10467
-
Doki90 #7800 Bexter & herculeska titeket lehetne invitálni? egy kis survivalba ? :P aztán építkezni... ? -
Stewe99HUN #7799 skype?
-
Doki90 #7798 rendben
akkor:
Stewe99HUN
Doki90
és még ? minnél többen csináljuk annál jobb :P
steamem(dokika90) van, ott lehetne találka, vagy skype. ventrin meg lehetne közbe beszélgetni... -
#7797 Nálam most azt hiszem 1.2 vagy 1.3 as szerver van csak. Meg most lépek el :) -
herculeska #7796 Bexter ha van szerver akkor már most hozzá is kezdhetünk... -
#7795 -
#7794 I WANT to help :D -
#7793 Ha nem zavar esetleg én megépítem és beteszem a történetbe... majd egyszer.
-
Stewe99HUN #7792 én benne lennék ebben a tekkit cucban és tudok tekkit servert is futtatni
-
#7791 Egy ilyet megépítő team-ben benne lennék :) -
herculeska #7790 Bexter
de csak ha segít valaki egyedül unalmas :D -
Doki90 #7789 Sziasztok!
Pár napja elgondolkoztam hogy csinálnék egy tekkit servert (egy privátot) mert nagyon megkedveltem mikor egyedül játszottam. Keresnék egy pár olyan embert aki tud rá áldozni az idejéből. És kicsit is komolyan venné a dolgokat. A szervert úgy képzeltem hogy vagy én vagy akinek a legjobb gépe lesz, csinál egy szerót, azt a 3-6 embert elbírja. Napi pár órát játszanánk. Tekkit SMP, és csalás nélkül, maximum az elején lehetne adni magunknak egy két toolst és ennyi (egy ládában).ÉS ha bejön minden akkor rendelnék egy szerót ami stabil 24/7-es de magamnak nem akarok egyedül rendelni...
Akit érdekel azt kérem írjon PM-t hogy érdekli-e, mikor lenne jó felöle, de azért siessetek :P ma holnap már játszanék:D
Köszönöm Szép napot!
Ja életkor jó lenne ha minnél több lenne (I'm 22) -
#7788 hm valaki? :D
-
#7787 Igen! vannak akik hűjének meg buzinak is érzik magukat.
Én csak szimpla normál fan nak -
#7786 Brony mi? :D
-
uscGhost #7785 Van egy mód amibe belehet állítani melyik verzió generálási cuccosát használja a játék és sok más dolgot ki-be lehet kapcsolni benne például kerítés átugorható legyen mint régen vagy ne stb., nem tudjátok véletlenül a nevét? Nagyon kellene -
herculeska #7784 Nagyrészt innen fogom majd venni az inspirációt -
felbergabor #7783 most sikerült, normálisan tudok játszani
tekkit-ről tudtok képeket küldeni, amiben claystone rock-al lehet csinálni cuccokat?
én csak a kést ismerem -
#7782 Akkor meg keves a ram a gepedben.
-
felbergabor #7781 ja és bocs, hogy most 3-szor is írtam, de csak most jutottak eszembe ezek a mondatok
amúgy ha ír ki hibaüzenetet, akkor "Minecraft run out of memory" -
felbergabor #7780 de néha azért ír ki hiba üzenetet, de nem mindig -
felbergabor #7779 igen a legfrissebb, letöltöttem, de még mindig ugyanolyan maradt :( -
#7778 KIKÉREM MAGAMNAK!
-
#7777 -
#7776 Java-d legfrissebb? -
felbergabor #7775 nem -
#7774 Nem dob ki valami hibaüzenetet a minecraft? -
herculeska #7773 de élvezzük -
uscGhost #7772 Nagyon elvagytok :D -
herculeska #7771 -
#7770 -
herculeska #7769 bexter ne magadból indulj ki :D -
#7768 [center]
-
felbergabor #7767 miért dob ki nagyon sokszor a játékból?
alig játszok 1 percet, és máris automatikusan kilép -
herculeska #7766 és kik segítettek? -
#7765 Igazából az stonebrick csak ilyen a texturepack -
#7764 Tetszik a kék block,lazurit megoldás! -
#7763 Dolgozom és alszom.
Ezt kb 1 hét alatt csináltuk 3-4en -
uscGhost #7762 Minecraftozáson kívül még mit csinálsz egy nap? xD -
#7761 Még képek:
Kész 1 város