10467
-
#9905 + Dungeon, Village-ben a kovács kérójában, azt, hogy trade-elni lehet-e nemtudom :D -
#9904 Csak találni lehet erődökben, netherben, bányákban. -
Bal0924 #9903 Hogyan lehet nyerget csinálni? (ló, malac) -
#9902 "The compass needle points towards the world spawn point."
Ergo az alap világ születési hely felé, tehát nem az ágy és nem a készítés helyére. -
Bal0924 #9901 Az iránytű merre mutat?
Arra a helyre ahol csinálták? -
#9900 Szóval úgymond a az adott map-ra különül el a dolog és nem viszed tovább a pl másik szerón lévő nehézségi szintet? -
#9899 Eddig ha átállítottad egyik játékban, aztán átléptél egy másikba, akkor is az átállított nehézség maradt.
Most az adott világban megjegyzi ott milyen nehézséget állítottál. Plussz mostmár be lehet állítani, hogy (menüből) ne lehessen utólag átállítani a nehézséget az adott világban. -
#9898 "
Difficulty is per world
No more global difficulty option
Prevents accidentally changing the difficulty when joining the world
Can be locked for each world
Prevents the temptation to change to an easier difficulty in difficult situations
Locking can not be undone without external editors
However, using the /difficulty command will still work
Hunger now refills on Peaceful difficulty
"
Ezt nem nagyon értem.
Területenként eltérő nehézségi szint ? Vagy hogy ? :S -
#9897 Picit lemaradtam. :D -
#9896 Őőő igen? :D Elég régen :D -
#9895 1.8 kijött? O.O -
#9894 jolnéznek ki (feletted levö link) de a feed the beastet is csináltam sokáig, plusz a modokat annyira nem csipem, viszont lehet hogy kifogok próbálni párat, kezdek kedvet kapni hozá, mondjuk ha játszanék megint akkor tuti hogy hardcore, vagy csak kreativba épitgetnék :D -
gforce9 #9893 Kibővíti a lehetőségeket. Olyasféleképp képzeld el, mintha volna egy vödörnyi legód, de csak kockák és kapnál hozzá 1 teherautónyi technic legót, amivel gépeket, robotokat meg mindenféle gyárakat hozhatsz össze, amik működnek. Termelnek, bányásznak, építenek automatikusan. Újfajta itemeket tárgyakat hoznak létre, ha ügyes vagy automatizált módon. Plusz mellé van mágia, amivel idézni tudsz szörnyeket vagy tűzlabdát dobálni vagy akár új dimenziókat létrehozni. Végcél itt sincs, de ha szeretsz legózni, iszonyat jó dolgokat össze lehet hozni benne. Millió új növény, állat, újfajta ércek, blokkok, más világok ahol van bőven felfedezni való. -
#9892 lehet jó kis rendszereket összerakni a modpackokban,automatizálásról van szó a legtöbb esetben,komplett termelési láncokat lehet kialakítani -
#9891 Hm. Gyár, de mire jó ? -
gforce9 #9890 http://www.youtube.com/watch?v=T8RVvS0E2nI
kis ízelítő, hol tart a a játék már :) Nem a 2 stack gyémántnál :) -
#9889 próbálj ki pár modpackot,egy Feed the Beast-et vagy hasonlót. -
#9888 Kedvet is kaptam a minecrafthoz igy fél év után, de tudom hogy megint annyi lenne h 30 percig fátvágok, kunyhót épitek, és megyek le vasat és 2 stack gyémántot farmolni, és mire meglenne megunnám :( Nagyon szivesen felfedezném a játékot megint ha lehetne, de 76.-jára megint belekezdeni már nincs kedvem sajnos, ez az egyetlen dolog ami a hátulütöje. -
#9887 A külön hálózat úgy oldhatod meg, hogy whitelist ra rakod azok emberek neveit, akiket beengedsz a szerverre. -
Bal0924 #9886 Szép kis regény.
Lehet egy külön hálózatot csinálni?
Mármint egy belső hálózaton játszani? -
#9885 "
A Minecraft jelenleg "befejezett", sandbox stílusú számítógépes játék, ami a svéd Markus Persson ötlete és egyben ő is fejlesztette. Még sincs minden kész, mert azóta is adnak ki új verziókat, mióta megjelent a végleges változatnak nevezett "dolog".
