Szeptemberben jön az F1 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Grafika nem olyan kimagasló? Játszottál te a Dirt1-2-vel?
Egyébként a F1 nálam letojom kategória, de a játékra kíváncsi leszek.
Egyébként a F1 nálam letojom kategória, de a játékra kíváncsi leszek.
Azért hanyagolták a témát mert a kedves Sony kisajátitotta a jogokat és most járt le a szerzõdés, ha jól tudom. Csak azt sajnálom hogy ez az egy F1 game készül régen azért versenyzett pár cim, mégha fele totál gagyi is volt. Én egy Grand Prix 5nek örülnék a legjobban csak végre rendes motorral 😄 (kb 5ször annyi gépet ettek mint ami indkolt lett volna).
(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Na végre már egy F1 játék. Elég régóta hanyagolják a témát 😞
grafika meg teljesen jó, remélem a gépemen is elfut majd <#vigyor2>#vigyor2>
grafika meg teljesen jó, remélem a gépemen is elfut majd <#vigyor2>#vigyor2>
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Képek alapján király lesz.<#eljen>#eljen>
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
"utóbbi idõkben ráállt"
1998 óta (Colin Mcrae Rallye 1) áll rajtuk , és többnyire mindig minõségi autós gameket csináltak 😉
1998 óta (Colin Mcrae Rallye 1) áll rajtuk , és többnyire mindig minõségi autós gameket csináltak 😉
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Codemasters utóbbi idõkben ráállt az autós játékokra és nem szokott csalódást okozni. inkább várnám ezt mint egy NFS-t
Én már várom régóta, bár félek hogy minõségileg silány terméket kapunk majd kézhez, de azért reménykedek. 😊
Ahogy látom a grafika nem olyan kimagasló de nem is az a lényeg én azt mondom, a fizika legyen a helyén, és az autók legyen élethûek, mind irányítás mind kinézet szempontjából. =)
Ahogy látom a grafika nem olyan kimagasló de nem is az a lényeg én azt mondom, a fizika legyen a helyén, és az autók legyen élethûek, mind irányítás mind kinézet szempontjából. =)