47
  • Airbus A380
    Bocsi nem Gekko hanem Webkit motor hajtja a 3-as Maxthon-t.
  • Airbus A380
    Már nem IE alapű a 3-as verzió van benne "tartalékként" egy IE motor de a Gekko-t vagy mit használ már ugyanazt mint a Chrome.
  • Airbus A380
    És mi ezzel a baj ? A nod32 szlovák, az avast! cseh a bitdefender román, a virusbuster magya, a comodo termékek azt hiszem török fejlesztés. Szóval ezek sem hinném hogy bizalomgerjesztőbb lennének származásuk alapján mint 1 kínai böngésző. Nekem is ez miatt előitéletem volt de feltettema Maxthon-t és meg győzött. Az meg hogy kinaiak vagy amerikaiak vagy más nemzetiségűek fejlesztik kit érdekel amég a program jó és azt teszi amire tervezték? A fentebb megnevezett termékek amúgy mind világhírű cuccok...
  • mujahedin
    "Jó az opera, kár hogy összeszarja magát a Facebookos játékok közben, mikor 480 Mega ramot eszik a Cafe World-nél és 25% -on van egy 4 magos Q9450 :D"

a legnagyobb kár hogy, azt egy adobe flash nevű dolog teszi :)
  • endrúdí
    Hardware DEP always onnál próbált már valaki futtatni egy Safarit? :D
  • endrúdí
    Jó az opera, kár hogy összeszarja magát a Facebookos játékok közben, mikor 480 Mega ramot eszik a Cafe World-nél és 25% -on van egy 4 magos Q9450 :D

A messenger funkció is jó a 10.5 -ben , kár ,hogy betöltés felirat van 2 órán át :D
  • endrúdí
    Reklamálnak az ingyenreklámért :D:D:D:D:D:D
  • Piel
    Most már csak arra kell rávenni a Microsoftot, hogy telepítés előtt megkérdezze a gép: Mit szeretne telepíteni? Windowst vagy Linuxot? Válasszon!
  • zserrbo
    Akkor is több dolgot akar konfigurálni az IE az első indításkor, hiába települ fel a rendszerrel.
  • bracsek #38
    Nem is kell telepíteni, ott van alapból, miről beszélsz, szerinted a többség frissíti?
  • Mighty
    Azt nem értem, hogy aki mocskolódik itt, hogy ki miatt, meg miért kellett ez, annak nem tök mindegy. 99,9%, hogy ő már választott magának böngészőt, tudja mit szeret használni és miért.

Ezek itt minde ingyenes böngészők. Sok windows end user azt sem tudja, hogy létezik más az IE-n kívül. Közületek sokan (én is pl) a kicsik böngészőinek nagy részéről még életében nem hallott.

