Robin is felbukkan a Batman: Arkham Asylum 2-ben

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
"Batmaaaan, hány éves vagy hetveeeen!" 😛

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Egy Batman képregényben Batman a "csicska". Ez iszonyú röhejesen hangzik.

A mellékelt képen látható batman és robin a legujabb képregény sorozat a dc-tõl amit mostansag adogatnak az ujsagosok. Ebben egyébként Batman a volt robin és Robin B. Wayne fia... Tehzat ott Robin a fõnök és batman a csicska, meg az egész új ellenségekkel van illetve egy alternatív jövõképet ad...

Kétarc várható volt mert az 1. rész avval végzõdik hogy batman bepattan a batwingbe és utánaered a többi szökevénynek, elsõként kétarchoz amit be is mond a rendörségi rádió!

Ha már egyébként beakarnak rakni valami segitott akkor mér inkabb nightwinget kellene mint robint---
Narxis
De akkor Batman az ötvenes-hatvanas éveiben fog járni, amcsi broaf. 😛

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Broafka
meg lehet azt csinálni darkosra is. a huszon-harmincas éveiben járó robin már kemény tud lenni 😛

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Remélem csak pletyka mert a remek sötét hangulatot egy pizsamában ugráló tizenéves eléggé szétoszlatná.

........remélem agyonverik egy coloscsõvel még az elején,mielõtt megint elszab mindent.........
A Robin tudtam még csak pletyka szinten van. Az IMBD is írhat hülyeséget (amire volt is példa), amíg a fejlesztõk meg nem erõsítik addig nem hiszem, hogy mindent el kéne hinni