33
Dawntide MMORPG - http://www.dawntide.net/
-
Bandras DaSilva #33 Amúgy a kérdőjel ikonra kattintva mindent meg lehet tudni ha szeretsz sokat olvasni. -
Bandras DaSilva #32 Hát...megnéztem este egy kicsit...kb olyan 40 percig bírtam...ennek is sok idő kell még. -
Cat 02 #31 Beléptem. Semmit tutorial. Semmi quest. Semmi NPC (vagyis van, csak nem tudni melyikkel lehet beszélni). Fát nem tudok vágni, építeni se. Kéne valami tutorial -
Cat 02 #30 Nem tudok belépni. Kell valamit aktiválni ?
edit: megvan, game account kellett -
Cat 02 #29 Én is patchelem. Itt lehet "együtt tolni" ? -
#28 hopp jó hogy szólsz , itt van a kliens a gépen . most peccselem majd megnézem milyen. vagy 4 hónapja be se léptem. :D -
Pio #27 Nem elképzelhetetlen, hogy fejlődött a játék, pár hónapja néztem rá utoljára, azóta volt pár patch, de akkor még nagyon karcsú volt, a bugokról nem is beszélve, nagyjából 5percenként kizuhant az ember a semmibe...
Nekem már nincs fent a kliens, de ha valaki kipróbálja írhatna róla pár mondatot. :) -
Cat 02 #26 Én is mostanában akartam megnézni. Kliens már le volt töltve, jó, hogy írtál a topikba :D -
Pio #25 Regelsz egyet a honlapra és már töltheted is az 1 gigás klienst. Viszont sok jót ne várj. -
Bandras DaSilva #24 Vki tolja ezt mostanában?
Csak hogy kb milyen? -
Cat 02 #23 Meghívója van valakinek ?
Ezeket userek csinálták, meghozta a kedvem :) -
#22 titta darkfall igy elso kepek alapjan -
Cat 02 #21 Valaki tud még ilyen MMO-kat ? Tetszetős az ötlet :) -
#20 jó kifogás -
Cat 02 #19 Micro-payment ? -
Morinad #18 Miért? Te ajándékba adnád, amivel éveket dolgozol? -
Cat 02 #17 De ez fizetős :S -
#16 Nem tudom,azt kaptad-e meg amit kuldtem vagy csak ugy kaptal egyet.
Mindenesetre kuldtem egyet.Egyenlore nincs is tobb meghivom amint lesz persze megprobalok kuldeni akinek kell.
Ne varj sokat a jatektol egyenlore katasztrofalis ez is.
Jovo heten lat napvilagot a Xsyon nevu jatek is szinten mmo sandbox style-ban.
Xsyon Hivatalos Weboldal Klikk Ra'm
A Xsyon nem beta lesz,ez elvileg mar a KESZ TERMEK. -
#15 na most jött meg a béta kulcs. hétvégén megsasolom én is. -
#14 Exploring, korán van még :) -
#13 Oxploring
Itt láthatunk elég bugot, asszem :D.
Am még jó is lenne, az egyetlen dolog ami jelenleg nem tetszik igy video alapján, az a karakter mozgása. -
#12 bejovos, valaki kuldhet meghivot nekemis :) kepek alapjan daocos beutese van -
Cat 02 #11 Skill sok van ?
Craft ? :p -
#10 Elso benyomasok a jatekrol melo utan hajnalba haza esve 10 perc utan.
Grafika: 8/10
UI: 8/10
Network Code:5/10 - Neha desynces ujankor ujra log in. ( mortal online playerek mar rutinosak lehetnek ebbe )
Animacio 7/10
Questek : 7/10
Crafting rendszer 7/10
Karakter kreacio jelenleg : 2/10
Skillek : 8/10
Hang 1/10 ( jelenleg ) lehet csak bug hogy nallam pl alig van hang.
Tomoren ez is epp hogy csak surolja egy beta hatarvonalait.
de panaszra semmi ok :) pe'nzt nem kertek er'te, aki segit bugokat talalni meg aktiv az irc-n kap extra meghivokat.Ezket majd probalom kuldozgetni ha tudom.Bugbol van eleg szoval lesz mibol meghivot szerezni -
Morinad #9 Engem is érdekelne egy meghívó. Egyébként figyelemre méltó, hogy a játéknak van kezelési útmutatója PDF-ben, ami már most elérhető. Általában is a már működő dolgok eléggé összeszedettek. -
-
#7 -
Cat 02 #6 Ha van invite-od nyomhatod nekem is, én is meglesném, itt a 7vége^^ -
#5 erről lecsúsztam de ahogy nézem azért mert apply-t nem jól töltöttem ki rendesen :D
küldhetnél invite-ot esetleg ;) (pm ment ) -
#4 ugy latom tudok majd beta inviteket is kuldeni mostantol akit erdekel irjon. -
#3 helyes -
#2 Meg is van a beta kulcsom holnaptol linkelek screenshotot + videot + leirast stb. -
#1 Hivatalos weboldal : http://www.dawntide.net/
Beta jelentkezesek nyitva,sok sikert mindenkinek az account szerzeshez!