9
-
VinczeLacz #9 A King Arthur (2004) után valahogy nem vágyom egy újabb Artúr királyra. Az valahogy számomra pont jó volt, hangulatban, mindenben. -
WilliamMcKinley #8 Szerintem ő alapvetően nem a filmről, hanem Artúr királyról beszélt. -
winnie #7 nem hiszem, hogy ez úgy működne, hogy rossz emberekről nem néznek filmet az emberek. -
winnie #6 "Hány bőrt akarnak még lehúzni róla? "
a kérdés inkább az, hogy te még hányat akarsz megnézni? ha egyet sem, akkor nem kell, hogy zavarjon. én így, visszagondolva az excaliburön kívül még egy arthur-filmet sem láttam, szóval jöhet. te hányat néztél meg? -
Zaraki Kenpachi #5 Amennyit lehet lehúznak (talán többet is mint kéne)?
Viszont Guy Ritchie igen jó filmeket csinált, a hangulatuk nagyon jó volt.
Van egy olyan érzésem, hogy ez az Artúr király őrültebb lesz mint a többi :D.
-
KillerBlue #4 Jó ég! Tele van már a padlás az Artúrról szóló filmekkel. Nekem már a 2004-estől is felfordult a gyomrom. Hány bőrt akarnak még lehúzni róla? -
shade88 #3 Nem értem miért ilyen népszerű Angliában Artúr király. Artúr brit volt, a mostani angolok pedig az angolszászok leszármazottai, akik megtámadták a britonokat, és elűzték őket a földjeikről, jórészük úgy tudom Bretagne-ba menekült, innen származik a neve is. Nálunk nem hiszem, hogy túl népszerű lenne egy Szvatoplukról szóló film, akit a gaz magyarok legyőznek. -
kalapos01 #2 Azon nem kellett itt komponálni. Az operatőr beállította a kamerákat, ő meg azt kiabálta, hogy EKSÖN! A SH-ban semmi kreativitás nincs rendezői részről. Bezzeg régen. -
Chris05 #1 Mr. Holmes kalandjait jól megkomponálta, hátha itt is ez lesz a helyzet.