Szóval minek ez a felháborodás? Ha feljön a böngészőválasztó, elvesz az életedből maximum fél percet. Ez a rinya tárgya? Nevetséges...
  • ozdimorgo
    " A piacvezető IE" lol...
    Nincs az a meggyőzőerő ami rádumálna, hogy a mikrofos szemetét használjam. Ettől függetlenül nem zavar. Bárki felrakhatja a neki tetsző böngészőt 2 perc alatt...
    Innentől ez csak a disznókkal hentergő EU-s törvényhozók perverzitását bizonyítja, mint a hülye törvényeik 99%-a.
  • PLaci #35
    Dehogy nem! Hacsak nem Win7-t használsz, mert ott az IE8 az alap....
  • caprocorno
    Ja és azt még elfelejtettem, hogy mi van a többi kicsivel? Miért csak ezek, és pont ezek kerültek bele. Piaci részesedést nem igen tudnak mérni, mert egy csomó más néven azonosítja magát, a letöltések számával meg simán manipulálhat bármelyik. Mi van például a ComodoDragonnal ami meglátásom szerint a választhatók kicsik bármelyikénél jobb, gyorsabb, stabilabb, ő például miért nem kelrülhetett bele? Persze nem ez az egyetlen, ami kimaratd. Úgy hülyeség ez az egész ahogy van...
  • caprocorno
    Sejtettem, hogy így lesz, ezt előre is vetítettem az előző cikknél, amikor ez az egész megjelent. Ez borítékolható volt, nem kellett hozzá jóstehetség. Persze akkor néhányan magyarázatot adtak rá, hogy a piaci részesedés miatt kerültek a kicsik a végére, de ez ugye pont ezt a helyzetet konzerválja, ami ellen kitalálták. Nem, félre nértse valaki, én egyáltalán nem értek egyet ezzel az egész böngészőválasztással. Azt hiszem írok egy javaslatot Microsoftnak, hogy követeljék, hogy ezután minden böngésző telepítésének első lépcsőjében kérdezzen rá a varázsló, hogy nem szeretné-e inkább égis az IE-t használni. Sőt! Tovább megyek! Ha ezt már így kitalálták, akkor minden egyes böngésző telepítésének első lépése az legyen, hogy fölajánlja az összes többi létező böngésző telepítését a sajátja helyett. Én jogosnak érezném ezek után ezt a kötelezettséget.
  • qwas
    Nagyon rühellem a MS-t, de ez nevetséges. Én úgy oldanám meg a helyükben a problémát, hogy kör alakú első képernyőt csinálnék a szélén körbe a választható böngésző ikonokkal és amelyikre kattintasz az jelenik meg nagyban a kör közepén a további információs lehetőséggel és a telepítéssel. Ebbe nem nagyon lehetne belekötni hacsak úgy nem, hogy mért az én böngészőm van a bal alsó vagy a jobb felső szegmensben. Na lényeg az, hogy nem igaz, hogy valakinek semmi sem jó.
  • hypno
    Mielőtt az Opera ingyenes lett én Avant Browsert használtam. De akkor még az IE a 6. verziónál tartott és meglehetősen idegesítően fapados volt a felülete.
    Az Avant ezt küszöbölte ki. Szerettem, mert nagyon kézreállt.

Az Opera azért fényévekkel jobb.
  • who am I 7
    jóóóóóó azazopera :D
  • Reg5
    Igen, de az IE-t de nem kell telepíteni, max frissíteni néha, amit az update megcsinál.
  • Reg5
    És a Mozilla segítségével folytatódott...
  • B0nFire
    Ebben csak az a vicc, hogy amelyik a legkörülményesebben, a leghosszabban települ, és a legtöbbet kérdezősködik _előre_ az pont az IE. Gyorssegédek, keresőszolgáltatások, visszacsatolás, anyámkínja. + egy fél órát telepedik. De miért, kérdem én? A FF-ot, krómot Operát elindítod, klikk, hogy hová tegye, könyvjelzőket importálja, oszt csókolom, lehet használni. Ez a xar IE meg annyit kérdezősködik, hogy fárasztó. Ha nem állítod be elsőre, akkor következő indításkor újra nekiáll kérdezősködni.

Hát ki a fax akar konfigurálni egy programot, még _azelőtt_, hogy egyáltalán kipróbálta volna? 1ébként az összes M$ termék ilyen.
  • bracsek #26
    Az Opera A Firefox És az Internet Explorer mind a három 1993 ban jelent meg, ebből azért következik hogy nem kellett felkapaszkodjon, csak helyt kellett álljon, amíg a mostani böngészőknek fel kell kapaszkodni, de bizonyítsanak és rögtön lesz felhasználójuk, mihelyt 30% ot rávernek az Opera gyorsaságára az Opera tulajdonosok nagy része az övéké, Mihelyt rávernek a firefox személyre szabhatóságára az övéké a firefox közössége. Mihelyt akkora reklám dömpinget folytatnak mint a google a chromejával, azonnal az övék a Chromot használók nagy része, és mihelyt tényleg 1click installt csinálnak és olyan hülye-biztost mint a mikocopsz, és adnak hozzá egy keretrendszert amely mellesleg a doc kiterjesztésű fájlokat meg tudja nyitni, a filmeket zenéket képeket meg tudja jeleníteni akkor az explorer felhasználói is megvannak.
  • Narxis
    Mocskos opera miatt kezdődött ez az egész...
  • bracsek #24
    Bíztos hogy az a netscape is része a böngésző választónak amit nagy hozzáértéssel beletettek a főoldalba a szerkesztők, hogy ez az ikon ide talál? Mert azért 2003 óta nincs Netscape. Lehet már nemlétező böngészőből is választani? WorldWideWeb is kellene akkor már szerepeljen mert az volt az első. Hátha valaki azt akarja.

