18
-
#18 /Torz tükör on
Beethoven is szar, mondjatok egy fülbemászó dallamot tőle.
/off -
Mészáros Zsolt #17 Érdekes a zenéről alkotott fogalmad.
Fülbemászó számot? Majdnem mindegyik az, de a kedvedért kiemelek párat:
Shine On You Crazy Diamond
Wish you were here
Another brick in the wall
The thin ice
Young lust
Goodbye blue sky
Fat old Sun
Szerintem is legyél boldog a fülbemászóiddal! -
goom #16 Igazat adok mindkettőtöknek. Sajnos.
Persze, emlékszem: én magam is ezen "étvágygerjesztő" segítségével indultam a Pink Floyd-ismeret útjára. Most azt gondolom, hogy megérte továbblépni. Fülbemászók nélkül is... :) -
#15 Hogy milyen szamokat ismernek az emberek, az a radioknak koszonheto.. -
Szemjuel #14 Goodbye blue skycsak a te kedvedért!
goom:
Ennek ellenére szerintem a magyarok, és youtubeból kiindulva a világ nagy része csak A fal-t ismeri! -
Merces #13 ...........tudod mit?, legyél boldog a fülbemászóiddal............ -
Ferrer #12 Az a szám nem fülbemászó, annál inkább fárasztó! -
Merces #11 ....különben meg http://en.wikipedia.org/wiki/Another_Brick_in_the_Wall csak neked........... -
Merces #10 .....ja szerintem is mérvadó a remek zenei izlésed........... -
goom #9 Szerintem ez az ügy nem függ össze az együttes (egykori) lázadásával. És ne hagyjuk azt sem figyelmen kívül, hogy tagjai ma nyugdíjas korú emberek - de csak akik élnek: sajnos Syd és Richard ugye már nincs köztünk.
...Arról nem is beszélve, hogy a Pink Floyd-ot 'A fal' című albumukkal kvázi egylemezes csapattá leminősíteni legalábbis elgondolkodtató (csak stúdió-albumból 15-öt adtak ki). Több, mint 300 millió lemezük fogyott pályafutásuk során: ebből 38 millió volt 'A fal', a "maradék" 262 millió pedig - nem az. -
Ferrer #8 A Pink Floyd egy szar.. Mondjatok egy (1) olyan számot, ami fülbemászó volt tőlük. -
Ahoy #7 Benkő lehet tud zenélni... de amit leművel, azért kb golyót érdemelne bakker. Színvonalon aluli, ahogy így eladta magát, és ezen csámcsognak a primitív népek.
Már csak ezen kaptuk fel a vízet :D
Bevallom szégyellem, én is benéztem ...read only voltam... Írónia detektorom ki volt kapcsolva. de Pink Floyd régi nagy kedvencem. -
#6 Köszi!
Azért nem semmi, pedig azt hinné az ember, hogy minimum felsősök járnak a netre fórumozni!
Jó is lenne, ha legalább ennyire nem tudnék pengetni!
-
#5 Hany eves vagy Julius? -
Szemjuel #4 az is, tipikus magyar hozzáállás, hogy látsz 2 kulcsszót, mint PF és BENKŐ, meg olvasod hogy ugyan olyan, és máris írod a kommentet, értelmezés nélkül...
teljesen igaza van... a pink floyd, aki uuuuhdenagyon rendszerellenes él úgy, és használja ki a rendszert úgy, ahogy mi sose tudjuk. Ezért mondta azt Nexus, hogy kb annyira harcol jobb világér mint benkő... azaz semennyire!
az, hogy egyébként mennyire minőségi zenét csináltak/nak nem volt kérdés!
ui.: olvas, értelmez, pofát befog -
Ahoy #3 Benkő és a Pink Floyd? Na nebassz, azért ilyet leírni...
Kiadók meg bukjanak be! Sohasem a zenészek érdekeit nézték, csak a pénzt. -
#2 Pink Floyd zenéjét szerintem ne hasonlítsd össze benkővel. Ha szerinted a kettő egy lapon van, akkor sajnos nálad a hiba. Tudod, a Fal c. film és lemez még ma is vállalható, ütős művészi alkotás. A benkő meg sose volt az.
ui: tipikus magyar hozzáállás... -
#1 "A per másik vonalát az együttesnek fizetendő jogdíjak képezték, ez azonban - üzleti titokra hivatkozva - nem került nyilvánosságra."
Fal, meg lázadás mi? Kíváncsi vagyok a PF tagjai mennyit kaszáltak már ebből a kvázi rendszerellenességükből?
Médiabohócok, nagyobb örömük ne legyen, mint hogy megnyerik a pert!
Annyira harcolnak egy másik, jobb világért, mint Benkő Dániel amikor a kamerák előtt meztelenkedik, meg recskázik.
De azért az is közös bennük, hogy tudnak zenélni.