A játék alapvetően egyfajta 3D túlélőszimulátor, azaz egy lakatlan világ az adott, ahol az egyetlen igaz lakó a játékos maga, aki egy ember. Nem lehet pontosan eldönteni a háttérinformációkat; akár úgy is felfoghatjuk, hogy a Paradicsomban járunk, és az egyetlen embert irányítjuk. A játékos külsőleg - akárcsak minden más teremtménye a világnak - erősen el van stilizálva. Szürkés színű lábast, kék nadrágot (valószínűleg farmert) és világoskék, rövid ujjú pólót hord, haja feketésbarna, arca borostás és körszakállat visel, szemszíne kék. A világ kockákból áll, beleértve az élőlényeket és a karakterünket. A játék teljes szabadságot ad, tehát azt tesz a játékos, amit akar. Bármit megváltoztathat. A változtatásoknak csak a képzelet szab határt. A játék folyamán a számítógép véletlenszerűen létrehoz egy nagyobb szigetet, sziget csoportot. Ezek minegyike rendelkezik egy rendes, erdős oldallal, és egy hóval, és jéggel fedett térséggel is. A játékosnak tanácsos elsősorban fát beszereznie, ugyanis ebből készíthetők lécek, fáklyák, botok, és megemlítendő, hogy ebből készíthetünk munkapadot, melynek menüjében egy 3x3-as mezőben egy általunk kialakítható sematikus rajz, és rendelkezésünkre álló nyersanyagok alapján készíthetünk a későbbi menedékünkhöz, házunkhoz fontosabb dolgokat, mint például kemence, láda, létra, ajtó, csapóajtó. Ugyanakkor ez a mező adja meg nekünk azt a lehetőséget, hogy az általunk összegyűjtött nyersanyagból(pl.:fa, szikla, fém, gyémánt) szerszámokat(kapa, ásó, csákány), és fegyvereket (íj, vagy kard)építsünk, vagy esetleg ruhákat készítsünk. Nappal javarészt csak efféle munkát tanácsos végezni, valamint a minket körülvevő állatokból(mint sertés, szarvasmarha, juh, és tyúk) kinyerhető fontos dolgok, mint a hús, a tej, a toll vagy az állat bőre. Éjszaka tanácsos egy különösen magas, vagy megközelíthetetlen helyre bújni, vagy egyszerűen építeni egy házat, majd ezt kivilágítani, ugyanis ekkor a szigeten még sosem látott lények bújnak elő. A játékban a leggyakrabban megjelenő ellenfél az élő halott, de gyakran támadhatnak ránk óriási pókok. Veszélyesebb ellenfelek a csontvázak, akik általában íjakat használnak, és a Creeper, mely már-már a játék kabalájának számít. Ez egy négy lábú rendkívül gyors zöld tremtmény, mely ha túlságosan közel kerül hozzánk, felrobban(természetesen robbanás előtt el lehet pusztítani). A játékot lehet egyedül, vagy hálózaton keresztül, más játékosokkal együtt játszani szervereken. Két féle szerver létezik: SMP (survivor multiplayer) és Creative server. Az előbbi olyan, mint az egyjátékos mód, nyersanyagtermelés, küzdelem stb. Az utóbbiban viszont csak építkezni lehet. A játékos itt halhatatlan."
kb :D -
Bal0924 #9884 Sziasztok, Mire jó ez a játék? :)
Mármint, van valami célja?
Vagy csak mászkálni, építeni egy házat, állatokat tartani, stb. és nem meghalni a szörnyektől.
Hogy tudom a térképet bővíteni?(már felvittem 4#-re) de még sokkal nagyobb a terület. -
ronnie89b #9883 Hoppá, ez a 9863. hsz-ra akart válasz lenni. -
#9882 Megtörtént még újratöltés előtt, de azért jobb lett volna valahogy visszahozni, az érdekes az volt hogy "hatókörön" kívül le tudtam rakni, de amint egy körzetbe beértem, azonnal összeomlott, lehet valamelyik mod akadt meg akkor. -
ronnie89b #9881 Utólag már nem segít rajtad, de érdemes néha a mentéseid átmásolni egy másik mappába. Így, ha valami hülyeséget csinálsz, vagy mondjuk meghalsz, akkor vissza tudsz tölteni egy korábbi állást. -
RYO21 #9880 Ahol 10 évesek fognak anyázni :D -
#9879 lesz legalább ingame skype -
#9878 ne felejtsd el, hogy mindemellé kötelezővé teszik a Windows Live-os bejelentkezést is, amihez persze bizonyítani kell, hogy már megvetted egyszer a játékot :D -
#9877 Inkább akkor Frostibe 4 -
#9876 Remélem az már unreal engine 3-at fog használni -
RYO21 #9875 Én kb erre számítok:
Először lelövik a Linux, Mac, Portable és Playstationös verziókat, majd havidíjassá teszik a játékot. Ezután elkezdik készíteni a különféle DLC-ket amik Xbox One eklúzívak lesznek és 30 dollár lesz darabja. Majd kb 1 év mulva bejelentik, hogy jön a Minecraft 2 Xbox One-ra illetve készíteni fognak egy Minecraft filmet is. -
#9874 Az is lehet hogy ők végre kezdenek valamit a játékkal. -
#9873 Aknakereső helyett?:((( -
#9872 Nope ... "Microsoft Minecraft" szerintem alap játék lesz majd a windows9 ben
(kíváncsi vagyok mit akarnak a mojangal)
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.09.15. 18:25:11 -
RYO21 #9871 RIP Minecraft
2011-2014 -
#9870 -
#9869 Jó! közben elmagyarázták hogy a buta angoloknak a "milliárd" a "billió" -
silbor #9868 Nem kamu :)
Minecraft to join Microsoft -
#9866 Mennyi? Az vagy kamuhír vagy elírás. Úrhajót is épített a mojang vagy mi? -
#9865 Mojangot megvette a mikrószoft
How much money was the company bought for?
Microsoft acquired Mojang for a smooth 2.5 BILLION dollars.
az kemény:D
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2014.09.15. 15:10:52