• metaljesus
    a microfos nem a kedvenc multim, de amit ezek a cégek vele művelnek az már a pofátlanság netovábbja. talán nem úgy kéne ismertebbé tenni a böngészőjüket hogy eu-val belerakatják a win7 kezdőképernyőjébe.
  • galocza
    hihi ezt eddig nem is láttam: k-meleon ... designed specifically for windows 8).
  • Andr0
    hogy az embereknek mire nincs ideje... baszki :D ezen csak röhögni tudok... :D:D amugy most milesz? a Mac-eknél is bevezetik ezt a rendszert? meg a Linuxba? Nem hiszem el.. törődnének inkább a környezetvédelemmel.
  • who am I 7
    mik ezek a szarok?ennyi erővel bele se kellett volna raknia ennek a f*sz m$nek.
  • lako
    De, sajnos nagy reszuk IE alapu, es lofaszt nem ernek :)
  • Inquisitor
    Hát ez az. Lol. Egy Opera gyorsíndító ablakban simán kifér 12-16 weboldal kicsiny mása egy kicsi képernyőn is, ennyi simán ráférne EGYETLEN ablakra böngészőből is.
  • Lost Lont
    Nem biztos, hogy szarok, csak nem ismertek. Én például úgy voltam, hogy egyszer lehet, hogy kipróbálok legalább párat közülük pont ezért, de ha ekkora arcuk van, akkor inkább nem.
  • DjDano
    Ha valaki a kisujját nyújtja az egész keze kell.... Szánalmas az összes böngészőfejlesztő aki így akar részesedést szerezni!
  • galocza
    a flock kivételével igen.
    szóval ezek mind ie-ként mutatkoznak be (gondolom), és igazából az ms pozícióját erősítik a felmérésekben.
    (jó)pár éve amúgy (még mozilla suite időszakomat megelőzően, amióta vannak tabok, mozilla) nézegettem ie-alapú böngészőket, és volt vagy egymillió. gyanítottam - és most is gyanítom, hogy nagy részét uazok gyártották le.
    pár éve maxthonra még ránéztem, az nagyjából mindent tudott (volna) amit akartam (volna, ha ie-t akartam volna).
    a többi minek?
  • osztmivan
    amúgy be kell valljam, akkor sem tennék fel más böngészőt, mint mozilla.org és microfos fejlesztéseket, ha csilingelnének hogy válasszam ki

tavaly kipróbáltam valami szafari nevű izét, mert az milyen jó :D
    ekkora kezelhetetlen szart még életemben nem láttam
  • osztmivan
    b+

akinek nem tetszik az írjon magának egy oprendszert,
    abban tegye balra a sajátját és boldog lehet
    amíg be nem perelik ezért...
  • vmiki88
    kis emos vezetők vannak ezeknél a cégeknél?
    Én örülnék, ha a böngészőn egyáltalán bekerülne ebbe az ablakba (legalább tudnák, hogy létezik ilyen is :D)
  • Rexhawk
    "Avant, a Flock, a Maxthon, a Slim Browser, a Sleipnir és a Green Browser"
    milyen jó hogy, majdnem mind trident shellt használ, és a legtöbbje kínai...:)
  • Unreal1942
    Valahogy a firefox és az opera is elkezdett kapaszkodni. A mostani piciknek is bizonyítani kéne, nem követelőzni.
    Lehet, hogy jó a termékük, de a többségről még csak nem is hallottam.
    Szerintem örüljenek, hogy reklámot kapnak és talán lesz belőle még pár felhasználójuk.
  • MitsuMishi
    Az baj hogy ezekről még életemben nem hallottam? >.>
    Amúgy jó hogy nem mind van lefordítva...
  • VinczeLacz
    Amikor valakiknek már semmi se jó istenem...
    Örülhetnének hogy egyáltalán azt sikerült elérniük, hogy egy konkurencia reklámozza őket, és választást enged a juzereknek a saját rendszerében.. :)