Leállították a Spartacus-tévésorozat készítését

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Remélem minél hamarabb folytatják, mert kár lenne érte. tényleg jó sorozat. Kicsit hatásvadász , de folyamatosan történik benne valami :)
"Annak amit írsz nincs súlya. Összeomlik mint egy kártyavár."
Ez mekkora xD

Ráadásul még hülyeséget is beszélsz. Van amelyik rák kor független, van amelyik kor függõ, van amelyik független a nemtõl, van amelyik nem. Attól függ, hogy éppen milyen rákról beszélünk. De, ha egy rákfajta kor/nem függõ, nem jelenti azt hogy nem jelentkezhet bármely korban, bármelyik nemnél.
Annak amit írsz nincs súlya. Összeomlik mint egy kártyavár.

Szolnokboy1
kor az rövid o. LOL. jobbulást Andynek.

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

Miért??
Nem hallottál még 5 éves rákos kisfiú/lányról???
Szerintem arra érti, hogy nem bánja, hogy leállították a forgatást és csúszik a második évad...
nem bánod hogy valaki rákos? hmm

Mindenképpen jobbulást, és teljes gyógyulást kívánok neki. A sorozat pedig eddig nagyon tetszik. Idén csak 3 új sorozatot kezdtem el nézni, jól megszívom az összessel :( (V, FlashForward, Spartacus)
Hát én nem vagyok oda a homoerotikus gladiátorharcért, szal nem bánom. :)
KÓRtól független?

djstefi
NA NE ! O is ? hat kar erte es kar a sorozatert is,a deadwood ota nem igazan lattam ijen jo kis sorozatot. jobbulast Andy!

Take care to get what you like - or you will be forced to like what you get!

Lányismerõsöm 25 évesen lett rákos és kb fél év alatt meg is halt...

A rák betegség sajnos kórtól, és nemtõl független.
Hugh azért már "elég öreg", bármilyen rák már korábban kijött volna. szerintem nem kell ettõl félni

House hamar diagnosztizálná magánál :D

A srácnak pedig jobbulást :)
Ez fura. Elõször a Dexter címszereplõje, Michael C Hall kap rákot, most õ?! Remélem Hugh Laurie kimarad a mintából.
Anyway, mihamarabbi jobbulást.
MeoH
Te banat, jobbulast neki. Tenyleg jo kis sorozat.

fuck mmo's..i.,

A lehetõ legjobbakat Mr. Whitfield-nek, gyûrje le ezt az alattomos betegséget és épüljön fel. A sorozatot már az elsõ, októberben megjelent trailer óta vártam és nem kellett csalódnom, részrõl-részre egyre jobb.
Az eddigi év legkellemesebb meglepetése ez a sorozat, nem valami nyálas tini sz@r.
Andynek meg szurkolok, hogy épüljön fel mielõbb.

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselõje.