10467
-
#1553 És ez a troll most magadnak szól? :D -
#1552 kíváncsi leszek hg jogot mikor adják meg, egyik topikba kb 4 éve áll többszöri levelezés után.
-.-' -
#1551 Jaj istenem na ne mondjad-.-
:D
Arra értettem, hogy az mire jó vajon, hogy ritkább lett a clay.. de ennyire..? -
uscGhost #1550 Végülis igazad van -
#1549 Az a baj, hogy ez a hozzáállás... a kitiltás azért van, hogy tanulj belőle, nem azért hogy utána regelj egy másik usert, és azzal gyere vissza..:D -
uscGhost #1548 Nem nagy cucc :D Beregizek újra... -
#1547 Ha lesz banner a minecraft wikit is tegyétek be!
Lassacskán halad a fordítása is egyébként, bár elég lassan, nekem sajna még nincs jogom új oldalak fordításának nekikezdeni. :) -
#1546 Inkább google.hu -
#1545 Ezért olyan tiltást osztogatnak a moderátorok hogy csak na..:D -
uscGhost #1544 http://torrentz.eu/ -
uscGhost #1543 Internetről -
#1542 Hol lehet korábbi biztonságos verziokat letőlteni? -
#1541 psztt! már ittvannak :D :D -
#1540 Ha így haladunk bekerülünk a top10be és minden gyökér idejön kelteni a hülyeséget -
#1539 -
#1538 Az (anaqlyph) egyik játékban sincs jól megcsinálva ez meg egy egyszerű java játék mit vársz tőle -
#1537 -
#1536 Érdekes ... és mi az ott a vízben? Egy tehén? :) -
#1535 Túl fakó szerintem :D -
uscGhost #1534 Most találtam
-
#1533 Sejtettem :D
Itt is megszavaztok vezetőnek :D -
#1532 Tuuudoom..nekem is tetszik..elég idő lehetett elkészíteni is:D -
#1531 Na, nem azért linkeltem, hogy bannernek jó, csak úgy egyébként jó :) -
#1530 Vmelyk nap kipróbáltam a játékban a 3D hatást (piros/kék szemüveges), de nagyon szarul van megcsinálva ... teljesen szétcsúszik a háttérben, az ég világon semmire sem jó. Az objektumokra rakja a hatást nem a 'képre'. -
#1529 Igen, ez tényleg szép, de próbáld meg banner méretőre átállítani a tájolását, és felbontását, rengeteg részlet odaveszne belőle.:) -
#1528 Te tudod is, hogy ez a smile mit jelent? Csak mert majdnem mindenre ezt nyomod ... nem éppen kedves a jelentése ... persze ha magara érted akkor OK ;) -
#1527 -
#1526 Guugli dobta ki :)
Mondjuk pl az ilyen képek nekem kifejezetten tetszenek:
egy kép -
#1525 Ez már inkább -
#1524 Én ezzel most lettem kész...ha tetszik bárkinek is, csak nyugodtan tegyétek ki :)
-
#1523 Az 1dolog, de a kép minősége szarabb nem is lehetne. -
#1522 Jófajta, csak a betűstílus valahogy nemigazán illik a Minecraft világába. Inkább rakjon ki valaki cobblestoneból egy minecraft kiírást és arról csináljon egy screenshotot. Bónusz, ha az SG logót kirakjátok. :) -
#1521 Szavazás? Nem láttam ott olyat, csak azt, hogy ide be kell írni :)
Megigényeltem, aztán ha valakinek nem tetszik majd visít :)
Kellett hozzá az adatlap is, most néztem, hogy januárban volt 10 éve, hogy regisztrált tag vagyok ... OMG! -
#1520 A feltételeket elolvastad? Szavazni kifog?
Felőlem bárki lehet -
#1519 Pedig rád akartam szavazni -
#1518 Ha kell én is el tudom vállalni. A játékhoz egy picit értek csak, de rendet tartani tudok...:D -
#1517 huncraft.net-en van már 1.6 szerver? Ha nincs, akkor lesz? :)
Hétvégén updateltem de nem tudtam felmenni. Nem volt kedvem downgradelni :) -
#1516 Igény elment, aztán majd csak történik valami. -
#1515 Én nem vállalom el :D -
#1514 Mindegy, megkérem a jogot, aztán ha úgy alakul, akkor megkapja más ... csak történjen valami :)