt, én egy percig sem tudtam élvezni. Airborn-t egy ideig (kb. 3. pályáig) élveztem, aztán amikor jöttek a terminátorok akkor uninstaláltam. CoD 1, 2, 4 szerintem mindent üt (legalább a maga idejében), a CoD 5 és 6 -ban mondjuk már én is találtam kifogásokat (5-ben a hibák, amikor így beszorítanak a társak egy helyre és nem elhet elmozdulni, és vissza kell menni a checkpointra azért igencsak kitud lökni a játék folyamatából, 6-ban meg a kihajlás kivétele), de még így is nagyon jók.
  • Adr74
    #5
    Még anno konzolon ismertem meg a sima Medal Of Honort.Azóta PC-n az összes rész megvan ami csak napvilágot látott.Reméljük ez is durranni fog! :) Én úgy vagyok vele, hogy sokkal de sokkal jobb mint a COD részek.Valahogy a COD 5. rész után már csak ismételgetést lát az ember (MW2)...
  • Balumann
    #4
    Az a rész tényleg igencsak fail lett, de reméljük hogy tanultak belőle és nem követik el mégegyszer ugyanazokat a hibákat.
    Ez nagyon jónak ígérkezik.
  • Gascan #3
    Nem tudom... én szkeptikus vagyok... az Airborne neken nagyon nemjött be, és ott is jött a reklámszöveg, hogy ilyen jó meg olyan jó. Olyan alapvető hibák voltak a játékban, ami rendesen hazavágta az élményt.

  • asde3
    #2
    Még mindig tolom kezd óta, az alap moh:aa multiba ha engedi az idő.
    Codal régen nyomtam csak 1,2 az új részeket még nem próbáltam sajnos, de biztos jo. :)
    De medal.. medal of honor igen, várjuk. :)
  • PAtr0n
    #1
    Én várom. Bár jó játék lett a BC2 is, van hangulata, de mégis hiányzik belőle valami... talán ez majd megadja.
    MW2 is tetszett, de az MW1 jobb volt a maga idejében, a sztori is jobban tetszett abban.