10467
  • VWfan
    Warez Multiplayer segítség!

Ahhoz hogy tört játékkal multizni tudj először be kell szerezned az utolsó 1.2.5 verziót
    Klikk
    Ezután, ha szerverre akarsz csatlakozni, olyat keress ami nem whitelist-es és IP cím bemásolása után már tudsz is játszani.
    Ha barátaiddal akarsz játszani így készíts szervert:

Figyelj, hogy amikor fel akar menni barátod tűzfalad legyen kikapcsolva.

Bocs a warezért, de talán így megelőzhető az hogy naponta megkérdezzék. Ha akarjátok mehet a bannerba, ha nem töröljétek. Üdv!
  • Bexter
    Nézd én rendesen szóltam hozzád szerintem. Megvan a topik szabályzata, melyet te is megtekinthetsz. Kedvedért nem fogom megszegni azt.
    Ha megveszed a játékot nem lesz ilyen jellegű problémád ígérem.
  • ateso
    Hogy lehet valaki ennyire negatív szar...
  • Bexter
    Tört játéknál számtalan olyan hiba van ami eredetinél nincs.
    Meg ha szemfüles vagy és a kép alatti piros szöveget elolvasod rájössz, hogy ez nem az a hely ahol a törtes játékost kedvelik.
  • ateso
    Nem is lehet játszani tört játékkal? vagy csak segiteni nem "akartok" ?
  • Bexter
    Akkor itt nem tudunk segíteni.
  • ateso
    Tört játékom van
  • Wreck86
    Force update-re tegyél pipát és frissül.
  • Bexter
    eredetid vagy tört játékod van?
  • ateso
    Azt írja hogy elavult kliens
  • Bexter
    multiplayer gombra kattintasz a játékban :)
  • ateso
    Sziasztok online hogy tudok játszani?
  • Pistike 007
    ok
  • szabii98
    Hali:D
    Sirius világítótornyát alap elképzelésként letettem pár booster sínt és pár sima sínt, amikor 1 blokkot haladok le/fel, de akárhogy indítanám a csillét, egyszerűen nem megy:D
    egy hullámvasút félét szeretnék csinálni, van rá valami mód hogy betudjam indítani a csillét, hogy ne álljon meg olyan hamar?:D

szerk.: tárgytalan
  • Croano
    Lewyti építsetek már valami tekkites csodát :D
  • ocskoszilard
    kösz, ez segített, ezt nem tudtam, hogy nem spawnolnak, csak bizonyos helyeken, és egy másik videóba azt nem közölték =)
  • Croano
    kevesebb mint 40 másodperc alatt találtam meg rá a megoldást .... illetve a videót ...
  • ocskoszilard
    hali!
    Valaki surivalban tudna segíteni, hogy slime-okat hogyan lehet találni? Elvileg bedrock közelében spawnoliuk kéne, csináltam már 2 elég nagy termet is 5-6 block magasságban és legalább 20*20-as méretben, de elég sok idő után sem volt egy darab se bennük. Valakinek tapasztalata van ebben?
  • Láma!
    ez sem maradhat ki.
  • LeWyTy
    Ha megtehetném... már rég futna egy
  • Croano
    Ja nagyon király csak nem tudok benne semmit xd most elkezdem nézni a tekkites videókat hogy kitanuljam :D rényleg kéne vmi jó tekkites magyar szerver nagyon jó bonyolúlt rendszereket lehetne csinálni !
  • Makee
    Nekem tetszik, nagyon sok pluszt ad az alap minecrafthoz szerintem. Csomó új nyersanyag, elektromos rendszer, automata gépek. Van egy csomó újfajta blokk építéshez meg még millió új cucc. De ki kell próbálni, végülis ingyen van. :)
  • Croano
    sikerült megoldani
  • Croano
    Valaki tud segíteni ? felraktam a tekkitet de csak ilyen fura too many items szerűség van bent semmi új item ... mit tegyek ?
  • Croano
    Felrakom már én is :D megtetszett :)
  • Pistike 007
    Ez a Tekkit ez jóféle? :)
  • Makee
    Látom folyik a kitermelés. :)
    Kár hogy nincs magyar szerver, marhajó dolgokat lehetne építeni közösen.
  • LeWyTy
    Tekkit birodalmam
  • Makee
    Tekkit teszt reaktor #1
    Mondjuk legalább volt annyi eszem hogy körbebetonoztam, így nem szállt el a fél környék.

• uscGhost
    Na most jött el az az idő, hogy nyár végéig tényleg ne nézzem a topikot, sziasztok! (lefáradtam az utolsó soron...)
  • Shoya99
    Sziasztok!!! Most kb 3 hete indult egy uj survivalos szerver.. Sajnos hamachis még de orvosoljuk csak rendes emberek jöhetnek..(akik nemrombolnak nembeszélnek csúnyán. és akivel elehet hülyéskedni)..stb
    Hamachi: MinecraftHUN6
    jelszója: asd123
    utána SHoyaHUN megadja az ip-t...
    Hát ennyi lenne Sziasztok jó szerverezést.. :D Katamori forever:D
  • Jóózsf István #7081
    Üdvözlet hölgyek, urak!
    Ajánljatok nekem egy jobb felbontású skin-t, lehetőleg ne legyen sötét (misa...)és hasonlítson az eredetire. Tudom, hogy hülyén hangzik, de nem nagyon akarok találgatni meg tanulgatni, hogy mi micsoda.
    Most smoothvanilla2 van, de néha behülyül. a Vanillahd64 nem működik (textúra hiba)
    Köszönettel előre is!
  • uscGhost
    1-2 kép sem ártana csak hogy ne fölöslegesen töltsem le :D
  • Croano
    Csak hogy ne legyen olyan kihalt a topic megalkottam a Creeper Pyramid mappot xD rajta próbáljátok ki (küldetés hatolj be a piramisba és szerezd meg az összes kincset a legfontosabb a gyémánt blokk ) xD unatkoztam....
  • LeWyTy
    ME hétvégén bronykononvoltak
  • Croano
    Miért nincs új shadow of israphel rész? Én ezt nemértem ... :(
  • Pistike 007
    Remélem, World of Minecraft powa
  • Grr1234
    Na de letölthető lessz?
  • Pistike 007
    Neeem, a lesz egy 'sz'
  • EpicDD