10467
-
#1232 szerintem sincs értelme ... még nem is hangulatos.
Engem ráadásul befosat, mikor lent vagyok a föld mélyén, és elkezd dörögni az ég :) -
mumeen #1231 Valaki tud olyan plugint,amivel nem esik soha ez a nyavalyás eső??Ha esik,mindig akad a játék,és nem is látom különösebb értelmét... -
Adolf Eichmann #1230 http://www.minecraftwiki.net/wiki/Smelting
üveghez -
uscGhost #1229 Tudtok olyan plugint amivel bekell regisztrálni hogy /register és a jelszó
aztán minden belépésnél /loginolni kell? -
#1228 Köszönöm szépen!
Az ágy megvan, már csak az üveg kellene..
Találtam egy remek OLDALT ami összegyűjti a legtöbb craftolási "műveletet"..pont az hiányzik, ami nekem kellene..:D -
#1227 Kell ágyat craftolni, és akkor át lehet aludni az éjszakát. 1.3 óta van ilyen lehetőség, előtte utáltam én is az éjszakákat. :) -
#1226 Sziasztok!
Egy kezdő Minecraft játékos vagyok.(Oly annyira hogy este kezdtem el vele foglalkozni:D)
Az volna a kérdésem hogy nem lehet-e beállítani valahogy hogy mindig nappal legyen, mert elég unalmas 10 percnyi építkezés után elvonulni kis zugomba, hogy átvészeljem az éjszakát..
Olvastam angol fórumokat is, találtam is megoldást(Modloader, és Setup API segítségével) de első próbálkozásra össze is omlott a játék.
Aki tud, kérem segítsen. Köszönöm a válasz(oka)t! :)
/ Játékom verziója: Beta 1.5_01 / -
uscGhost #1225 Az amit te mondasz, az1 plugin, pont tegnap néztem -
uscGhost #1224 Azt úgy csinálom hogy admin vagyok a saját szerveremen :D
-
#1223 Mod, plugin, mcMMO. -
#1222 Hát nem tom,olyan mapon voltam aminek amíg a szem ellát gravel volt az alapja a tengeren..És vhogy nem lett belőle clay. -
#1221 ha vizet öntesz gravell-ra clay lesz belőle. -
#1220 mi az hogy beadod a blokkot? :O -
uscGhost #1219 Van csak nagyon ritka én úgy szoktam h beadom a blockot aztán kiásom :) Ez csak félig csalás :D -
#1218 végre találtam azt hittem gyakori -
#1217 Én még egy darabot sem találtam. -
#1216 1.5 ben van Clay? -
Ákos90 #1215 köszi majd holnap kiprobálom -
uscGhost #1214 A portalgun az én szerveremen is fentvan csak bukkit kell hozzá aztán csak berakod a plugins mappába -
Ákos90 #1213 sziasztok! Ismerősökkel nagyon meg tetszett a portalcraft mod a játékhoz. Szeretném a szerverre feltelepíteni a portalgun-t de valahogy nem sikerül :S valaki tudja esetleg hogy hogy kell vagy egyáltalán lehet-e szerverre rakni ien mod-ot? -
#1212 menj már innen a hülye spam-eddel :S -
#1210 Mcpatcher jelenléte tök fölösleges, ha nem akar nagyobb méretet 16x16-nél, akkor sima drag'n'drop. -
Adolf Eichmann #1209 berakod a texturapacks mappába aztán inditasz 1 mcpatchert patch és a menüben kiválasztod ENNNYII!!:P -
#1208 Én mondjuk eddig csak letöltött, 16x16-es texture packot módosítottam (bemásolós, semmi minecraft.jar patchelős).
De most kedvedért kipróbáltam és a terrain.png-t módosítva, aztán visszamásolva a minecraft.jar-ba bizony módosult az adott textúra ahogy kell, valamit elrontasz. -
uscGhost #1207 Talán mert nem ért hozzá senki? -
mumeen #1206 Miért nem segít senki?? -
#1205 -
myers90 #1204 2-vel lejjebb írtad... -
mumeen #1202 Valaki tudna segíteni,hogy miért nem működik a texture módosítás??1193-ban leírtam,mi a szitu... -
aknakukac96 #1201 2-vel lejjebb írtam... -
xxxpaulxxx #1200 Ezt csekkoljátok:D -
SaBoo #1199 Üdv! Valaki nem tud egy korrekt szervert, ami tört játékkal is játszható? -
#1198 hogy kell mod ot installálni?
belemásolom a modot a minecraft.jar ba azt semmi nem történik -
#1197 Akkor nem mindegy, úgysem fogsz vele találkozni :D -
Bara a klasszikus (2szintes) faiskolam latszik jobbra pedig a korral halado uj megemelt magassagu (mire rajottem hogy az uj tipusu fak miert nem nonek... ;)
-
#1194 hát baszhatom,ha egyikből se tudom h mi micsoda..van 2 de semmit se segít. -
mumeen #1193 Én fogtam egy texture packot,módosítottam a föld kinézetét,bemásoltam a minecraft.jar-ba,de nem változott semmi.Png-ben mentettem.Miért nem jó??
-
#1192 Fogj meg egy textura packot és indulj ki abból.. :) -
uscGhost #1191 Az szép xD már van 1.5_01... az ágy meg 1.3-ban került be -
#1190 Na,nem tud senki adni vmit ami leírja melyik textúra micsoda,h saját packet csinálhassak?